Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OjMaryś wrote:Kobiety poszlam oproznic zmywatke i znow to samo klucie i bol w podbrzuszu coagnir w dol wzielam nospe max i sie polozylam. Myslicie ze moze to byc jednak objaw ciąży?
Zdecydowanie miałam tak już od 25dc i jestem w ciąży nospe i poleżeć!
2 czerwca mam Usg, chyba nie wytrzymam tygodnia....OjMaryś, Flowwer lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczyny, wracam z delegacji i co chwilę bociany widzę.. już chyba z 20 dzisiaj. Tak się boję nadchodzącego testowania i że ta biel znów mnie porazi
Ja się boję, że nawet nie zdążę zatestować Ostatni test robiłam przed Bożym Narodzeniem, potem zawsze @ była pierwsza. -
Hej kochane. U mnie nadal pod górę... Byłam na podglądzie jajników po pregnylu i tak: w prawym pęcherzyk pękł i jest tam ciałko krwotoczne, gdzie gina mówi że to na dwoje babka wróżyła, mogła być owulacja a równie dobrze mogło jej nie być.
Natomiast w lewym nie pękł żaden. Jeden ma rozmiar taki jak miał, a drugi urósł do rozmiaru 31,6mm i jest to najprawdopodobniej torbiel. Generalnie powiedziała mi ginka, że spróbujemy jeden cykl z tą stymulacją ale dała mi jednocześnie skierowanie do poradni leczenia niepłodności na nfz, bo ona nie jest mi w stanie więcej pomóc a powiedziała, że potrzeba jeszcze zbadać drożność jajowodów itp. i porobić szereg badań. Co do kliniki to wolę prywatnie, bo państwowo to mogę nie zdążyć do menopauzy ehhh.
Kazała mi zrobić badanie CA-125 na to czy to torbiel, ale jak czytam to to badanie chyba tego nie wyjaśnia. Jakie inne badanie mogę zrobić? Bo ginka chce zaobserwować jeszcze ten pęcherzyk w przyszłym cyklu, a ja wolę działać bo co jak pęknie a to torbiel...
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
calza wrote:Zdecydowanie miałam tak już od 25dc i jestem w ciąży nospe i poleżeć!
-
Maja84 wrote:Hej kochane. U mnie nadal pod górę...
Kazała mi zrobić badanie CA-125 na to czy to torbiel, ale jak czytam to to badanie chyba tego nie wyjaśnia. Jakie inne badanie mogę zrobić? Bo ginka chce zaobserwować jeszcze ten pęcherzyk w przyszłym cyklu, a ja wolę działać bo co jak pęknie a to torbiel... -
emi2016 wrote:Ja 1.06 mam usg też nei wiem jak wytrzymam ten tydzień
ja się na to usg jestem umówiona od 19.05, ciąglę o tym myślę! Ciąglę się martwię żeby było dobrze, żeby był tam piękny fasolek albo i więcej... no i ta moja wielka beta! Uwierzcie laski, wy się martwicie małą, ja gogantyczną -
calza wrote:ja się na to usg jestem umówiona od 19.05, ciąglę o tym myślę! Ciąglę się martwię żeby było dobrze, żeby był tam piękny fasolek albo i więcej... no i ta moja wielka beta! Uwierzcie laski, wy się martwicie małą, ja gogantyczną
calza ale że co ? że bliźniaki? mnie wyszła przy synku ponad 3000 w 2-3 dni po spodziewanej miesiączce i gin mówił że będzie mnoga ale nie była i wszystko w jak najlepszym porządeczku od początku do końca -
Lunaris wrote:calza ale że co ? że bliźniaki? mnie wyszła przy synku ponad 3000 w 2-3 dni po spodziewanej miesiączce i gin mówił że będzie mnoga ale nie była i wszystko w jak najlepszym porządeczku od początku do końca
Lunaris, OjMaryś lubią tę wiadomość
-
sunset06 wrote:hejka ja na 31.05 mam wizytę i już nie mogę się doczekać
Dziewczyny ja chciałam wszystkim zafasolkowanym serdecznie pogratulować! Ściskam Was wszystkie
Tym, którym się nie udało rozdaję po wirusku do kieszeni i lecimy z tematem!
Nie wiem czy wszystkie zafasolkowane też tak mają, ale mnie szczęście wręcz rozpiera, nie wiem czy to przez hormony, ale mogłabym śmiać się i płakać z radości jednocześnieemi2016, sunset06 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę 30.05. także mamy 3 wizyty dzień po dniu
A jeśli chodzi o energię to zazdroszczę, od tygodnia mam mega mdłości, nawet po wypiciu wody lecę na rozmowę z porcelaną w łazience, schudłam już 2kg. Ale widok serduszka we wtorek (oby!) wynagrodzi mi to wszystkoLunaris, Flowwer, OjMaryś, Emilkap11 lubią tę wiadomość
10dpo 7.29, 12dpo 42.16, 14dpo 148.30, 18dpo 816.10
02.2017 [*] 6tc
12.2015 Staś -
A ja dziś dostałam brązowego plamienia, także @ raczej lada chwila...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 20:18
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Melevis90 wrote:Ja mam wizytę 30.05. także mamy 3 wizyty dzień po dniu
A jeśli chodzi o energię to zazdroszczę, od tygodnia mam mega mdłości, nawet po wypiciu wody lecę na rozmowę z porcelaną w łazience, schudłam już 2kg. Ale widok serduszka we wtorek (oby!) wynagrodzi mi to wszystkoMelevis90 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Melevis90 wrote:Ja mam wizytę 30.05. także mamy 3 wizyty dzień po dniu
A jeśli chodzi o energię to zazdroszczę, od tygodnia mam mega mdłości, nawet po wypiciu wody lecę na rozmowę z porcelaną w łazience, schudłam już 2kg. Ale widok serduszka we wtorek (oby!) wynagrodzi mi to wszystkoFlowwer, Lunaris, OjMaryś, Melevis90, malinowaemi lubią tę wiadomość
06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Ech, u mnie znów wszystko jasne.. wróciłam do domu z fatalnym samopoczuciem, myślałam, że coś mnie rozkłada.. zmierzyłam temperaturę a tu 36,7 - nic tylko wyglądać @ za rogiem
-
summer86 wrote:Ech, u mnie znów wszystko jasne.. wróciłam do domu z fatalnym samopoczuciem, myślałam, że coś mnie rozkłada.. zmierzyłam temperaturę a tu 36,7 - nic tylko wyglądać @ za rogiemSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
summer86 wrote:Ech, u mnie znów wszystko jasne.. wróciłam do domu z fatalnym samopoczuciem, myślałam, że coś mnie rozkłada.. zmierzyłam temperaturę a tu 36,7 - nic tylko wyglądać @ za rogiem
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄