Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Inna, super ze stymulacja rozpoczeta! kciuki za super jakosci jajeczka!
czym sie stymulujesz?
a dlaczego MgB6 i Acardu nie mozesz?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny też macie leciutkie plamienie po owulacji? Ja dzisiaj zauwazylam na wkladce doslownie jedna plamke krwi, w zeszlym cyklu mialam ja tydzien przed okresem, dlatego troche zepsulo mi to humor ...
Przekopuje internet i kazdy pisze cos innego... Macie jakies doswiadczenie z tym?A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Flowwer wrote:Bertha będziesz musiała czekać na kolejną stymulację 3 mies?
innamorata88 wrote:Puregonem dawka 200jm na dobę, w piątek zobaczymy, czy przy niej zostaniemy MgB6 całe szczęście gin pozwoliła, ale acard co najwyżej do 7 dni przed punkcją ciekawa jestem jakie będzie endo. Do MgB6 podchodzę jednak z rezerwą ze względu na fakt, że podnosi on ponoć poziom progesteronu, a jak ten będzie za wysoki z transferu w tym cyklu nici A Tobie co podali na jajeczka? Miałaś podawany cetrotide/orgalutran? Kiedy kolejne podejście? Jaki plan ma Wasz lekarz?
Ja wlasnie troche opadlam z sil, bo poki co jeszcze biore progesteron, bo mi 2 niepekniete pecherzyki wyrosly jeszcze wiec trzeba ich sie pozbyc. Tak to bym pewnie dzisiaj juz miala @. Aczkolwiek juz Luteine skonczylam, tylko mi Dupka wlaczyl gin tydzien temu, wiec biore jeszcze do piatku.
Takze i tak czekam az organizm wroci do normy. mam nadzieje, ze torbielki znikna i zrobie sobie AMH, FSH, i pewnie jeszcze kilka w 3dc i wtedy z wynikami na wizyte do kliniki. Natomiast chyba nie wracamy do poprzedniej kliniki. stracilismy zaufanie. i to nawet nie przez sama procedure, ale przez zakończenie calego procesu. Ani me ani be, zadnego przykro nam, zadnego poinstruowania czy mamy na wizyte przyjsc, wytlumaczenia dlaczego zarodkow nie bylo, co moglo byc przyczyna.. mysle, ze wiekszosc klinik pewnie ma z finalizacja procesu nieudanego problem, no ale trafilo na tą klinike, ze nam zalazła za skore, wiec ich olewamy cieplym moczem.
Myslimy o Novum w Warszawie. Ponoc to najlepsza klinika. juz w półśrodki nie chcemy sie bawić. przeraza mnie tylko ze to tak daleko... wolalabym cos blizej - we Wro, albo Kato, ale nie slyszalam o innej o tak dobrej renomie jak Novum.
Wyniki i tak juz sie wszystkie przeterminowaly wiec czekaja nas powtórki badań. Takze plan jest zeby szybko jak tylko bedzie @ zrobic te uzaleznione od dnia cyklu i pojechac na wizyte do nowej kliniki i z lista badan zrobic wszystko ponownie. mam nadzieje tylko ze na zadne histeroskopie nie beda mnie juz ciągnąć, bo przeciez niedawno mialam..
Agniecha, kciuki!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycalza wrote:Dziewczyny mam sprawę na CITO i przepraszam, że tak trochę samolubnie, ale dzisiaj zauważyłam, że mam taki jasniutko brązowy śluz i jak się domyślacie: SCHIZUJĘ ZE STRESU!!!! czy to normalne? Jest się czym martwić? Help....
Plamienia sie zdarzają i spokojnie bo to bogatsza sytuacje!!!! Masz jakieś leki??? Koniecznie skontaktuj sie ze swoim lekarzem zawsze trzeba takie sytuacje konsultowaczubii lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ten maj bogaty w fasolki wszystkim nowozafasolkowanym serdecznie gratuluje i upraszam o zarazenie mnie tą najcudowniejszą dla kobiety "chorobą"
Flowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Cześć dziewczyny jestem juz po owu i czekam na testowanie. Tak bardzo pragne zobaczyc 2 kreski. Niewiem czemu ale właśnie dzis dostalam lekkiego jasno brązowego plamienia i cos czuje że to nie wróży dobrze. No zobaczymy wszystkim Wam co tescik pokazał upragnione 2 kreseczki serdecznie gratuluje a reszcie dziewczyn życzę cierpliwosci
Flowwer, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
Flowwer, Agniechaaaa odpalam kciukasy za pomyślne wizyty
Agniechaaaa, Karma88 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Sarna84 wrote:
Melduję @.Sarna84 lubi tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Rucola wrote:Dziewczyny ten maj bogaty w fasolki wszystkim nowozafasolkowanym serdecznie gratuluje i upraszam o zarazenie mnie tą najcudowniejszą dla kobiety "chorobą"
W takim razie wysyłam mocne wiruski &#&$&#&$ :*Rucola, Bocianiątko, Emilkap11 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Bertha najgorzej to zostać tak bez wyjaśnienia, nam umarł 1zarodek w ostatniej dobie przed mrożeniem a pani embriolog przez tel juz mi tłumaczyła co i jak. Poczułam sie doinformowanym i ze ktoś sie przejął sytuacją!!
Trzymam za Was mocno kciuki
Agniechaa, a ty gdzie przechodzilas ivf?
Flower, a ty gdzie sie leczysz?
Szukam teraz kliniki, najlepszej, wiec jesli macie jakies sugestie, to dawajcie znac...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualnybertha wrote:ech, no u nas nic.. zadnego wyjasnienia.
Szukam teraz kliniki, najlepszej, wiec jesli macie jakies sugestie, to dawajcie znac...
Klinika macierzyństwo krakow, bardzo polecam -
bertha wrote:ech, no u nas nic.. zadnego wyjasnienia.
Szukam teraz kliniki, najlepszej, wiec jesli macie jakies sugestie, to dawajcie znac...Ann89 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄