Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję KateHawke! Miałam późno owulację (OF wyznaczył mi ją na 20dc, choć wydaje mi się że była 18-19dc) i mało objawów. Zawsze wiedziałam kiedy mam owulkę bo bardzo bolały mnie jajniki i brzuch. A tuż po bolące i ciężkie piersi. A teraz w sumie sama nie wiem kiedy owulacja była, temperatura rośnie wolno (zawsze mam skok) ale rośnie Nie wiem czy to od leków czy może dlatego że w majówkę 3 dni spędziłam na powietrzu zamarzając od rana do nocy. Ogólnie mam wrażenie że mi się skraca faza leutalna, a może po prostu będę miała dłuższy ten cykl. Bardzo bym chciała żeby się udało
KateHawke lubi tę wiadomość
14 tc -
Koliber najczęściej z dziwnych wykresów są fasolki ♡
Koliber, Bocianiątko, KateHawke lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja chyba bedę misiała się wstrzymać z pisaniem tutaj bo teraz patrzę że ilość postów jest przerażająca!!!
Jeszcze trochę i będziecie mnie mieć dość ;P
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Ja się pomału godz z tym co się stało i z tym ze córka będzie jedynaczka. Chociaż nadal trudno mi uwierzyć w to że 3 ciaze za mną a tylko jedno dziecko.
Nie poddawaj się jeszcze skoro dochodzi do ciąży to pewnie jakiś problem jest potem z jej utrzymaniem. wiesz jaka jest przyczyna? może da się naprawić -
Hopeless nie wolno się poddawać! Strasznie to brzmi fakt, ale jeśli córa się urodziła to i nastepne dziecko też się urodzi.
Takie pytanie mam delikatne brązowe plamienie, ale to jeszcze nie okres. Nie licze tego jako pierwszy dzień cyklu? Dopiero takie ewidentne krwawienie?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Sorki, że tak się wpieprzam z moim problemem bez czytania Waszych, ale mam niezłą zagwostkę.
Robiłam dziś ponownie AMH w innym labie (nie Diagnostyce).
Wynik mam 3,60, ale te wartości referencyjne są inaczej zaznaczone.
Możecie spojrzeć na fotkę?
https://zapodaj.net/90715231b04d4.png.html
Jednostki są takie same ng/ml, więc dlaczego tam do zje*** chu** (sorry, ale się wkurzyłam) jest strzałka w dół?
Co to za wartości referencyjne?
Dzwoniłam tam, to mi babka powiedziała: no za mało..
Dzięki!
-
Tak krwawienie jest pierwszym dniem cyklu.
-
Karma88 wrote:Hopeless nie wolno się poddawać! Strasznie to brzmi fakt, ale jeśli córa się urodziła to i nastepne dziecko też się urodzi.
Takie pytanie mam delikatne brązowe plamienie, ale to jeszcze nie okres. Nie licze tego jako pierwszy dzień cyklu? Dopiero takie ewidentne krwawienie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja jestem dowodem na działanie donga normalnie mam tylko jeden pęcherzyk w ostatnim cyklu były 3
Dzięki dziewczyny nie planujemy celowych starań. Nie mam już ochoty na testy, temperatury. Nie mam też zamiaru robić żadnych badań na własną rękę. Mój gin rozłożył ręce i powiedział ze w luxmedzie takich ciąż nie prowadzą. Mam wizyte u gina przy szpitalu klinicznym i mam zamiar absolutnie zdać się na niego. Co zaleci to zrobię ale nic ponad to. Może życie nas zaskoczy. Może nie.
Z ciekawostek juz 3 tydzień ciagne post dr dabrowskiej i na tym się skupiamLunaris, malka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hopeless czasem trzeba dać sobie chwilę na złapanie oddechu, wiem sama ile to daje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:06
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Schmetterling wrote:Wynik mam 3,60 ng/ml i strzałka w dół
Wartości referencyjne 7,56 — 9,00
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Tylko, że ja już raz robiłam w Diagnostyce i wyszło 0,87 ng/ml
Myślisz, że jest sens lecieć 3ci raz?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejsze hcg z godziny 15... 14.9!!!!!
Minęły 32h a przyrost ponad 100% także jestem zadowolona. Następna powtarzam już po 48h w piątek.Lunaris, E_w_c_i_a, Koliber, Bocianiątko, Karma88, KateHawke, Maja84, Kaczorka, Meśka, malinowaemi, KaMiszka, Pooziomka, Sarna84, Roxanne, Kazio14 lubią tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:No wiesz, każdemu się zmniejsza
Dzięki za pomoc!
Zastanowię się, bo to badanie kosztuje 180zł
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Dzisiejsze hcg z godziny 15... 14.9!!!!!
Minęły 32h a przyrost ponad 100% także jestem zadowolona. Następna powtarzam już po 48h w piątek.malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄