Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostalam miesiączki bardzo w terminie nastepny cykl mam w nosie kompketnie nic nie robie;) co befzie to bedzie
Karma88 lubi tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Przykro mi dziewczyny
U mnei też nic z tego w tym cyklu... TSH szaleje.. mimo zwiększonej dawnki Euthyroxu rośnie.. Wynik z wczoraj 2,669 Do tego Hemoglobina glikowana kiepska No masakra jakaś... Dieta ostra mnie czeka Zgodnie z ustaleniem z lekarzem zwnou zwiększam, teraz na 100, zobaczmy co powie na wizycie ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 12:06
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję nowozafasolkowanym ja melduję, że antyki odstawione, jutro wizyta u gin i jedziemy z zastrzykami!!
Bajkaaa, Agniechaaaa, KateHawke, emi2016, Rucola, Bocianiątko, Sarna84, Flowwer, zubii, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
emi2016 wrote:Przykro mi dziewczyny
U mnei też nic z tego w tym cyklu... TSH szaleje.. mimo zwiększonej dawnki Euthyroxu rośnie.. Wynik z wczoraj 2,669 Do tego Hemoglobina glikowana kiepska No masakra jakaś... Dieta ostra mnie czeka Zgodnie z ustaleniem z lekarzem zwnou zwiększam, teraz na 100, zobaczmy co powie na wizycie ;(
Spytaj lekarza czy może Ci zmienić na Letrox. Mi po euthyroxie też TSH szalało.Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Flowwer wrote:Ewelina i Starawyga łącze się z wami właśnie @ przyszła idealnie w terminieSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Flowwer wrote:Ewelina i Starawyga łącze się z wami właśnie @ przyszła idealnie w terminie
Dla mnie osobiście najgorszy jest czas od negatywu na teście do @, albo cykl bez owulacji tak jak w tym miesiącu. Jak już przychodzi @ wstępują we mnie nowe siły i nowe nadzieje.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
E_w_c_i_a wrote:Spytaj lekarza czy może Ci zmienić na Letrox. Mi po euthyroxie też TSH szalało.
Euthyrox i Letrox to to samo - różni się tylko tym, że w Letroxie nie ma laktozy
A ja nietolearncji laktozy nei mam Właśnei doszłam czemu miałam zły wynik ;/ O ja głupia - robiłam badania po nieprzespanej nocce w pracy Ale tak cy inaczej TSH jest
trochę za wysokie.
Przykro mi Flowwer -
nick nieaktualny
-
sunset06 wrote:Cześć dziewczęta u mnie beta 6 a progesteron 12 to chyba słabo prawda? Dziś 11-12 dpo...
OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Powtórz może za kilka dni. Niby powyżej 5 ciążowa, kto wie...06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
sunset06 wrote:Cześć dziewczęta u mnie beta 6 a progesteron 12 to chyba słabo prawda? Dziś 11-12 dpo...
sunset06 lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:Niestety słabo. Proga powinna brać albo w dupku albo w luteinie i powtórzyć betę. Jedyna szansa ze się późno zagniezdzilo. Na tym etapie ciut wyższa powinna być ale nie takie rzeczy się tu działy trzymam mocno kciuki!
dziękuję piszę do gina w takim razie06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Dziewczyny mam jeszcze pytanie do tych ukłuć brzucha/lekkich skurczy/pobolewania w krzyżu. Mój narzeczony twierdzi, że to dlatego, że do 3 mca zarodek się będzie przemieszczać zanim się dobrze wczepi, ale mi się to wydaje jakąś bzdurą... ile zarodek mości się w macicy? dziś mam 14dpo i się zastanawiam kiedy będzie już "w miarę bezpiecznie", ciągle się stresuję, bo dziś powinna być @.