Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malka wrote:Jeszcze nie mam. Koło 19-20 ma być.
malka lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Spokojnie - u mnie w 13 dpo progesteron był na poziomie 20. Powiedziałam lekarzowi a on stwierdził, że to nie ma znaczenia. Bardziej się liczy czy nie ma plamień.
Więc jak nie plamisz, nie masz skurczów to jest ok.
Plamienie żadnych nie mam na szczęście. Skurczy też nie. Tylko tak trochę mnie ciągnie w brzuchu. Dziwnie. Trochę jak na @ ale inaczej.
-
summersun wrote:Mapka...Weź tak nie panikuj kochana... za mocno bierzesz wszystko do głowy. Wyluzuj trochę i poczekaj na pierwsza wizytę u ginekologa. Beta dobrze rośnie, progesteron jest ok. Dowiedziałam się od dobrego gina, żeby badania progesteronu były autentyczne to trzeba robić je 3 razy dziennie trzy dni pod rząd. I wyciągnąć średnią z 9 badań. Weź nie swiruj
No to mnie trochę uspokoilas. Dzięki
Kochane jesteście wszystkie!
-
A ciągnie Cię w podbrzuszu, bo jeszcze mości się zarodek. Faza zamieszczania trwa około tygodnia. Jak się przyczepi to już zaczyna się wytwarzanie hcg, a później musi się dobrze zagniezdzic więc stąd to uczucie. Minie. Ja już nie czuje bólu.
-
nick nieaktualnyZgadza sie mnie tez na początku cos koło ciągło i bolało a teraz tylko jak za długo pochodzę albo posiedzę a tak to nic totalnie nie odczuwam jutro jest miesiąc od transferu i zaczynamy z Balwankiem kolejny tydzień
summersun, Bocianiątko, zubii, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
summersun wrote:Powiedział, że progesteron jest nieważny jeśli nie ma plamien. Jak są to wtedy trzeba robić badania. Najważniejszy książkowy przyrost bety. A czego wyniki dzisiaj odbierasz ?
Bete właśnie robilam. Tym razem zrobiłam beta hcg więc nie mam co za bardzo porównywać z poprzednimi wynikami. Ale jakbym zrobiła total to bym musiała czekać do jutra. Powtórzę w piątek znowu betę w tym samym labie przed powrotem z delegacji.
-
nick nieaktualny
-
K01 wrote:Dzisiejsza beta 1090
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bardzo proszę dziewczyn które przechodzą na fioletową stronę mocy aby tutaj zaglądały ku pokrzepieniu naszych serc ♡
Agniechaaaa, emi2016, Pooziomka, zubii, Poziomka92, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄