Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Będzie piękne serduszko Agniechaaaa Flowwer też ustali plan działania ☺
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bertha faktycznie beznadziejne podejście to invicta? Mogli chociaż szukać przyczyny niepowodzenia procedury. Poza tym twierdzę, że niestety zrobili Wam za mało badań przed samą procedurą. Nas przetrzepali z każdej możliwej strony. Leczymy się w katowickim Invimedzie. Ten wrocławski ponoć też jest dobry, z tego co dziewczyny piszą. Polecają zwłaszcza doktora Gizlera - zresztą moja gin konsultowała z nim moją stymulację.
Aguś czekamy!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
inna, ja mam plan się we Wrocku leczyć, więc może skorzystam z tego co napisałaś bo zaczynam właśnie rozmyślać, którą klinikę wybrać..
-
Cześć! Widzę, że 27 maja jeszcze nieobsadzony Ja będę testować tego dnia.
Mam do Was pytanie, czy badałyście może estradiol 7 d.p.o.? Mnie wyszedł powyżej normy i zastanawiam się, jaka może być tego przyczyna, zwłaszcza że dotychczas wyniki oscylowały przy dolnej granicy. -
summer86 wrote:inna, ja mam plan się we Wrocku leczyć, więc może skorzystam z tego co napisałaś bo zaczynam właśnie rozmyślać, którą klinikę wybrać..
summer86 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Ja Provita katowice i właśnie siedzę przed gabinetem
A jakie masz zdanie o tej klinice? Czytałaś coś o ivf tam? Czy maja dobrych embriologow?
U kogo jesteś? U Tomanka może?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Kurczę, chyba jednak skończy się na Novum w wawie bo już nie chce strzelać w ciemno. A tam wiem ze jest to najlepsza klinika..
Melevis lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny nie widać zarodka lalarz kazał pobrać krew na kolejną bete i bedzie do mnie dzwonił z kobsultacją
-
Agniechhaaaaa... matko... trzymam mocno kciuki żeby bałwanek tylko bawił się w chowanego...
Mocno tule i trzymam kciuki. Na forum Babyboom dziewczyna miała orzeczony pusty pęcherzyk, odstawiła wszystkie leki, a na kontroli po tygodniu żeby sprawdzić czy już zaczyna się poronienie okazało się ze jest i zarodek i serduszko. To był 8t4d. Teraz jest już chyba 2 tyg dalej i fasolka rozwija się pięknie, równo z terminem z om!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny nie widać zarodka lalarz kazał pobrać krew na kolejną bete i bedzie do mnie dzwonił z kobsultacją
-
Już dość złej passy !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄