Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Tylko ja nie mam żadnego dupka ani luteiny a do gina najwcześniej mogę iść za tydzień. Mam nadzieje, że będzie ok.
Spokojnie, naprawdę nie masz niskiego progesteronu. Ja miałam 14, do tego po poronieniu.malka lubi tę wiadomość
-
hey.
Ja też krew już upuszczona, wyniki bety po 18, ale ide z kolezankami na "piwo" wiec nie wiem czy dam rade od razu tutaj napisac wynik. Pielęgniarka była pierwszy raz w pracy i to ja jej mówiłam gdzie wszystko w labie leży ;p
a jutro pierwsza wizyta u ginki - wiem ze za wczensie na serduszko ale jesli ebta dobrze przyrosnie to jest szansa ze gin zoibaczy czy nie ma znow cp (choc beta lepsza niz ostatnio wiec moze nie :mam nadzieje:Lunaris, sunset06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madzia8lenka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/392ec2f2d704.jpg
Przedstawiam Wam moją malutką Kruszynkę mam 3 mm i widzieliśmy bijące serduszko ciąża młodsza o 3 dni bo dokładnie mamy dzisiaj 6 tc kolejna wizyta w 9 tc
Piękna fasolciamadzia8lenka lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Ja dziś zrobiłam sobie badanie progesteronu i TSH, może wkońcu się okaże, który winowajca nie daje mi zajść w ciążę: -)
Lunaris lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
malka wrote:Tylko ja nie mam żadnego dupka ani luteiny a do gina najwcześniej mogę iść za tydzień. Mam nadzieje, że będzie ok.
Spokojnie - u mnie w 13 dpo progesteron był na poziomie 20. Powiedziałam lekarzowi a on stwierdził, że to nie ma znaczenia. Bardziej się liczy czy nie ma plamień.
Więc jak nie plamisz, nie masz skurczów to jest ok. -
nick nieaktualnyCo do progesteronu to ja mam tylko sztuczny transfer ma cyklu sztucznym wiec progesteron nie miał sie z kad sam wytworzyć
Wynik w 10dpt to progesteron 14,12 ale biorę leki i zero plamien wiec luz
Kaczorka dobrze mówi każdy organizm inny skoro nic sie nie dzieje to na spokojnieFlowwer, zubii lubią tę wiadomość
-
A u mnie zaczyna się śluz podbarwiony więc dziś lub jutro @ przyjdzie i zaczynam kolejną stymulację.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer a ja mam cały czas przeczucie że będziesz z brzuszkiem przede mną także bierz tą małpę za ogon i jedziemy się czerwcować
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Flowwer a ja mam cały czas przeczucie że będziesz z brzuszkiem przede mną także bierz tą małpę za ogon i jedziemy się czerwcować
Lunaris, Emilkap11 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dostałam letrozol od dziewczyny która zafasolkowała więc liczę że bedzie ten listek szczęśliwy ♡
Flowwer, Lunaris, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Flower to ja Ci chętnie trochę Inofoliku wyślę pocztą razem z wiruskami, chętnie do szczęścia Twojego się dołożę
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄