Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć przyszłam powysylac wiruski ######$$$$$$$$$
Pierwsza wizytę mam we wtorek 23.5. Juz się nie mogę doczekać. ...
Piersi nadal bolą i są wrażliwe. Trochę ciągnie brzuch. I tyle.
Trzymam za Was kciuki i gratuluję zafasolkowanym!Flowwer, madzia8lenka, Bocianiątko, Poziomka92, Amy333, Koliber lubią tę wiadomość
-
malka wrote:W ogóle myślę że miałam owu 2 dni później. Więc to by bardziej pasowało.
Kalkulator hcg pokazuje że to średni dwudniowy przyrost 147% więc okFlowwer, Pooziomka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:w ogóle to myślę że jesteś zdrowo zaciążona dawajcie te wirusy do czerwca nałapiemy od Was
No ok. Wysyłam! $#@@&$#@$$&&&&$#@#$#@#$&&&$@@$$##$##&&&&&&&&&
$@#$#$$#$##$#&&&&&&&&#@######$##$##@@#@&&&&&#
@#@@&&#@$&&#@#$&&&#@@##&&$##$##&$@#####$##$##$##Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 20:03
Flowwer, Lunaris, madzia8lenka, Bocianiątko, malinowaemi, Amy333, Koliber, KateHawke lubią tę wiadomość
-
malka wrote:W ogóle myślę że miałam owu 2 dni później. Więc to by bardziej pasowało.
Kalkulator hcg pokazuje że to średni dwudniowy przyrost 147% więc ok
P.s wiem że to trudne sama będę szaleć z niepewności po pozytywnym teście;)malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bardzo proszę dziewczyn które przechodzą na fioletową stronę mocy aby tutaj zaglądały ku pokrzepieniu naszych serc ♡
Jestem tu z wami od stycznia nie mam aż tyle czasu aby się udzielać ale podczytuje ile mogę i przeżywam z wami każde chwilę :*Flowwer, Lunaris, Bocianiątko, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję i mam nadzieję że przekażecie brzuszki przed rozwiązaniem.
Największa siła pochodzi od Was którym się udało, dajecie nadzieję że i nam się uda ♡
Jesteśmy wspaniałymi kobietami które zasługują na szczęście ♡Agniechaaaa, Rucola, zubii, madzia8lenka, Anuśka19 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Dziękuję i mam nadzieję że przekażecie brzuszki przed rozwiązaniem.
Największa siła pochodzi od Was którym się udało, dajecie nadzieję że i nam się uda ♡
Jesteśmy wspaniałymi kobietami które zasługują na szczęście ♡Flowwer, zubii, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Dziękuję i mam nadzieję że przekażecie brzuszki przed rozwiązaniem.
Jesteśmy wspaniałymi kobietami które zasługują na szczęście ♡
Ja Ci chętnie odstąpię w październikuFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Ja Ci chętnie odstąpię w październiku
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oby nie było potrzebne ale jeśli juz to 1na pewno bedzie szczęśliwe !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 20:51
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
To i ja sie ujawnie
Sledze czasem watki i kibicuje weterankom, ktore pamietam z wrzesnia i poprzednich miesiecy, a przy okazji "poznalam" kilka z Was, ktore sie wtedy nie udzielaly i mnie pamietac nie beda.
Zostawiam juz dojrzale ciazowe wiruski
A juz w czerwcu (albo i maju;) chetnie oddam brzuszek kolejnej Flowwer, Inna - bierzcie!Flowwer, Lunaris, Rucola, zubii, Bocianiątko, madzia8lenka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
tutusia wrote:To i ja sie ujawnie
Sledze czasem watki i kibicuje weterankom, ktore pamietam z wrzesnia i poprzednich miesiecy, a przy okazji "poznalam" kilka z Was, ktore sie wtedy nie udzielaly i mnie pamietac nie beda.
Zostawiam juz dojrzale ciazowe wiruski
A juz w czerwcu (albo i maju;) chetnie oddam brzuszek kolejnej Flowwer, Inna - bierzcie!truskawka1906 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄