Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:A teraz trzeba jakąś zupkę ugotować i zrobić podkład na wieczór, bo winko się już chłodzi
Kiedy wypada u ciebie ovu?
P.s ten 152 semilac Cudowny!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Ja teraz mam 083. Pierwszy raz się odwazylam na tak ciemny kolor.
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Widzę że humor dopisuje !
Kiedy wypada u ciebie ovu?
P.s ten 152 semilac Cudowny!!!
Oj taaaaak Jak to niewiele trzeba, wystarczy spać całe 2 dni i 3-go obudzić się wypoczętym, a humor sam wraca
Owu powinnam mieć w środę. Ale nie idę na monitoring i nie kupuję testów owu bo mój portfel nawet już chwilowo mówi dość Dlatego dziś zaczęłam mierzyć temp. żeby chociaż mniej więcej zobaczyć czy będzie wzrost jak zwykle po 12dc. Może i owu znowu nie będzie, tego się nie dowiem, ale od przyszłego cyklu będę ją już sprawdzać, a jak emek zrobi badanie, może uda się z tym clo.
W każdym razie dziś się czuję jak przed @ a nie jak przed owu. Mam sporo kremowego śluzu, pobolewa podbrzusze i raz lewy raz prawy jajnik i w piersiach w środku mnie kłuje czasem. Dziwne ale cóż, nie będę się zagłebiać w to, bo ten cykl muszę i chcę odpuścić w sprawdzaniu czegokolwiek. Dla psychiki, żeby odpoczęła
Ps. to już wiem jaki kolorek zakupię następnym razem
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84, my w tym cyklu też trochę odpuściliśmy. Testy owu co prawda robiłam, ale nie było seksu z kalendarzem w ręku.. jak nie było ochoty to nie zmuszałam mojego M. Jutro ostatni raz mierzę temperaturę i zapominam o termometrze na jakieś 2 tygodni.
Mam w planach wziąć się za jakąś książkę wieczorami, żeby nie rozkminiać czy się udało czy nie. Ważne, że jest już plan na kolejny cykl.Maja84 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Mnie jeszcze żyła po wczorajszym pobieraniu boli. Mi też nikt nie każe tych badań robić ale gdzieś przyczyna musi być. Kurcze nawet nie wiem jak internetować winik DHEA SO4 -186 ?????
Jesli masz wynik podany w πg/dl to jest ok -
Ewela, mnie jakoś ostatnio wojenne klimaty trzymają. Bardzo podobała mi się książka "Światło, którego nie widać", ale trochę się rozkręca i trzeba przetrwać pierwsze 100 stron. Teraz w kolejce czeka "Miłość w czasach zagłady".
Zjadłam właśnie ananasa i mega piecze mnie język Podobno to normalne gdy się tego środka nie wycina. -
Maja zabieraj teraz siłę do walki, wiem jak to ważne. Taki mały reset mózgu potrzebny dla higieny duszy.
Barbarka tak w tych jednostkach a też robiłaś? Ile miałaś? Jeszcze czekam na resztę wyników.Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Ewela, mnie jakoś ostatnio wojenne klimaty trzymają. Bardzo podobała mi się książka "Światło, którego nie widać", ale trochę się rozkręca i trzeba przetrwać pierwsze 100 stron. Teraz w kolejce czeka "Miłość w czasach zagłady".
Zjadłam właśnie ananasa i mega piecze mnie język Podobno to normalne gdy się tego środka nie wycina. -
Flowwer wrote:Maja zabieraj teraz siłę do walki, wiem jak to ważne. Taki mały reset mózgu potrzebny dla higieny duszy.
Barbarka tak w tych jednostkach a też robiłaś? Ile miałaś? Jeszcze czekam na resztę wyników.
Nie, nie robiłam. Znalazlam normy w necie -
Barbarka1984 wrote:Nie, nie robiłam. Znalazlam normy w necie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny wyjaśnijcie mi proszę o co chodzi z tym ananasem??? pierwszy raz tutaj czytam o jego dobrym wpływie na fl. Możecie mi to wytłumaczyć? ja tymczasem pójdę sobie go obrać bo jestem właśnie u rodziców i stoi sobie w kuchni taki właśnie ananas
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bocianiątko wrote:Inofolik może wydłużyć fl, także spokojnie mnie po ovarinie wydłużyła się z 13 do 14 dni jeśli już @ musi przyjść to pewnie najpóźniej pojutrze... (chociaż ja tam nadal licze na wielkanocny cud ) wiem ze akurat teraz chciałbyś żeby przyszła wcześniej ale dla reszty cykli to dobrze tulę mocno! :*
Ja zwykle tak 12-13 mialam ostatnio,a przy tym bezowulacyjnym to liczylam, ze w ogole @ przyjdzie po 10-11 dniach. Czytalam ze czesto takie cykle sa krotsze. No ale widze, ze w tym miesiacu idziemy z dlugoscią FL na rekord;-) -
Rucola wrote:Dziewczyny wyjaśnijcie mi proszę o co chodzi z tym ananasem??? pierwszy raz tutaj czytam o jego dobrym wpływie na fl. Możecie mi to wytłumaczyć? ja tymczasem pójdę sobie go obrać bo jestem właśnie u rodziców i stoi sobie w kuchni taki właśnie ananasSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Rucola, Poziomka jedzenie 2-3 plasterków świeżego ananasa (koniecznie z tym twardym środkiem) zalecane jest np. po transferze zarodków w procedurze in vitro. Ananas zawiera bromelanine, która podobno dobrze wpływa na zagnieżdżenie zarodka powinno się jesć od 2 dnia po owulacji - tak przynajmniej ja czytałam.
Rucola lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, Poziomka jedzenie 2-3 plasterków świeżego ananasa (koniecznie z tym twardym środkiem) zalecane jest np. po transferze zarodków w procedurze in vitro. Ananas zawiera bromelanine, która podobno dobrze wpływa na zagnieżdżenie zarodka powinno się jesć od 2 dnia po owulacji - tak przynajmniej ja czytałam.
W nowym cyklu chyba tez sie zaopatrze, a co!Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Ja zwykle tak 12-13 mialam ostatnio,a przy tym bezowulacyjnym to liczylam, ze w ogole @ przyjdzie po 10-11 dniach. Czytalam ze czesto takie cykle sa krotsze. No ale widze, ze w tym miesiacu idziemy z dlugoscią FL na rekord;-)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄