Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlo, teoretycznie powinnam 3 czerwca ale owulacja byla w okolicy czwartku.. liczac te ksiazkowe 12 dni fazy lutealnej to cykl mi sie odrobine przedluzy.. nie chce sie nakrecac i chyba poczekam do niedzieli bo wtedy maz wyjezdza na 2 tygodnie;)
Jaki dalszy plan- badania meza, aby miec pelen obraz. Ja mam koniec monitoringu. Owulacja wystepuje i pani dr stwierdzila ze nie ma sensu znow monitoring. Z koncem czerwca mam kolejna wizyte u endo bo trzeba znalezc przyczyne niskiego ft4 i ft3 przy dobrym tsh. Jesli do pazdziernika nie zajde w ciaze to laparoskopia. Ale pani doktor byla strasznie uchichana dzis i na koncu dodala, ze moze wiecej wizyt juz nie bedzie trzeba:)Flowwer, Coccinea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ann aż mi się buzia śmieje!!!! A teraz czekamy na dwie kreseczki!!
Ann89 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Usg wykazalo owulacje z obu jajnikow. Zero torbielek i cyst. Nawet mnie raz nie zaklulo na owulke. Maz jaki szczesliwy powiedzial, ze lekarce to chyba bukiet kwiatow zaniesie jesli tylko zajde w ciaze
Ann89 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Flo, taka glupia bakteria. Kto by pomyslal.. wiara mi wraca..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny melduję @ czerwiec odpuszczam na podratowanie zdrowia psychicznego,ale kciuki za Was trzymam!
Sama po sobie wiem że racionalnie nie mam szans na fasolkę a zawsze Iskierka nadzieji jest
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Emiilka wrote:Oj Maryś, przeczytałam Twój wpis do pamiętnika. Tak bardzo chciałabym, żeby Ciebie po raz drugi, a mnie po razy pierwszy spotkała taka sytuacja Mam pytanie, czy przy pierwszej ciąży robiłaś jakieś testy ciążowe przed tą wizytą u ginekologa?
Emilkap11, Lunaris, zubii lubią tę wiadomość
-
OjMaryś masz w domu najcudowniejszą córeczkę wie jak pocieszyć mamę ♡
Ja o niczym innym jak o takiej istotce marzę
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
U mnie już 15 dpo temp, 37 cały czas się utrzymuje i już drugi dzień z rzędu test negatywny także jakaś obsuwka z ovu raczej musiała być. Robię testami Vitam mam jeszcze 1 ale sobie już go raczej odpuszczę przynajmniej na kilka dni. Jakie macie doświadczenia z tym akurat testem?
pozdrawiamAga28 -
kO1 duże jest twoje szczęście już a ja w okolicy Herssonissos od dziś już upały się zaczynają. A w czwartek wykaz na santorini trzeba jakoś uczcić dzisiejsza rocznice ślubu miałam dziś testowac ale wstałam o 4 do wc i zapomniałam
kolka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziewczyny, ja czekam na wyniki bety. Test wyszedł negatywny i moja ogromna nadzieja na majową fasolkę zmalała widząc rażącą biel na teście.
Ale beta prawdę mi powie
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Hej Babeczki! Zostawić Was na 5 minut a tyle stron się naprodukowało!
Gratuluję wszystkich majowych fasolek!!!
Tym, które przechodzą na czerwiec przesyłam wiruski - łapcie po jednym i do łóżka dzieci robić!
Dziś znowu miałam zawroty głowy i omdlenie, udałam się do lekarza i okazało się, że
jestem przemęczona - L4 do końca tygodnia... Dodatkowo okazało się, że nie musze czekać na USG ciążowe do 2 czerwca, że zwolniło się miejsce i za chwilę moge wejść i zobaczyć maleństwo.
Dlatego też chciałabym Wam bardzo wszystkim pogratulować - zostaniecie ciociami, już jest to pewne Serduszko bije 111/min, maleństwo ma 2,3 mm wielkości
Według USG jestem w 5 tyg i 6 dniu ciąży, czyli owulka była 2 dni wcześniej?Bocianiątko, Flowwer, Karma88, Anna Stesia, nowa na dzielni, E_w_c_i_a, Taliana85 lubią tę wiadomość
-
Calza wspaniała wiadomość!!!
A dzidzia może szybciej rośnie ♡
A znając życie to termin będzie się zmieniać.
Czekam na wyniki bet !!calza lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄