Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis wrote:Oczywiście nie wytrzymałam, wynik bety pod wieczor a progesteron jutro.
Laseczki, ja planuję kolejną betę dopieor w piątek, nie za późno? Może lepiej zrobić jutro/czwartek? Flowwr, potrzebuję konsulatcjiMelevis lubi tę wiadomość
-
calza wrote:Trzymam kciuki i czekam ze zniecierpliwieniem
Laseczki, ja planuję kolejną betę dopieor w piątek, nie za późno? Może lepiej zrobić jutro/czwartek? Flowwr, potrzebuję konsulatcji -
calza wrote:Trzymam kciuki i czekam ze zniecierpliwieniem
Laseczki, ja planuję kolejną betę dopieor w piątek, nie za późno? Może lepiej zrobić jutro/czwartek? Flowwr, potrzebuję konsulatcji
Myślę, że nie stanowi to problemu, przyrost przecież niezależnie od upływu kolejnych dni będziesz w stanie określić.
Przy tak szalonej becie pewnie będzie w okolicach tysiąca
Jak wczorajsza rozmowa z gościem z USA?
Choć jeśli masz możliwość to zrób po 48 h, wybacz, w pierwszej chwili zrozumiałam, że nie masz możliwości zrobić po 48h i pytasz o sens robienia po upływie kolejnych dób.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 16:09
-
Sarna84 wrote:Myślę, że nie stanowi to problemu, przyrost przecież niezależnie od upływu kolejnych dni będziesz w stanie określić.
Przy tak szalonej becie pewnie będzie w okolicach tysiąca
Jak wczorajsza rozmowa z gościem z USA?
Choć jeśli masz możliwość to zrób po 48 h, wybacz, w pierwszej chwili zrozumiałam, że nie masz możliwości zrobić po 48h i pytasz o sens robienia po upływie kolejnych dób.
Sarna84, poszło nieźle, okazało się, że to jednak babka licze jednak, że ciąża będzie się rozwijać prawidłowo i nie zmienię teraz pracy...
Mam możliwość zrobić betę jeszcze raz, po prostu się zastanawiam czy jest sens, skoro chcę iść w piątek do lekarza, który i tak powie, że mam się iść ukłuć. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 16:39
Melevis, admiralka, summer86, Agniechaaaa, calza, emi2016, Emiilka, Karma88, Bajkaaa, Lunaris, nowa na dzielni, Rucola, Psuła, sunset06, Bocianiątko, E_w_c_i_a, malinowaemi, Flowwer, Koliber, KateHawke, Barbarka1984, staraczka1111, aishee, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tc
Oooo ciocia juz kochamadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tc
Jakie cudownościmadzia8lenka, malka lubią tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tcmadzia8lenka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
To ja też z dobrą wiadomością - Beta 4337, wg kalkulatora średni przyrost w 48h to 133%. Kamień z serca ...
Jutro jeszcze ten nieszczęsny progesteron. Ale jestem przeszczęśliwa, obiecuję sobie, że już nie będę sprawdzać do wizyty, z dużo mnie to nerwów kosztuje, naprawdęmadzia8lenka, Bajkaaa, Kaczorka, Agniechaaaa, Lunaris, nowa na dzielni, sunset06, malka, Bocianiątko, Karma88, malinowaemi, Flowwer, Koliber, KateHawke, Barbarka1984, aishee lubią tę wiadomość
-
Calza a jak z twoimi objawami masz jakieś? , ból piersi etc.Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tcmadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tcmadzia8lenka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dawać te wirusy dziewczyny !!! Za 2-3 dni będę miała owu to może zdążę się nałykać i coś z tego wyjdzie
Dziś dostałam Conceive plus pocztą. Musi być mega dobry skoro NIGDZIE nie mogłam go dostać w aptekach, tylko netem
Już jestem uzbrojona po zęby-w piątek monitoring jeszcze i weekend należy do mnie!Flowwer, Bocianiątko, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Także dziękujemy każdej cioci tutaj z osoba za pomoc i wsparcie jakie okazały w staraniu nad tą mała istotką oby teraz już z nami została do końca a my mimo wszystko zaglądamy tutaj i zostawiamy wiruski &&&&&&&&&&&& oraz za każdą e-ciocię trzymamy mocno kciuki aby w końcu do nas dołączyła
Lunaris, malinowaemi, Flowwer, Poziomka92, KateHawke, malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Flowwer, na pewno się pojawię, właśnie zobaczyłam kto prowadzi szczęśliwy, czerwcowy wątek 30 maja zatestuję sobie dla spokoju duszy i dopiszę się na końcówkę czerwca do Ciebie
Masz tutaj zostać a kyszzzz z czerwca !!!! takie na luzie starania są najlepsze
Sarna84 wrote:My sobie życzymy abyś była tam pierwsza, a nas po prostu pociągnęła za sobą. Czy mozemy ba to liczyć??
jeszcze u mnie @ nie przyszła ale dopiero testować może będę w drugiej połowie miesiąca.... dużo czasu jeszcze ......
calza wrote:Flowwr, potrzebuję konsulatcji
podpisuje się do tego co dziewczyny radzą lepiej powtórzyć po 48h choć z taką betą to ja wróżę trojaczki jak Timmy ona miała 10 dpo betę 100
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Najpiękniejsze zdjęcie jakie może mama zobaczyć niesamowite jak 3mm dzidziusia z serduszkiem może przynieść radościmadzia8lenka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:To ja też z dobrą wiadomością - Beta 4337, wg kalkulatora średni przyrost w 48h to 133%. Kamień z serca ...
Jutro jeszcze ten nieszczęsny progesteron. Ale jestem przeszczęśliwa, obiecuję sobie, że już nie będę sprawdzać do wizyty, z dużo mnie to nerwów kosztuje, naprawdę
Beta szaleje !!! dzidzia roście i zostaje z mamą, już nie sprawdzaj bety tylko czekaj na wizytę serduszkową a My z Tobą
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:A w pierwszej kolejności Ty tam powinnaś wskoczyć, a nas tu poprowadzić
I taki mam zamiar oby i taki plan miały moje jajca bo je powiesze za te lenistwo!! Jak na razie to siedzą sobie na ławce rezerwowej jędze wstrętne
Provita-Paliga
⛄⛄⛄