Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Flowwer, jak się czujesz na stymulacji w tym cyklu? Mam nadzieję, że wszystko ok.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja mam cykle te bezowulacyjne zawsze dłuższe ok 34-38 dni powyżej jak mam to znak że u mnie torbiel.
-
Amy333 wrote:W nowym cyklu chyba tez sie zaopatrze, a co!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Ja mialam ostatnio dłuższy ale chyba po prostu owulacja mi się przesuneła, gdybym miała monitoring to wiedziałabym na czym stoję, a u Nas takie zacofanie (przynajmniej takmi się wydaję)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Może czas na podstawowe badania czy coś robiłaś ?
-
nick nieaktualny
-
Monika, Flowwer ja robię właśnie 3 podejście do Acardu. Raz gdy zaczęłam brać zaraz po @ to miałam plamienia około owulacji, kolejnym razem skrócił mi się mega cykl (do 18 dni) i miałam krwotok - ale nie wiem czy to akurat wina Acardu bo byłam wtedy mocno przeziębiona. Teraz zaczęłam brać jakoś 9-10 dc, bo wyszło słabe endo na monitoringu. Może do trzech razy sztuka
-
-Monika- wrote:Nic a nic, nawet na kontrolnej wizcie po porodzie nie byłam. Pamiętam ze kiedys syn mnie tak w jajca uderzył że zemdlałam, chciałam się zapisać do ginekologa mojej znajomej, ale jakoś tak wyszło że jak dzwoniłam to miał mnie za wariata, przynajmniej mialam takie odczucie.
Spuściłam bym lanie !!!!hihiBocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Monika, Flowwer ja robię właśnie 3 podejście do Acardu. Raz gdy zaczęłam brać zaraz po @ to miałam plamienia około owulacji, kolejnym razem skrócił mi się mega cykl (do 18 dni) i miałam krwotok - ale nie wiem czy to akurat wina Acardu bo byłam wtedy mocno przeziębiona. Teraz zaczęłam brać jakoś 9-10 dc, bo wyszło słabe endo na monitoringu. Może do trzech razy sztuka
Tutaj trochę ponazekam na samopoczucie ale dookoła nikomu nie mówię zagryzam zęby.
Wróciłam z pracy i zaserowałam sobie mój najukochańszy zestaw czyli czerwone wino i bób
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:To po głowie dam !!!! Przynajmiej podstawa podstaw zrób czyli wizyta u gina i cytologia oraz podstawowe hormony z zelazem !!!
Spuściłam bym lanie !!!!hihi -
Flowwer, też dziś bób wsuwałam a że akcja endo zakończona i jestem dopiero 3 dpo to zamiast winka piję Jacka Danielsa. OD dawna ochotę miałam..
Flowwer, nadzieja73, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Flowwer, też dziś bób wsuwałam a że akcja endo zakończona i jestem dopiero 3 dpo to zamiast winka piję Jacka Danielsa. OD dawna ochotę miałam..
-
-Monika- wrote:I tak mnie nie namówisz, ja od lekarzy jak najdalej Im mniej wiem dłużej żyję
Monika, też miałam takie podejście, ale przez ostatnie 9 m-cy starań, więcej razy odwiedziłam lekarza i laboratorium niż chyba przez całe życie. Zawsze do lekarza szłam już w ostateczności..
Z drugiej strony Ty masz już Maluszka, więc wiesz, że w ciąże możesz zajść. A powiedz, jeśli możesz, rodziłaś naturalnie czy przez cesarkę?
Mój poprzedni gin mówił, że po cesarce często są zrosty i dlatego przy problemach z zajściem w 2 ciążę po cesarce często kieruje od razu na laparo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, też miałam takie podejście, ale przez ostatnie 9 m-cy starań, więcej razy odwiedziłam lekarza i laboratorium niż chyba przez całe życie. Zawsze do lekarza szłam już w ostateczności..
Z drugiej strony Ty masz już Maluszka, więc wiesz, że w ciąże możesz zajść. A powiedz, jeśli możesz, rodziłaś naturalnie czy przez cesarkę?
Mój poprzedni gin mówił, że po cesarce często są zrosty i dlatego przy problemach z zajściem w 2 ciążę po cesarce często kieruje od razu na laparo.