Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:flowwer cierpliwości daj sie fasolkę rozgłośnić
Jak się czujesz?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Ja jestem dowodem na działanie donga normalnie mam tylko jeden pęcherzyk w ostatnim cyklu były 3
Dzięki dziewczyny nie planujemy celowych starań. Nie mam już ochoty na testy, temperatury. Nie mam też zamiaru robić żadnych badań na własną rękę. Mój gin rozłożył ręce i powiedział ze w luxmedzie takich ciąż nie prowadzą. Mam wizyte u gina przy szpitalu klinicznym i mam zamiar absolutnie zdać się na niego. Co zaleci to zrobię ale nic ponad to. Może życie nas zaskoczy. Może nie.
Z ciekawostek juz 3 tydzień ciagne post dr dabrowskiej i na tym się skupiam03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Ja znowu dzień pt zero czasu, wiec nadrobię Was w wolnym czasie. Od siebie dodam tylko na szybko że zamówiłam te całe zioła sroki bo zioła pić lubię, a jak mają pomóc to czemu nie . W weekend zaczynam pić
Flowwer, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
A ja mam pytanie do dziewczyn, które robiły juz sono hsg. Czy wy mialysmcie zlecone wymazy przed tym badaniem i jesli tak, to czy wyszły Wam jakies bakterie i trzeba je było leczyć? No bo ja tak mam ze juz drugi antybiotyk dostałam bo po pierwszym nic nie ruszyło tej bakterii, a dzis ni mowi znajoma ze ona bedzie miała robione hsg nie w klinice i jej gin prywatnie nie kazała jej żadnego wymazu robic, wiec co? Nie trzeba? A jakby miała jakies bakterie to przeciez mogą sie rozsiac dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:56
-
Ptysia wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn, które robiły juz sono hsg. Czy wy mialysmcie zlecone wymazy przed tym badaniem i jesli tak, gończy wyszły Wam jakies bakterie i trzeba je było leczyć? No bo ja tak mam ze juz drugi antybioykndostalam bo po pierwszym nic nie ruszyło tej bakterii, a dzis ni mowi znajoma ze ona bedzie miała robione hsg nie w klinice i jej gin prywatnie nie kazała jej żadnego wymazu, wiec co? Nie trzeba? A jakby miała jakies bakterie to przeciez mogą sie rozsiac dalej.
Wcześniej tylko na chlamydie ure i mycoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:57
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn, które robiły juz sono hsg. Czy wy mialysmcie zlecone wymazy przed tym badaniem i jesli tak, to czy wyszły Wam jakies bakterie i trzeba je było leczyć? No bo ja tak mam ze juz drugi antybiotyk dostałam bo po pierwszym nic nie ruszyło tej bakterii, a dzis ni mowi znajoma ze ona bedzie miała robione hsg nie w klinice i jej gin prywatnie nie kazała jej żadnego wymazu robic, wiec co? Nie trzeba? A jakby miała jakies bakterie to przeciez mogą sie rozsiac dalej.
Ja przed zabiegiem musiałam zrobić posiew i CRP. Niestety wyszła jakaś infekcja i musiałam brać jakieś globulki (nie pamiętam nazwy). Potem powtórka wymazu i wynik prawidłowy. Dopiero jak było "czysto" zakwalifikowali mnie do zabiegu7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
monia10291 wrote:Też się zastanawiam nad tym postem. Jak się czujesz? Ma to wpływ na twój cykl?
monia10291 lubi tę wiadomość
-
Odebrałam wynik kolejnej bety 18180 masakra !!! rośnie jak na drożdżach
Poziomka92, malka, Flowwer, Koliber, Bocianiątko, Karma88, Bajkaaa, emi2016, OjMaryś, Psuła, KateHawke, Kaczorka, Lunaris, malinowaemi, Sarna84, Roxanne, Kazio14, Barbarka1984, MamaLaury, Maja84, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bazylkove wrote:Ja przed zabiegiem musiałam zrobić posiew i CRP. Niestety wyszła jakaś infekcja i musiałam brać jakieś globulki (nie pamiętam nazwy). Potem powtórka wymazu i wynik prawidłowy. Dopiero jak było "czysto" zakwalifikowali mnie do zabiegu
-
Flowwer wrote:Ja liczę od dnia w którym jest krew. Nie masz problemu z progesteronen lub endometrioze?
Wydaje mi się, że może to być progesteron, mam te same objawy, lekarz zlecił mi zbadanie progesteronuSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Flowwer, całe ovufriend trzyma kciuki za 6dni!
Monika 2 dni temu mnie bolały ale tak jakby szpilki ktoś tam wkładał a do wczoraj cisza zawsze mnie bolały.
Czyli u mnie progesteron niski:( sprawdzę w piątek. Jedynie dokucza mi jajnik z którego była ovu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄