X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
Odpowiedz

Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)

Oceń ten wątek:
  • Koliber Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calza wrote:
    Jest takie staropolskie przysłowie: Beta prawdę Ci powie :D

Ha ha :) jest też "nie chwal dnia przed zachodem słońca", trochę się cykam, jak ostatnio byłam na becie to wychodze ze szpitala i czuje że się @ rozkręca. Może lepiej zaczekać do pon, zobaczyć co się wykluje. Czy to może być spowodowane tym że biorę euthyrox i niepokalanka?

14 tc <3
  • summersun Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Cześć u Nas przieziebienie zaczyna pomału odpuszczać :) katar coraz mniejszy pozostał kasZel ale inhalacje z naparu rumianka pomagają wiec zaraz ide powdychać :)
    O proszę...i ja wychodzę z przeziębienia. Katar ciągle jest, nie chce odpuścić, ale czytałam, że to jeden z pierwszych objawów ciąży, bo śluzówka jest przekrwiona mocno na początku i stąd ten katar. :)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

B-hcg 9 dpo = 24,6 <3 11 dpo = 78,0 <3 13 dpo = 196,0 <3 <3 48 dpo = 36349,7 !!! <3 <3 <3
    7u22hgqsxf3v4gg4.png
  • Madzik34 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliber wrote:
    Dzisiaj 12-13dpo, okres najpóźniej jutro (wtedy ten cykl miałby 32d, cykle mam za zwyczaj 28-29d, ale zdarzały się takie 32). A dzisiaj wzrost temp!
    Koliber twoj wykres wyglada pieknie ciazowo:)proponuje isc na bete.
    A testy czasem moga pokazywac ciaze dopiero 14-15dpo.
    Powodzenia!!!

Koliber, Lunaris lubią tę wiadomość

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summersun wrote:
    O proszę...i ja wychodzę z przeziębienia. Katar ciągle jest, nie chce odpuścić, ale czytałam, że to jeden z pierwszych objawów ciąży, bo śluzówka jest przekrwiona mocno na początku i stąd ten katar. :)

Wypij mleko z czosnkiem i miodem :) naturalny antybiotyk mi bardzo teraz pomaga :)

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koliber wrote:
    Ha ha :) jest też "nie chwal dnia przed zachodem słońca", trochę się cykam, jak ostatnio byłam na becie to wychodze ze szpitala i czuje że się @ rozkręca. Może lepiej zaczekać do pon, zobaczyć co się wykluje. Czy to może być spowodowane tym że biorę euthyrox i niepokalanka?
    Nie wiem jak niepokalanek,ale euthyrox na pewno nie wplywa na dlugosc cyklu:)

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • Koliber Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak mi temp nie spadnie, @ nie przyjdzie to jutro polecę :)

14 tc <3
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik34 wrote:
    Koliber twoj wykres wyglada pieknie ciazowo:)proponuje isc na bete.
    A testy czasem moga pokazywac ciaze dopiero 14-15dpo.
    Powodzenia!!!

Zgadza się. Mi test taka prawdziwa kreskę pokazał dopiero w sobotę. To było 15 dpo. A tak to jakieś cienie, że mój M to tylko na mnie patrzał jak na wariatkę ;) do tego po czasie wychodziły.

Koliber lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej coś mi mój suwaczek nie działa. Ktoś ma pomysł dlaczego? Zrobiłam go wczoraj i został tak z wczorajszym 4tydz5dni

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Ej coś mi mój suwaczek nie działa. Ktoś ma pomysł dlaczego? Zrobiłam go wczoraj i został tak z wczorajszym 4tydz5dni
    Kochana ja widzę 4tydz 6dz wiec jest Ok :)

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana ja widzę 4tydz 6dz wiec jest Ok :)

A ja - mimo że na telefonie - to widzę 4t5d. Może zmień suwaczek ;) te co mam ją i Agniechaaaa działają bez zarzutów.

calza - jak wizyta ma Cię uspokoić to idź :) ale te bóle to taki standard. Z suplementów polecam Femibion natal 1. Chyba najlepszy z wszystkich. I nie wiem jak akurat ten ginekolog, ale inni przeważnie dają skierowanie na badania jak się już zarodek pojawi.
    No i taka najezpieczniejszy termin wizyty, gdzie będzie widać serduszko to 7-8 tydzień :) wcześniej może być, ale nie musi.

calza lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Anga1989 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja Wam dorzucę swoich wiruskow ;)
    No i za nie długo zwolni się miejsce dla następnej ;) tak więc kochane walczyć, walczyć i nie tracić nadzieji ;)
    Pozdrawiam i mocno Wam kibicuje :*
    Lipcówka 2017

Bocianiątko, zubii, Koliber, KateHawke, Amy333, Flowwer, Emilkap11, madzia8lenka, Lunaris lubią tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • calza Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kaczorka :) dziś zakupię zatem

mjvyi09k1yghelay.png
  • OjMaryś Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) zajrzałam i oczy mi się śmieją na widok tylu serduszek :) 15 zafasolkowanych mamusiek :D ale cuudnie
    U mnie już po owulce serduszka były czekamy więc na rozój wydarzeń nadzieja mnie podnosi na duchu zdrowy rozsądek sprowadza na ziemię :)
    Miłego dzionka kochane :D

zubii, Karma88, Lunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość

f2w3skjood9muy2d.png
    https://bellybestfriend.pl/graph/056cab463cf345b80050fcef2d6c2bed
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    A ja - mimo że na telefonie - to widzę 4t5d. Może zmień suwaczek ;) te co mam ją i Agniechaaaa działają bez zarzutów

Ja właśnie też na telefonie patrzę. Wieczorem zmienię jak wrócę z pracy :)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:
    Hej kobietki :) zajrzałam i oczy mi się śmieją na widok tylu serduszek :) 15 zafasolkowanych mamusiek :D ale cuudnie
    U mnie już po owulce serduszka były czekamy więc na rozój wydarzeń nadzieja mnie podnosi na duchu zdrowy rozsądek sprowadza na ziemię :)

No to czekamy na II!

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • K01 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A teraz spokojnie możesz wystyłać wiruski !!! Przydadzą wszystkim weteranką.

Już wuruski wysyłałam ale nadal moge &&&@%#&&@#&^&@&&^#&@

choć spokojniejsza będe dopiero po dzisijeszej wizycie i stwierdzeniu, ze nie ma znów cp przypadkiem...

Bocianiątko, Koliber, Amy333, Flowwer, OjMaryś, madzia8lenka lubią tę wiadomość

201801181756.png

02.2017 - (*) 7tc - cp, usunięty jajowód
  • K01 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:

to czekamy :)

OjMaryś lubi tę wiadomość

201801181756.png

02.2017 - (*) 7tc - cp, usunięty jajowód
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jakoś dziwnie, tak jak jajniki ruszyły z kopyta tak jakoś mi się ta owulacja teraz przeciąga ;). Tzn ja na mój cykl, bo jestem dopiero w 11 dniu ale rozciągliwy śluz mam już piąty dzień (!), a temperatura jeszcze w dole, test owu cały czas druga kreska słabsza, no ciekawe, obstawiam że może dzisiaj będzie bo nie mogę sięgnąć szyjki. W każdym razie próbujemy obstawiać owu <3 z każdej strony w tym cyklu na tyle ile mam emka na miejscu ;)

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • aishee Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wczoraj wreszcie wyszedł pozytywny test ovu facelle - tak mi się przynajmniej wydaje. Test z domowe labolatorium ciemniesza kraska testowa. Czyli facelle bardziej czuły

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bea91b65cc7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:21

Koliber, Flowwer, Emilkap11 lubią tę wiadomość

f2w3gov3n7wr37i6.png
    03.2016 moje szczęście <3
    03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
    06.2017 ciąża biochemiczna
    4 cspp szczęśliwy <3

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OjMaryś wrote:

mocno kibicuje:-)

OjMaryś lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ