Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja tez wolowa jestem choc dzis na obiad byl rosol z kaczki i kacze piersi z buraczkami ale wolowine uwielbiam. Chyba w ciazy mi najbardziej tatara i stekow brakowalo (lubie krwiste mieso).
Ale z obiadami tez mam problem. Ja bardzo lubie gotowac i co do zasady nie jemy przetworzonego jedzenia (na tyle na ile to mozliwe).jednak jak wracam po pracy o 17.30 to jestem juz tak glodna ze z moich planow czesto wychodza mielone czy cos innego byle szybko. A nie umiem sie zmobilizowac by szykowac cos wczesniej.
No nic ide spac nim zacznie mnie ssac w zoladku. Dobrej nocy. Oby jutro nam tu ktos cos wysikal.
A i Nuska spokojnie. Jak cos to zwieksza tego dupka na 3x1. Ja tak zawsze robilam ze po 9dpo zwiekszalam dawke zeby plamien nie miec przed @.Magduullina lubi tę wiadomość
-
moni05 wrote:Ale on ma z Tobą dobrze, rany! Chylę czoła i już nawet nie pytam...
Mój uwielbia flaczki, odbiło mi i je robiłam pierwszy raz ostatnio, znam je z zapachu, nigdy nie jadłam. Ponoć wyszły mega (tak mówi, tak jest lub tak mówi, bo wie, że nie powinien mnie stresować ), ale wcześniej...
Kupiłam wołowe. W przepisie jest żeby je same wygotować na początek przez godzinę... Jak to waliło, klękajcie narody. Zapach normalnie 10 męskich członków na raz w upalny dzień. Cały salon tym śmierdział... (mam aneks, niestety). No, ale jadł dwa dni, resztę zamroził nawet, także chyba git. Ale w I trymestrze nigdy więcej, no way...
Ps. Mi na myśl o wolowinie z tych ubojni o których się teraz trąbi to aż niedobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 23:03
moni05, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Tatara też uwielbiam! Z ligawy, z cebulką i ogórkiem kiszonum
Magduullina lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ja tez lubie gotowac i robic przetwory (buraczki, ogorki od kiszonych po w zalewie z curry, papryka, sosy paprykowe, przeciery pomidorowe, dżemy ze wszystkiego, soki). Uwielbiam wrecz! I tez mnie to uspokaja;) i tez staram sie robic na wiecej dni obiady:)
Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie ogólnie wiecie jak to działa - wpisuje w necie co oznaczają lekkie plamienia to opinie od skrajności w skrajność... A przyczyn milion, tysiąc, każda inna. W końcu wychodzi na to, że tylko doktor House może rozwiązać zagadkę
Ochmanka zostań moją żoną z tym gotowaniemMagduullina, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOooo ale tematy leca heh ja za wolowina tez nie przepadam .... ogólnie ja gotuje z dnia na dzień ... kiedyś gotowalam na pare dni teraz dziecia wole gotowac na bieżąco i wola zupy niz drugie dania u nas raz czy dwa razy w tygodniu sa po dwa dania tak to zupki.. ja np chyle czola dla Pan które robia przetwory itd ja nigdy nie umialam z tym robić....
aeiouy lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2dd2946505a.jpg przesyłam wiruski ciążowy &&&& od teraz każda testująca będzie wklejać taki test :
Magduullina, Niecierpliwa..., MamaStasia :), Sasanka5, Iwona28, MonikA_89!, eemmiilliiaa, moni05, moyeu, nuśka91, Malgonia, aeiouy, APrzybylska, Ochmanka, Malinowa91, agge, Arashe, NAg08, EmiMama, cukrzyk1991, Ineez lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:A ktos miał nie testować ale dobrze ze dzisiaj ladnie wygląda
Niecierpliwa..., Sasanka5, Magduullina, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybuba123 wrote:Hahaha ostatni został i rano wołał mnie z szafki .. ale obiecuję ostatni bo nie mam już więcej
Iwona28, Magduullina, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wybaczcie że nie nadrobię ale tyle naskrobałyście że szok!! U mnie @ wczoraj sie rozkręciła, prog poleciał na łeb na szyje bo temperatura mniej niż zero 36,33. przez weekend miałam maraton, 4 egzaminy masakra jakaś... A ta @ jakaś taka cudowna ( o ile może być cudowna) bez bólu brzucha, z delikatnymi skrzepami, ale mega obfita... taka nie przenoszona, inna niż te po moich ostatnich 43 dniowych cyklach. Ogólnie czuje się dobrze i liczę na skrócenie cyklu i że wyrobimy się przed wyjazdem eMa albo chociaż że jego armia będzie jakaś mega silna i wytrzyma te parę dni w środku :D:D Dziewczyny wiem że temat wałkowany ale powiedzcie mi co na poprawę śluzu?? a może na przyspieszenie owulacji polecacie????Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnyBuba, przesliczna kreska! Tak sie ciesze
Ja wlasnie testowalam, 11dpo i biel na Nordku Wiem, ze jeszcze jest szansa, ale obawiam sie, ze bez @ nie doczekam do planowanego siusiania 07.02. Nieladnie! Nie lubie takiej bieli
Scarlet, Twojej @, choc bez bolu, nie cierpie! Nie ona miala przyjsc, no ale mam nadzieje, ze to poczatek czegos cudownegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 06:55
Scarlet88, buba123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa a powiedz mi Ty oprocz krwawienia mialas jakiea objawy ciazy? U mnie sie dziwne rzeczy dzieja bo mam @ obfita ale mimo to w wieczor przed nia zaczely nabrzmiewac piersi i tak jeat do tej pory. Zawsze przestawaly 2 dni przed albo w pierwszy dzien a tu juz 3 dzien sie zaczyna a one robia co chca. Nie chce wmawiac ciazy sobie, absolutnie ale zastanawia mnie to
-
nick nieaktualny
-
Scarlett, na śluz podobno najlepszy jest wiesiołek co do przyspieszenia owulacji to poproś lekarza o Clostibegyt. Dziewczyny stosują też niepokalanka, ale ja nigdy nie brałam
Magduullina, Scarlet88, buba123 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwona28 wrote:Niecierpliwa a powiedz mi Ty oprocz krwawienia mialas jakiea objawy ciazy? U mnie sie dziwne rzeczy dzieja bo mam @ obfita ale mimo to w wieczor przed nia zaczely nabrzmiewac piersi i tak jeat do tej pory. Zawsze przestawaly 2 dni przed albo w pierwszy dzien a tu juz 3 dzien sie zaczyna a one robia co chca. Nie chce wmawiac ciazy sobie, absolutnie ale zastanawia mnie to
u mnie było tak, że jakies pare godzin przed krwawieniem piersi przestały mnie bolec, taka cisza przed burzą w organizmie.
Ich ból wrócił dopiero dwa dni temu tak na dobre. I to teraz z takim nasileniem że spać nie mogę ale za każdy objaw jestem wdzięcznaMagduullina, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Sasanka, wierzę że @ nie przyjdzie, a twój organizm po prostu nie jest kompatybilny z nordami
Magduullina, Sasanka5 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:u mnie było tak, że jakies pare godzin przed krwawieniem piersi przestały mnie bolec, taka cisza przed burzą w organizmie.
Ich ból wrócił dopiero dwa dni temu tak na dobre. I to teraz z takim nasileniem że spać nie mogę ale za każdy objaw jestem wdzięczna