Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beatka_c wrote:Przykro mi dla wszystkuch z @ ale nic straconego zapraszam szybciutko na czerwcowy wątek tam Flowwer nie wypuszcza nikogo bez 2 kresek
zubii, Bocianiątko, Bea_ lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja bez dwóch kresek nie wypuszczam !!!
Wiem kwiatkowy wątek będzie wyjątkowo płodny hehe
ja wczoraj wróciłam z Rodos, a u nas takie upały aż chce się wracać do pracyFlowwer, zubii, Karma88 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Hej dziewuszki:) u mnie chyba dzisiaj owulka wiec rano działaliśmy i zaraz chyba znowu wykorzystam meza hyhy:D to już 10 cs... ciekawe czy sie uda. Na szczęście już sie tak nie nakręcam jak wcześniej i wole kiedy czas leci wolniej myślałam ze ten czas nigdy nie nadejjdzie
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
bazylkove wrote:Wiem kwiatkowy wątek będzie wyjątkowo płodny hehe
ja wczoraj wróciłam z Rodos, a u nas takie upały aż chce się wracać do pracy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:Hej dziewuszki:) u mnie chyba dzisiaj owulka wiec rano działaliśmy i zaraz chyba znowu wykorzystam meza hyhy:D to już 10 cs... ciekawe czy sie uda. Na szczęście już sie tak nie nakręcam jak wcześniej i wole kiedy czas leci wolniej myślałam ze ten czas nigdy nie nadejjdzie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
13dpo byl dniem implantacji zarodka wiem to!!! Nie moge spac... Rano jade umowic sie do gin i niech robia wszystko zeby nie bylo powtórki z poronienia... Mój mąż zly powiedzialam mu ze bylo jakieś plamienie- masz zakaz trampoliny obiecaj ze juz nie będziesz, masz na siebie uważać. Nie mozemy stracić teraz maleństwa. ...rozczulił mnie tym wyznaniem myslalam ze wszystko po nim spływa ze nie przezywa tych staran a tu proszę jednak zalezy mu ogromnie... Bede probowac zasnąć... Pytanie do zafasolkowanych w ktorym dpo mialyscie implantacje???
-
Hej, przesyłam morska bryze na poprawę humoru:) trzymam kciuki za testujacych, u mnie tem poszła w dol(tak wiem jestem na urlopie i nie powinnam brać termometra ale... kazda ma jakieś zboczenie. @ czai się za rogiem czyli bedzie krwawy urlop w niepogodzie. Na razie duże zachmurzenie wiec z opalania nici.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hej, przesyłam morska bryze na poprawę humoru:) trzymam kciuki za testujacych, u mnie tem poszła w dol(tak wiem jestem na urlopie i nie powinnam brać termometra ale... kazda ma jakieś zboczenie. @ czai się za rogiem czyli bedzie krwawy urlop w niepogodzie. Na razie duże zachmurzenie wiec z opalania nici. LuTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:13dpo byl dniem implantacji zarodka wiem to!!! Nie moge spac... Rano jade umowic sie do gin i niech robia wszystko zeby nie bylo powtórki z poronienia... Mój mąż zly powiedzialam mu ze bylo jakieś plamienie- masz zakaz trampoliny obiecaj ze juz nie będziesz, masz na siebie uważać. Nie mozemy stracić teraz maleństwa. ...rozczulił mnie tym wyznaniem myslalam ze wszystko po nim spływa ze nie przezywa tych staran a tu proszę jednak zalezy mu ogromnie... Bede probowac zasnąć... Pytanie do zafasolkowanych w ktorym dpo mialyscie implantacje???
-
nick nieaktualnyJa całą noc nie mogłam spać, cały czas się budziłam i do tego koszmarne sny, dodatkowo wiecznie spragniona, pół butli wody poszło w nocy.
Dziś staram się przeżyć ten dzień i jutro z samego rana lecę na betę.
Sama nie wiem czego się spodziewać.. Mam mętlik w głowie.
Gdyby nie kwestia pracy to nawet bym się nie ruszyła do szpitala tylko czekała na @. -
aiwlys wrote:Ja całą noc nie mogłam spać, cały czas się budziłam i do tego koszmarne sny, dodatkowo wiecznie spragniona, pół butli wody poszło w nocy.
Dziś staram się przeżyć ten dzień i jutro z samego rana lecę na betę.
Sama nie wiem czego się spodziewać.. Mam mętlik w głowie.
Gdyby nie kwestia pracy to nawet bym się nie ruszyła do szpitala tylko czekała na @.
Ja dopiero wynik bety bede miec przed 17, ale nastawienie mam zerowe, bardziej czuje sie jak na @ niz ciazeLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualny
-
Ja dzis placilam 29 zlLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Dziewczyny możecie polecić labolatorium w którym wyniki bety są tego samego dnia jak najwcześniej (najlepiej ok godziny 12) może któraś z Was jest z Krakowa i się orientuje? W diagnostyce powiedziała babka że ok 16 godziny wyniki online a potrzebuje żeby były wcześniej.
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy