Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ef, APrzybylska piękne kreski Niej maluchy zdrowo rosną.
Moni, widzę że tak się nakręciłyście na moją ciążę mnogą, że strasznie boję się testować, żeby Was nie zawieść
Nuśka, zmiana nastrojów w ciąży jest normalna Ciesz się, że masz taki namacalny objaw! Co do plamień, to postaraj się oszczędzać chociaż po pracy. Bierzesz luteinę albo coś?
ef36, moni05 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
moni05 wrote:Malgonia, właśnie dlatego, że to poniedziałek to objawy wczesnej ciąży są bardziej dokuczliwe, mówię Ci
Buba, nie mam zdjęcia, więc ciężko mi sprawdzić
Nuśka, dziękuję :*
Sama już czekam na zdjęcie pulsującego Bąbelka -
Aeiouy, podkradam Twój patent bo po bolesnym migrenowym weekendzie muszę nadrobić 20 stron.
Przede wszystkim Cukrzyk tak się cieszę!
Olga jak sytuacja u Ciebie?
Moja cudowna sąsiadka z góry ze straasssznie skrzypiacym łóżkiem wpadnie puściła na full Ich Troje...
Agge mam nadzieję, że to cień, który zmieni się w piękna gruba krechę!
pięknie kreseczki Wam ciemnieją.
Moni kciuki za wizytę.
Co do moich moich to masakra, po 2 dniach bólu, przyszła po 5 dniach znowu na dwa dni, coraz częściej... I weź tu się ciesz z ciąży.
ef36 lubi tę wiadomość
-
Róża 1 wrote:Agge no właśnie nie miałam! Trochę się martwię aby jakiś torbiel się nie pojawił!
Ja wcześniej też nigdy nie miałam, ale teraz od grudnia mam bóle jajników już przed owulacją, i po owulacji też czasem -
Nuśka trzymaj się! Kurcze, na pewno bez żadnych świadczeń zostaniesz na ZL? Cóż to za praca? Jakaś umowa o dzieło czy jak? Współczuję sytuacji, wiem aż za dobrze jak braki finansowe lub ich perspektywa potrafią zdołować Przy tym może warto poszukać jakiegoś rozwiązania, rozeznać się w świadczeniach, nie wierzę że tak całkiem bez niczego zostaniesz na zwolnieniu. Oszczędzaj się ile możesz. No i opiekę zdrowotną mas zapewnioną państwową bez względu na wszystko i do gina możesz chodzić na nfz kiedy tylko ci się podoba
Przepraszam ale ja was nie nadrobię. Miałam trudną końcówkę tygodnia ze względu na problemy zdrowotne męża.
Gratuluję nowym dwupakom i wszystkim dzielnie trzymającym się kropeczkom
A mnie wczoraj podkusiło i zrobiłam test owu 8dpo. No i test generalnie negatywny, ale kreska testowa była wyraźna, choć słabsza od kontrolnej. Myślicie że to może być zwiastun ciąży? Na testowanie ciążowym testem jeszcze za wcześnie, a test owu poprawię we środę.🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
nuśka91 wrote:A ja właśnie umieram w pracy. Z każdym dniem myślę o tym, że już chyba nie dam rady, codziennie mdłości i wymioty przez cały dzień ... Jedyne co mnie jeszcze trzyma to fakt, że zostanę bez pieniędzy na zwolnieniu. Wczoraj przed pójściem spać zauważyłam lecitkie plamienie, będę to obserwować, mam nadzieję, że przejdzie...
W ogóle mam taki dołek emocjonalny, cały czas ryczę. Tylko jak wchodzę tu na forum to się pośmieję Chciałabym być super radosna, ale to jest niestety niezależne ode mnie.
Witam w moim świecie, ja akurat nie pracuje odkąd wiem o ciąży, bo szkodliwe warunki, a też bez pieniędzy bo umowa o dzieło... Czekać tylko do porodu i na zasiłek macierzyński 1000 zł, wcześniej niestety nic -
Róża 1 wrote:Agge no właśnie pierwszy cykl tak mam że po okresie mnie bolał później przerwa w owulacje i po owulacji! A kiedy testować ile dpo?
Moim zdaniem najlepiej nie wcześniej niż 10dpo, choć sama teraz robiłam 8dpo:D -
Agge a Ty sprawdzasz jutro?
ef36, Nikodemka lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Twój wykres bardzo ładny Większość ciążowych taka jest
Ja za to nie widziałam takiego stabilnego jak mój...agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
Agge też spojrzałam na Twój wykres i jak jutro będzie spadek, to się popłaczę. Piękny wykres, super próg, nic tylko zaciskam kciuki!
agge, szona lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Agge też spojrzałam na Twój wykres i jak jutro będzie spadek, to się popłaczę. Piękny wykres, super próg, nic tylko zaciskam kciuki!
Dziękuję tylko nie płacz jutro -
Dziękuję za kciuki
Wizytę mam o 17:00, ale na pewno będzie opóźnienie... Więc liczę na to, że będę w domu przed 19, nie jak ostatnioGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Dziękuję za kciuki
Wizytę mam o 17:00, ale na pewno będzie opóźnienie... Więc liczę na to, że będę w domu przed 19, nie jak ostatniomoni05, ef36 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i znowu muszę napisać, że jesteście super!
Tele u mnie z cierpliwością też nie najlepiej, ale wolę poczekać żeby nie martwić się zbyt niską.
Malgonia ja się zaczne cieszyć chyba dopiero na porodówce. Jutro z betą zrobie jeszcze MTHFR i PAI1, dla pewności że nie mam zbyt małej dawki heparyny. I pozostaje mi tylko wierzyć że tym razem będzie dobrze...
Od rana boli mnie gardło, próbowałam płakać wodą z solą, ale po tym mma mdłości.. znacie jakieś inne domowe sposoby?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 11:51
Ochmanka lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście