Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kolka wrote:Moja beta z dzis 183.5, prog 32.66 przy luteinie i dupku, wiec dobrze ze wzrasta. Ale tsh 3.2Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Flowwer wrote:I opalenizna jak czekolada ?
Raczej barwy narodowe biało-czerwoneKarma88, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Z wlasnrgo doseiadczenia wiem ze jak jest ciaza to wtjdzie krecha blada bo blada ale nawet z 3 moczu, wiec szansa zawsze jest.Lipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
Flowwer wrote:Kasiak jakie masz leczenie na Allo MLR ?
Ogolnie co robiłaś z immunologi?Lipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
beatka_c wrote:Lilka1984 jak dzisiejsza beta?
Flowwer, sunset06, i-feel-you, beatka_c lubią tę wiadomość
-
Kasiak621 wrote:Hmm narazie oprocz Acardu, nie mam nic innego w razie + mam brac clexane, ostatnie 3 cykle staramy sie normalbie nawet bez stymulacji. Jesli sie teraz nie uda chce sie wybrac do Sachy do krk co proponuje chociaz przy dodatnich ana pewnie nie bedzie szczepil. Moj gin twierdzi ze ma pacjentki z alo 0 i donosily szczesliwie wiec mam nie panikowac, latwo mowic gorzej zrobic. A ty jakia masz strategie??
Właśnie obdzwoniłam pól Śląska gdzie jakie badania zrobić bo w kolejce mam do zrobienia CBA i Allo Mlr. Tylko zastanawiam się czy to teraz zrobić czy za 2 mies bo cena za te badania łacznie 700zł.
Aktualnie biorę to co w podpisie ze zlecenia immunologa bo ANA miano dodatnie i th1/tn2 stąd encorton
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
lilka1984 wrote:wczoraj robiłam, 12 dpo, 62.47, przyrost 244%. Jutro zrobię chyba ostatni raz przed wizytą u lekarza.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Cześć, i ja się wybrałam do immunologa. Zlecił mi kilka badań za 6500 zł!!! Oczywiście do wykonania w jego gabinecie. W ogóle nie zrobił wywiadu. Okazało się, że podczas stymulacji większość odpada, ale zostaje jedno istotne: receptory KIR + ligandy (met.pcr-ssp) - kirs pacjentka, EPITOP pacjentka i mąż. I to badanie kosztuje 1800 zł u niego w gabinecie. Podpowiedzcie, gdzie można je zrobić. W klinikach, w alabach i diagnostykach nie słyszeli o tym.
-
Bea_ wrote:Cześć, i ja się wybrałam do immunologa. Zlecił mi kilka badań za 6500 zł!!! Oczywiście do wykonania w jego gabinecie. W ogóle nie zrobił wywiadu. Okazało się, że podczas stymulacji większość odpada, ale zostaje jedno istotne: receptory KIR + ligandy (met.pcr-ssp) - kirs pacjentka, EPITOP pacjentka i mąż. I to badanie kosztuje 1800 zł u niego w gabinecie. Podpowiedzcie, gdzie można je zrobić. W klinikach, w alabach i diagnostykach nie słyszeli o tym.
Kiedy będziesz mieć wyniki ?
Wiem ile to kosztuje bo sama teraz za głowe się łapię.
Odpada - co masz ma myśli? Jajeczka?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Zaznaczcie @ ... Jestem mega głupia- samemu tak sie wkrecic.Uwierzylam w niemożliwe. Czuje sie dzis jak idiotka w dodatku uslyszalam os doktorki: gdyby wszystkie zaplodnione jajeczka dawaly radę i ciaze by przetrwaly to miejsca na ziemi by zabrakło... Bardzo mi dziś źle
-
Wszystkim zafasolkowanym SZCZERE GRATULACJE!!!
-
OjMaryś wrote:Zaznaczcie @ ... Jestem mega głupia- samemu tak sie wkrecic.Uwierzylam w niemożliwe. Czuje sie dzis jak idiotka w dodatku uslyszalam os doktorki: gdyby wszystkie zaplodnione jajeczka dawaly radę i ciaze by przetrwaly to miejsca na ziemi by zabrakło... Bardzo mi dziś źle
Brutalna prawda dlatego musimy czekać na "te rozdanie" cierpliwie, ona wie co robić.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
OjMaryś wrote:Zaznaczcie @ ... Jestem mega głupia- samemu tak sie wkrecic.Uwierzylam w niemożliwe. Czuje sie dzis jak idiotka w dodatku uslyszalam os doktorki: gdyby wszystkie zaplodnione jajeczka dawaly radę i ciaze by przetrwaly to miejsca na ziemi by zabrakło... Bardzo mi dziś źle
Oj Maryś nie smuć się i nie czuj się głupio. Noż kurde w końcu bzykamy się bez zabezpieczenia i odprawiamy jeszcze jakieś dzikie harce żeby tylko coś tam do tych naszych jajeczek doleciało no to chyba mamy prawo oczekiwać że zajdziemy w ciążę, co? Nie powinien to być chyba szczyt naiwności z naszej strony że wierzymy że się uda, nie powinnyśmy się czuć głupio bo kurna mać robimy dzieci więc oczekujemy że efektem będą dzieci .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 16:25
malka, Flowwer, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dzięki słoneczka moje ❤
-
Mama mi przypomniala jak to bylo z plamieniami i krwawieniem w pierwszej ciazy wiec jak ktos chce to moze zajrzec do pamiętnika... Nie wolno mi tracić nadziei tak mi powiedziała mój mąż przeżywa nie chce rozmawiać