Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:No i lh spadło wieczorny test owu negatywny. Tak wiec prawdopodobnie już po owu teraz ta gorsza cześć, czyli czekanie na testowanie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
A Ty Flower nie testujesz jeszcze? Nic a nic? ja po owu max 11 dni i @ zawsze .
A u mnie wszystko wskazuje na to ze stary zdąży wrócić na owulacje wiec moze coś się uda podziałać zanim znowu sobie pojedzie . Wszystko wskazuje na to ze owu w ciagu 2 dni.Bocianiątko lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny poratujcie! Pierwszy raz zaczęłam swoją przygodę z testami ovu. Generalnie cykle mam 28dni (ostatni 27) i ovu spodziawam sie ok 13-14dc. Testy zaczelam robić od 11dc-negatywne, dzis 13 dc negatywny- cień drugiej kreski prawie niewidoczny. I tu moje pytanie czy jest możliwość ze jutro nastąpi pik lh i test bedzie pozytywny? Czy hormon lh wzrasta stopniowo (druga kreseczka z kazdym dniem ciemniejsza) i ovu może byc najwczesniej za kilka dni? Bo sama nie wiem co myśleć, mam tylko nadzieje ze ovulacja będzie w tym cyklu
Agnesia lubi tę wiadomość
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
aishee wrote:Dziewczyny poratujcie! Pierwszy raz zaczęłam swoją przygodę z testami ovu. Generalnie cykle mam 28dni (ostatni 27) i ovu spodziawam sie ok 13-14dc. Testy zaczelam robić od 11dc-negatywne, dzis 13 dc negatywny- cień drugiej kreski prawie niewidoczny. I tu moje pytanie czy jest możliwość ze jutro nastąpi pik lh i test bedzie pozytywny? Czy hormon lh wzrasta stopniowo (druga kreseczka z kazdym dniem ciemniejsza) i ovu może byc najwczesniej za kilka dni? Bo sama nie wiem co myśleć, mam tylko nadzieje ze ovulacja będzie w tym cyklu
aishee lubi tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
nick nieaktualnyaishee wrote:Dziewczyny poratujcie! Pierwszy raz zaczęłam swoją przygodę z testami ovu. Generalnie cykle mam 28dni (ostatni 27) i ovu spodziawam sie ok 13-14dc. Testy zaczelam robić od 11dc-negatywne, dzis 13 dc negatywny- cień drugiej kreski prawie niewidoczny. I tu moje pytanie czy jest możliwość ze jutro nastąpi pik lh i test bedzie pozytywny? Czy hormon lh wzrasta stopniowo (druga kreseczka z kazdym dniem ciemniejsza) i ovu może byc najwczesniej za kilka dni? Bo sama nie wiem co myśleć, mam tylko nadzieje ze ovulacja będzie w tym cyklu
A co masz za testy? Mi allegrowe w ogóle nie pokazały owu No ale fl możesz mieć krótsza niż 14dni tak jak napisala starawygla i mieć owu późniejaishee lubi tę wiadomość
-
aishee wrote:Dziewczyny poratujcie! Pierwszy raz zaczęłam swoją przygodę z testami ovu. Generalnie cykle mam 28dni (ostatni 27) i ovu spodziawam sie ok 13-14dc. Testy zaczelam robić od 11dc-negatywne, dzis 13 dc negatywny- cień drugiej kreski prawie niewidoczny. I tu moje pytanie czy jest możliwość ze jutro nastąpi pik lh i test bedzie pozytywny? Czy hormon lh wzrasta stopniowo (druga kreseczka z kazdym dniem ciemniejsza) i ovu może byc najwczesniej za kilka dni? Bo sama nie wiem co myśleć, mam tylko nadzieje ze ovulacja będzie w tym cyklu
U mnie przy takich cyklach jak u Ciebie owulacja najczęściej była w okolicach 11-12 dc. Więc rada moja jest taka, żebyś nie czekała z testami do 13 dc, bo możesz przegapić owu.
Polecam zacząć je robić już od minimum 10 dc.
I z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że poziom LH U mnie wzrastał stopniowo. Z dnia na dzień kreska ciemniała aż do bordowego koloruaishee lubi tę wiadomość
-
aishee lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:No i lh spadło wieczorny test owu negatywny. Tak wiec prawdopodobnie już po owu teraz ta gorsza cześć, czyli czekanie na testowanieSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Agnesia wrote:No i lh spadło wieczorny test owu negatywny. Tak wiec prawdopodobnie już po owu teraz ta gorsza cześć, czyli czekanie na testowanie
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 06:53
aishee lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agnesia wrote:No i lh spadło wieczorny test owu negatywny. Tak wiec prawdopodobnie już po owu teraz ta gorsza cześć, czyli czekanie na testowanie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:U mnie dziś 22dc. Postanowiłam ze zrobię test 10dpo bo to wypada dzień mamy, ale jak wyjdzie negatyw to oczywiście 31 maja aktualny :p
Dwa lata temu maj był moim szczęśliwym cyklem, mam nadzieje ze ten tez taki będzie:DAgnesia lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Poszłam na bete, stresuję się nieziemsko, bo sikaniec nie ściemniał jakoś szalenie... ale ściemniał. W ogóle to dziwne - beta mega piękna, a sikańce bladziochy... wyniki pewnie po 16, odezwę się pewnie dopiero po 18 także trzymam za was kciuki żebyście tyle czasu wysiedziały spokojnie
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Miałam allegrowe testy owu w tym miesiącu. Testowa nie wyszła ciemniejsza od kontrolnej. Od ok.8 dc do 18 dc wychodziły blade kreski, ale dało się zauważyć, że do 16 dc kreska była coraz bardziej wyraźna, ale nadal to był cień. Więc pik zauważyłam. One są tanie więc nie ma czego od nich większego oczekiwać Teraz jestem w ciąży i testowa mega ciemna, ciemniejsza od kontrolnej.aishee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:U mnie dziś 22dc. Postanowiłam ze zrobię test 10dpo bo to wypada dzień mamy, ale jak wyjdzie negatyw to oczywiście 31 maja aktualny :p
Dwa lata temu maj był moim szczęśliwym cyklem, mam nadzieje ze ten tez taki będzie:D
Chociaż na ten cykl nie liczę bo to pierwszy po poronieniu -
summersun wrote:Miałam allegrowe testy owu w tym miesiącu. Testowa nie wyszła ciemniejsza od kontrolnej. Od ok.8 dc do 18 dc wychodziły blade kreski, ale dało się zauważyć, że do 16 dc kreska była coraz bardziej wyraźna, ale nadal to był cień. Więc pik zauważyłam. One są tanie więc nie ma czego od nich większego oczekiwać Teraz jestem w ciąży i testowa mega ciemna, ciemniejsza od kontrolnej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aad0f710c48d.jpgaishee lubi tę wiadomość