Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobię betę w czwartek jak nie dostanę @ ale jakoś tak już przyjęłam na klatę że skoro nic mi dzisiaj nie wyszło na teście to raczej nici w tym cyklu. Skoro 7 dpo miałam betę 1.2 to dzisiaj powinno chyba już być co najmniej kilkanaście i bobo by się chociaż odrobinę zapalił. Najbardziej się szczerze mówiąc boje że pójdę w czwartek i pokaże mi np. 4, co by znaczyło ze faktycznie coś się działo . No nic, pocieszenia tyle że jestem 11 dpo i ani odrobiny plamienia więc lutealna wyładniała2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Ann cudowna wiadomość!!! Oby owocna była ta ovu kiedy testujesz ? Oby tylko nie wytworzyły się mikro zrosty a jaki dalszy plan? Laparo z histeroskopią i hsg ?
K01 łapię wiruski choć w tym miesiącu o tak klapa ma 100%
Kolka od tego tutaj jesteśmy trzeba się wspierać i proszę o wysłanie wirusków w czerwcu oraz dać nam tam znać jak fasolka się mości w brzuszku.
Gg wygrzewaj i drinkuj tam testy masz to za 2 dni powtórz oczywiście z umiarem
Kasiak wykonaj subpopulacje limfocytów jeszcze może kroplowki z Intralipidem pomogą.100krotka30 lubi tę wiadomość
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualnyBhcg 243mIu/ml.
_Hope_, madzia8lenka, Karma88, i-feel-you, Bocianiątko, Bajkaaa, aishee, Flowwer, nowa na dzielni, sunset06, kolka, Jacqueline, emi2016, KaMiszka, Taliana85, E_w_c_i_a, gg88, malka, malinowaemi, AnnaManna, sara9555 lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Bhcg 243mIu/ml.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Bhcg 243mIu/ml.
Wszystkie dziewczyny z negatywnymi tulę, walczymy!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kasiak621 wrote:Mysle ze zrobie tak jak radzicie w pt zrobir badania, dlygo czekalas na wynik subpopulacji?? 14 czerwca mam wizyte y hematologa zobaczymy co dalej
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jutro termin @, milion myśli w głowie, jak co miesiąc. Już bym chciała żeby było dwa dni później.
To już 8 cykl... Wiem, że to nadal niewiele, ale czasem są takie dni, gdy to już jest dla mnie za dużo i zbyt ciężko, dziś chyba jest ten dzień. Jestem pełna wiary i optymizmu na początku cyklu, czy nawet w jego drugiej części, ale gdy nachodzi dzień @, tak bardzo ciężko uwierzyć, że tym razem nie przyjdzie. Przecież zawsze przychodzi. Dobra, mam dzień marudy, nie słuchajcie mnie. -
Nie mam pojęcia jak wstawić bezpośrednio zdjęcie tutaj, wiec wklejam link. Edit: juz wiem
całe 10,19mm szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 16:07
Bocianiątko, calza, Flowwer, aiwlys, staraczka1111, Bajkaaa, madzia8lenka, E_w_c_i_a, Karma88, Lunaris, aishee, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny Mialam testowac dzis rano, ale testu w domu sie mialam. Po pracy zakupilam i przed piecioma minutami wykonalam Maj okazal sie ponownie szczesliwy, poniewaz w Maju powstal rowniez Nasz pierworodny https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ddab3278f17.jpg
aiwlys, Bajkaaa, emi2016, Flowwer, E_w_c_i_a, beatka_c, Karma88, malka, malinowaemi, aishee, i-feel-you, sunset06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDag_Mara wrote:Czesc dziewczyny Mialam testowac dzis rano, ale testu w domu sie mialam. Po pracy zakupilam i przed piecioma minutami wykonalam Maj okazal sie ponownie szczesliwy, poniewaz w Maju powstal rowniez Nasz pierworodny https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ddab3278f17.jpg
Dag_Mara lubi tę wiadomość