Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka5 wrote:Nuska, wierze, ze bedzie dobrze :* Trzymaj sie cieplutko.
U mnie perfidny PMS... Kopnelam meza w leb tylko za to, ze siedzial na wyrku plecami do mnie. O mamo.
Ja chyba też mam swego rodzaju PMS... awanturę mojemu zrobiłam o to, że zgubił szalik i czapkę córy w bawialni... I się poryczałam aż mnie boli łeb. Potem miałam cichego focha o to, że smsuje z Panią z tej bawialni... Nie widzialam nawet kiedy zostawil jej telefon! Podstepny, za moimi plecami...
Napisala, ze zguby sie znalazly... Oj, ciężko dziś...agge, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Angelika ja polecam dobre, tradycyjne owulaki z allegro te co wychodzą po zecie - ja kupowałam bodajże od sprzedawcy tim4baby, mi np. Nie wystarczało jedno opakowanie testów po 5 szt, więc wolę te, zamawiałam 50 sztuk.
Dziewczyny staram się Was nadrobić ale weekend mieliśmy intensywny. Ja spędzam dużo czasu w mojej pracowni nad stołem i jestem nim zachwycona. Świetnie mi się szyje przy jego użyciu. Plecy nie bolą od ciągłego achylania się, a o to głównie chodziło. Wczoraj byliśmy na 2 urodzinach mojego chrzesniaka więc też cały dzień zleciał, a teraz odpoczywamy @mi się już skończył więc już przytulanki były :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 20:40
Angelika1313, moni05, Nuch, moyeu, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jeśli chodzi o owulaki to ja też jechałam na domowym laboratorium i pokazywały dobrze. Ale drogie to jak cholera na dłuższą metę.
Malgonia MonikA dobrze radzi;) na apacza pod prysznicem hahaha
Sasanka to biedny chłopina dzisiaj
Nuśka staraj się być spokojna. Niecierpliwa dobrze prawi że to nie musi oznaczać niż złego. Sciskam:*
Izape super że rozwijasz swoje pasje. Chętnie się skuszę na jakąś uszytke jak "klient" będzie w drodze:)
Ja za to bawiłam się dziś w gesslerową. Nagotowałam jak w jadłodajni i nawet trzasnęłam ciasto drożdżowe. Mój M. będzie miał obiadki do następnego weekendu:)
Ja rano wstąpię zrobić proga, zobaczymy jak wygląda bo wykres mi się wyjątkowo nie podoba w tym cyklu:/
Moja chcica zaspokojona, bez patrzenia na owu to się i codziennie trafi w weekend a tak to bywało i ze łzami. Pfffffmoni05, Izape_91, aeiouy, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ja używam tych Clearblue co minka się wyświetla uśmiechnięta jak jest pozytyw. Z tym że ja mam raczej wszystko bardzo regularnie że robię zawsze tylko 13 i 14dc, i zazwyczaj 14 jest pozytyw. Jakbym miała zużyć więcej napewno innych bym używała bo jednak tanie nie są. Ale jak używam tylko 2 w trakcie cyklu to jest ok.
Magduullina lubi tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Ochmanka wrote:Ja za to bawiłam się dziś w gesslerową. Nagotowałam jak w jadłodajni i nawet trzasnęłam ciasto drożdżowe. Mój M. będzie miał obiadki do następnego weekendu:)
Ja rano wstąpię zrobić proga, zobaczymy jak wygląda bo wykres mi się wyjątkowo nie podoba w tym cyklu:/
Moja chcica zaspokojona, bez patrzenia na owu to się i codziennie trafi w weekend a tak to bywało i ze łzami. Pfffff
Zarzuć kobieto pomysłami!
To jest moja najgorsza zmora ostatnio, te obiady... a też lubię co najmniej na dwa-trzy dni, co by sobie codziennie przy garach nie szarżować.Magduullina lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Zarzuć kobieto pomysłami!
To jest moja najgorsza zmora ostatnio, te obiady... a też lubię co najmniej na dwa-trzy dni, co by sobie codziennie przy garach nie szarżować.
W międzyczasie piekła się golonka i żeberka. Do tego fasolka szparagowa. No i zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, papryką i kalafiorem w sosie pomidorowym. A ciasto zrobiłam z wiśniami w syropie i konfiturą z czarnej porzeczki.
A! Dodam że warzywa ze swojego ogródka i przetwory własnej roboty:) taka kuchta ze mnie;)Angelika1313, moni05, Izape_91, aeiouy, Sasanka5, MonikA_89!, Nuch, Arashe, nuśka91, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ja niestety nie mieszkam na tygodniu z moim facetem więc staram się jak mogę przygotować go na pracowity tydzień.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Jeśli chodzi o owulaki to ja też jechałam na domowym laboratorium i pokazywały dobrze. Ale drogie to jak cholera na dłuższą metę.
Malgonia MonikA dobrze radzi;) na apacza pod prysznicem hahaha
Sasanka to biedny chłopina dzisiaj
Nuśka staraj się być spokojna. Niecierpliwa dobrze prawi że to nie musi oznaczać niż złego. Sciskam:*
Izape super że rozwijasz swoje pasje. Chętnie się skuszę na jakąś uszytke jak "klient" będzie w drodze:)
Ja za to bawiłam się dziś w gesslerową. Nagotowałam jak w jadłodajni i nawet trzasnęłam ciasto drożdżowe. Mój M. będzie miał obiadki do następnego weekendu:)
Moja chcica zaspokojona, bez patrzenia na owu to się i codziennie trafi w weekend a tak to bywało i ze łzami. Pfffff
A co z wykresem nie tak? -
Ochmanka właśnie, dawaj jakieś inspiracje obiadowe bo ja też często nie mam pomysłu... A co dopiero na cały tydzień nagotowac :o
Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ochmanka wrote:Ugotowałam barszcz czerwony i zupę brokułową.
W międzyczasie piekła się golonka i żeberka. Do tego fasolka szparagowa. No i zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, papryką i kalafiorem w sosie pomidorowym. A ciasto zrobiłam z wiśniami w syropie i konfiturą z czarnej porzeczki.
A! Dodam że warzywa ze swojego ogródka i przetwory własnej roboty:) taka kuchta ze mnie;)
Ale on ma z Tobą dobrze, rany! Chylę czoła i już nawet nie pytam...
Mój uwielbia flaczki, odbiło mi i je robiłam pierwszy raz ostatnio, znam je z zapachu, nigdy nie jadłam. Ponoć wyszły mega (tak mówi, tak jest lub tak mówi, bo wie, że nie powinien mnie stresować ), ale wcześniej...
Kupiłam wołowe. W przepisie jest żeby je same wygotować na początek przez godzinę... Jak to waliło, klękajcie narody. Zapach normalnie 10 męskich członków na raz w upalny dzień. Cały salon tym śmierdział... (mam aneks, niestety). No, ale jadł dwa dni, resztę zamroził nawet, także chyba git. Ale w I trymestrze nigdy więcej, no way...Sasanka5, MonikA_89!, agge, Angelika1313, Nuch, Arashe, aeiouy, nuśka91, Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Ochmanka wrote:Ugotowałam barszcz czerwony i zupę brokułową.
A! Dodam że warzywa ze swojego ogródka i przetwory własnej roboty:) taka kuchta ze mnie;)Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
Ochmanka zazdro! U nas była pizza... cały dzień chodzę półprzytomna a na wieczór przylazła migrena, wzięłam olfen i leżę. Masakryczny dzień dzisiaj.
Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dzieki za dobre rady
Jednak ani ja ani maz nie czulibysmy sie dobrze. Ale taki celibat przed goracym owulacyjnym tygodniem dobrze nam robi.aeiouy, Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Ja mieszkam na wsi i też wszystko swoje. Mamy dużą działkę więc duuuuzo swoich owoców i warzyw. Na całą zimę wystarcza
Sami też kisimy kapustę No i oczywiście ogórki, które u nas na okrągło się je mała uwielbia.Angelika1313, aeiouy, Magduullina, eemmiilliiaa, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Co do obiadów, to u nas dziś był tradycyjny niedzielny rosół, a na drugie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym zostały jeszcze na jutro. A na wtorek planuję zrobić łazanki.
Kurde takie tematy na noc? Aż zgłodniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 22:31
Angelika1313, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Jak to dobrze, że mój nie je flaczków. Raz po raz mnie namówi na usmażenie steka wołowego i wtedy cierpię męki straszne, bo zapach wołowiny mnie odrzuca Mąż się śmieje, że w ciąży będę z nim na burgery chodziła...hahaha...niedoczekanie
Co do obiadów, to ja tez zawsze gotuję na 2-3 dni. Nawet nie umiem ugotować mniej. W weekend zawsze machnę dwa obiady i potem do środy spokój z gotowaniem Ogólnie to uwielbiam gotować i piec. Przyjemność to mi sprawi, no i ma działanie uspokajające, co przy staraniach jest wskazane. Zawsze wynajduję jakieś przepisy w necie i testuję na mężulku. Jak na razie jest zadowolonyaeiouy, moni05, Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
agge wrote:Co do obiadów, to u nas dziś był tradycyjny niedzieli rosół, a na drugie gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym zostały jeszcze na jutro. A na wtorek planuję zrobić łazanki.
Kurde takie tematy na noc? Aż zgłodniałamagge, Sasanka5, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Ooo a ja bym mogła jeść codziennie wolowinę, wczoraj robiłam burgery i zupę meksykańska
aeiouy, Magduullina lubią tę wiadomość
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys