Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Oj summer, ja generalnie nie przepadam za orzechami ale jak mus to mus... tym bardziej, że MgB6 czy acardu nie mogę ruszyć o losie Ale cel uświęca środki! Od jutra wejdzie jeszcze lampka czerwonego wina!!Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Maja84, Emilkap11 dobrze pisze - koniecznie wykonaj badanie AMH i niech gin oceni obraz jajników. Zaczynam się zastanawiać, czy labo czegoś nie namieszało, bo tak wysokie FSH to ewidentna menopauza.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Mi akcja endo też skutecznie obrzydzila orzechy, na szczescie z winkiem nie mam najmniejszego problemu
Maja, jak dobrze Cię czytać taka pozytywnie naładowana, szczęśliwą i kopnietą do działania A teraz bierz eMka w obroty i za 2 tygodnie chcemy widzieć zielony finał!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 21:19
Maja84, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:oooo a o tym nie słyszałam trzeba spróbować
A po owulacji koniecznie ananas bo wieść gminna głosi, że pomaga w zagnieżdżeniuMaja84 lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
innamorata88 wrote:Maja84, Emilkap11 dobrze pisze - koniecznie wykonaj badanie AMH i niech gin oceni obraz jajników. Zaczynam się zastanawiać, czy labo czegoś nie namieszało, bo tak wysokie FSH to ewidentna menopauza.
No właśnie, dlatego te wyniki tak mnie zwalily z nóg ostatnio. Zrobię AMH na pewno, nawet ginka mi to podsuneła. Tylko też powiedziała, że nie do końca można i to brać do siebie bo zdarzało się że jej pacjentkom raz wychodziło złe a po pewnym czasie dobre.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja a ja z twojego powodu dziś skacze z radośći!!!!
A nie wiem czemu przy cyklu stymulowanym miał zaburzyć wynik fsh ?!! Ja badam i wartości zawsze takie same ale wydaje mi się ze to bład labo ale następny raz rób badania hormonalne w 3dc.
Teraz po prygnalu będziesz czuć na maxa jajka i ciążowe objawy;)
Staraniowy czas o okres wzlotów i upadków.
Z jednej strony ja też się cieszę że znalazłam powód moich porażek i nie skupiam się tylo na braku ovu bo jeśli ovu jest to ciąża powinna być a u mnie nic więc przekopałam całą tabelę mendelewa i oby to było faktycznie to.
Ale jesteśmy tu po to by się wspierać bo samemu to czasem czujemy się pod murem a tu od dziewczyn dostajemy kopniaki w du.. i idziemy dalej.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyWrocilam z kliniki. Moja druga wizyta. Jestem bardzo zadowolona. Pani dr zwrocila uwage, zeby nie korzystac z basenow, publicznych toalet itp bo tam latwo zlapac ureaplasme. Pobrala ponownie wymaz i w czwartek sie dowiem czy jestem z niej wyleczona. Powiedziala, ze urea skutecznie hamuje zachodzenie w ciaze. Dostalam skierowanie na laparoskopie i histeroskopie (jakos tak). Jutro do mnie zadzwonia zeby ustalic termin ale wstepnie wiadomo ze koniec pazdziernika. Maz ma zrobic badanie nasienia z testem MAR i fragmentacja DNA plemnikow. Ja o dziwo mam pecherzyk wielkosci 17mm i to chyba cud bo przeciez bez stymulacji pecherzyki mi nie rosly.. nastepna wizyta w przyszlym tyg aby sprawdzic czy doszlo do owulacji. Moze faktycznie juz wyleczylam urea i teraz jajeczka beda rosly i pekaly?? Co jeszcze.. mam isc do endokrynologa bo mimo ze tsh jest w normie to ft4 jest sporo za niskie i lepiej zbadac co sie dzieje. Dostalam poki co euthyrox 1 tabletka na dzien. Wit D mam nadal brac w dawce 2000j bo jest troszke za niska i dostalam metaformine (nie pamietam dobrze nazwy) bo insulina wyszla mi ponad 12 a powinna byc ponizej, wiec tez mam brac 1 tab dziennie.
Agniechaaaa, Lunaris, Flowwer, staraczka1111, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Maja a ja z twojego powodu dziś skacze z radośći!!!!
A nie wiem czemu przy cyklu stymulowanym miał zaburzyć wynik fsh ?!! Ja badam i wartości zawsze takie same ale wydaje mi się ze to bład labo ale następny raz rób badania hormonalne w 3dc.
Teraz po prygnalu będziesz czuć na maxa jajka i ciążowe objawy;)
Staraniowy czas o okres wzlotów i upadków.
Z jednej strony ja też się cieszę że znalazłam powód moich porażek i nie skupiam się tylo na braku ovu bo jeśli ovu jest to ciąża powinna być a u mnie nic więc przekopałam całą tabelę mendelewa i oby to było faktycznie to.
Ale jesteśmy tu po to by się wspierać bo samemu to czasem czujemy się pod murem a tu od dziewczyn dostajemy kopniaki w du.. i idziemy dalej.
Zobaczysz razem damy radę! Doczekamy się bobasków
Uświadomiłam sobie że nie będę testować w maju bo przecież czytałam od was że pregnyl pokazuje 2 kreski Także w Twoich rękach mój cykl hihihiFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Muszę się pochwalić -ZOSTAŁAM WŁAŚNIE CIOCIĄ
Koleżanka z pracy urodziła zdrową córeczkę, mam nadzieję że odstąpi mi brzuszek!
Strasznie mnie cieszą informacje, że moje koleżanki rodzą dzieci jakoś też kręci mnie pozytywnie fakt, że nasz kalendarzyk zapełnia się fasolkami. Jakoś tak wtedy czuję, że jak innym się udaje to mnie też się w końcu uda! taż ta macie jak widzicie tu i zielone kółka na wykresach?Agniechaaaa, madzia8lenka, Flowwer, Poziomka92, zubii, Bocianiątko, Karma88, Magdalenna lubią tę wiadomość
-
Super! Gratulacje, niech idzie w górę
Średnia nam się poprawia. Chyba mam dziś jakiegoś brzucho-świra chociaż nie mnie on dotyczyFlowwer lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:
Zobaczysz razem damy radę! Doczekamy się bobasków
Uświadomiłam sobie że nie będę testować w maju bo przecież czytałam od was że pregnyl pokazuje 2 kreski Także w Twoich rękach mój cykl hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 23:00
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A tym czasem życzę wam dziewczęta spokojnych snów !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 22:58
Flowwer lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
aaa muszę się pochwalić jadę w niedzielę na Kretę wyłączyć myślenie itp
tylko mam jedno pytanie chciałam w tym cyklu zrobić badanie progesteronu tylko nie wiem dokładnie kiedy była owu i teraz zastanawiam się czy w sobotę 8-9 dpo zrobić razem betę i progesteron przed wyjazdem żebym wiedziała czy mogę pić i zabrać cały asortyment hydraulika czy fassolce dostarczać tylko witaminek z swieżych owoców
czy w pt sam progesteron a w sobotę dopiero betę czy wogóle jest sens ja robić???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 23:06
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:aaa muszę się pochwalić jadę w niedzielę na Kretę wyłączyć myślenie itp
tylko mam jedno pytanie chciałam w tym cyklu zrobić badanie progesteronu tylko nie wiem dokładnie kiedy była owu i teraz zastanawiam się czy w sobotę 8-9 dpo zrobić razem betę i progesteron przed wyjazdem żebym wiedziała czy mogę pić i zabrać cały asortyment hydraulika czy fassolce dostarczać tylko witaminek z swieżych owoców
czy w pt sam progesteron a w sobotę dopiero betę czy wogóle jest sens ja robić???
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
aria40 wrote:Kochane nie ma mnie na waszej liście ale wypada się pochwalić - dziś rano bladzioch, a potem beta 7,69 mIU/ml
aria40 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Miejmy nadzieje ze dobra passa poniedzialkowa będzie trwać i jutro czekamy na kolejne fasolki
Flowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
gg88 wrote:Miejmy nadzieje ze dobra passa poniedzialkowa będzie trwać i jutro czekamy na kolejne fasolki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄