Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
calza wrote:Jest takie staropolskie przysłowie: Beta prawdę Ci powie
Ha ha jest też "nie chwal dnia przed zachodem słońca", trochę się cykam, jak ostatnio byłam na becie to wychodze ze szpitala i czuje że się @ rozkręca. Może lepiej zaczekać do pon, zobaczyć co się wykluje. Czy to może być spowodowane tym że biorę euthyrox i niepokalanka?14 tc -
Agniechaaaa wrote:Cześć u Nas przieziebienie zaczyna pomału odpuszczać katar coraz mniejszy pozostał kasZel ale inhalacje z naparu rumianka pomagają wiec zaraz ide powdychać
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Koliber wrote:Dzisiaj 12-13dpo, okres najpóźniej jutro (wtedy ten cykl miałby 32d, cykle mam za zwyczaj 28-29d, ale zdarzały się takie 32). A dzisiaj wzrost temp!
A testy czasem moga pokazywac ciaze dopiero 14-15dpo.
Powodzenia!!!
Koliber, Lunaris lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
nick nieaktualnysummersun wrote:O proszę...i ja wychodzę z przeziębienia. Katar ciągle jest, nie chce odpuścić, ale czytałam, że to jeden z pierwszych objawów ciąży, bo śluzówka jest przekrwiona mocno na początku i stąd ten katar.
Wypij mleko z czosnkiem i miodem naturalny antybiotyk mi bardzo teraz pomaga -
Koliber wrote:Ha ha jest też "nie chwal dnia przed zachodem słońca", trochę się cykam, jak ostatnio byłam na becie to wychodze ze szpitala i czuje że się @ rozkręca. Może lepiej zaczekać do pon, zobaczyć co się wykluje. Czy to może być spowodowane tym że biorę euthyrox i niepokalanka?
Madzik
Mama 3 corek:) -
Madzik34 wrote:Koliber twoj wykres wyglada pieknie ciazowo:)proponuje isc na bete.
A testy czasem moga pokazywac ciaze dopiero 14-15dpo.
Powodzenia!!!
Zgadza się. Mi test taka prawdziwa kreskę pokazał dopiero w sobotę. To było 15 dpo. A tak to jakieś cienie, że mój M to tylko na mnie patrzał jak na wariatkę do tego po czasie wychodziły.Koliber lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja widzę 4tydz 6dz wiec jest Ok
A ja - mimo że na telefonie - to widzę 4t5d. Może zmień suwaczek te co mam ją i Agniechaaaa działają bez zarzutów.
calza - jak wizyta ma Cię uspokoić to idź ale te bóle to taki standard. Z suplementów polecam Femibion natal 1. Chyba najlepszy z wszystkich. I nie wiem jak akurat ten ginekolog, ale inni przeważnie dają skierowanie na badania jak się już zarodek pojawi.
No i taka najezpieczniejszy termin wizyty, gdzie będzie widać serduszko to 7-8 tydzień wcześniej może być, ale nie musi.calza lubi tę wiadomość
-
I ja Wam dorzucę swoich wiruskow
No i za nie długo zwolni się miejsce dla następnej tak więc kochane walczyć, walczyć i nie tracić nadzieji
Pozdrawiam i mocno Wam kibicuje :*
Lipcówka 2017Bocianiątko, zubii, Koliber, KateHawke, Amy333, Flowwer, Emilkap11, madzia8lenka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki zajrzałam i oczy mi się śmieją na widok tylu serduszek 15 zafasolkowanych mamusiek ale cuudnie
U mnie już po owulce serduszka były czekamy więc na rozój wydarzeń nadzieja mnie podnosi na duchu zdrowy rozsądek sprowadza na ziemię
Miłego dzionka kochanezubii, Karma88, Lunaris, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Hej kobietki zajrzałam i oczy mi się śmieją na widok tylu serduszek 15 zafasolkowanych mamusiek ale cuudnie
U mnie już po owulce serduszka były czekamy więc na rozój wydarzeń nadzieja mnie podnosi na duchu zdrowy rozsądek sprowadza na ziemię
Miłego dzionka kochane
No to czekamy na II!
-
Flowwer wrote:A teraz spokojnie możesz wystyłać wiruski !!! Przydadzą wszystkim weteranką.
Już wuruski wysyłałam ale nadal moge &&&@%#&&@#&^&@&&^#&@
choć spokojniejsza będe dopiero po dzisijeszej wizycie i stwierdzeniu, ze nie ma znów cp przypadkiem...Bocianiątko, Koliber, Amy333, Flowwer, OjMaryś, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Hej kobietki zajrzałam i oczy mi się śmieją na widok tylu serduszek 15 zafasolkowanych mamusiek ale cuudnie
Miłego dzionka kochane
to czekamyOjMaryś lubi tę wiadomość
-
A u mnie jakoś dziwnie, tak jak jajniki ruszyły z kopyta tak jakoś mi się ta owulacja teraz przeciąga . Tzn ja na mój cykl, bo jestem dopiero w 11 dniu ale rozciągliwy śluz mam już piąty dzień (!), a temperatura jeszcze w dole, test owu cały czas druga kreska słabsza, no ciekawe, obstawiam że może dzisiaj będzie bo nie mogę sięgnąć szyjki. W każdym razie próbujemy obstawiać owu z każdej strony w tym cyklu na tyle ile mam emka na miejscu
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny wczoraj wreszcie wyszedł pozytywny test ovu facelle - tak mi się przynajmniej wydaje. Test z domowe labolatorium ciemniesza kraska testowa. Czyli facelle bardziej czuły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bea91b65cc7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 10:21
Koliber, Flowwer, Emilkap11 lubią tę wiadomość
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
Miłego dzionka kochane
mocno kibicuje:-)OjMaryś lubi tę wiadomość