Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zrobię betę w czwartek jak nie dostanę @ ale jakoś tak już przyjęłam na klatę że skoro nic mi dzisiaj nie wyszło na teście to raczej nici w tym cyklu. Skoro 7 dpo miałam betę 1.2 to dzisiaj powinno chyba już być co najmniej kilkanaście i bobo by się chociaż odrobinę zapalił. Najbardziej się szczerze mówiąc boje że pójdę w czwartek i pokaże mi np. 4, co by znaczyło ze faktycznie coś się działo
. No nic, pocieszenia tyle że jestem 11 dpo i ani odrobiny plamienia więc lutealna wyładniała
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Mysle ze zrobie tak jak radzicie w pt zrobir badania, dlygo czekalas na wynik subpopulacji?? 14 czerwca mam wizyte y hematologa zobaczymy co dalejFlowwer wrote:Ann cudowna wiadomość!!! Oby owocna była ta ovu kiedy testujesz ? Oby tylko nie wytworzyły się mikro zrosty a jaki dalszy plan? Laparo z histeroskopią i hsg ?
K01 łapię wiruski choć w tym miesiącu o tak klapa ma 100%
Kolka od tego tutaj jesteśmy trzeba się wspierać i proszę o wysłanie wirusków w czerwcu oraz dać nam tam znać jak fasolka się mości w brzuszku.
Gg wygrzewaj i drinkuj tam
testy masz to za 2 dni powtórz oczywiście z umiarem 
Kasiak wykonaj subpopulacje limfocytów jeszcze może kroplowki z Intralipidem pomogą.
100krotka30 lubi tę wiadomość
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:( brak zarodków
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka 🥲
3 IVF 2❄️❄️
8.12.2025 po 4 latach przerwy ❄️3BB
(Accofil,Acard, Prograf, Neoparin, Prolutex, Utragestan, Papaveryna, Atosiban) I duzooo pozytywnej emocji🤣
5dpt beta 10,4 progesteron 16....
7dpt beta 45 progesteron 27
9dpt beta 122.2 progesteron 66
11 dpt beta 288.8 progesteron 71.4
14 dpt beta 1086.7 progesteron 30
21 dpt beta 20268.9 progesteron 90.9
31.12 mamy ❤️
Cudzie trwaj ❤️ -
nick nieaktualnyBhcg 243mIu/ml.
_Hope_, madzia8lenka, Karma88, i-feel-you, Bocianiątko, Bajkaaa, aishee, Flowwer, nowa na dzielni, sunset06, kolka, Jacqueline, emi2016, KaMiszka, Taliana85, E_w_c_i_a, gg88, malka, malinowaemi, AnnaManna, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Cudownie!aiwlys wrote:Bhcg 243mIu/ml.

aiwlys lubi tę wiadomość
-
Gratuluję!!!!! Cudowne zakończenie maja ♡♡♡ jeszcze czekam na jutrzejsze niespodzianki.aiwlys wrote:Bhcg 243mIu/ml.

Wszystkie dziewczyny z negatywnymi tulę, walczymy!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja robiłam w poniedziałek a wynik był.w piątek. Tylko subpopulacje wykonuje się w drugiej fazie cyklu!!!Kasiak621 wrote:Mysle ze zrobie tak jak radzicie w pt zrobir badania, dlygo czekalas na wynik subpopulacji?? 14 czerwca mam wizyte y hematologa zobaczymy co dalej

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jutro termin @, milion myśli w głowie, jak co miesiąc.
Już bym chciała żeby było dwa dni później.
To już 8 cykl... Wiem, że to nadal niewiele, ale czasem są takie dni, gdy to już jest dla mnie za dużo i zbyt ciężko, dziś chyba jest ten dzień. Jestem pełna wiary i optymizmu na początku cyklu, czy nawet w jego drugiej części, ale gdy nachodzi dzień @, tak bardzo ciężko uwierzyć, że tym razem nie przyjdzie. Przecież zawsze przychodzi. Dobra, mam dzień marudy, nie słuchajcie mnie.
-
Nie mam pojęcia jak wstawić bezpośrednio zdjęcie tutaj, wiec wklejam link. Edit: juz wiem

całe 10,19mm szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 16:07
Bocianiątko, calza, Flowwer, aiwlys, staraczka1111, Bajkaaa, madzia8lenka, E_w_c_i_a, Karma88, Lunaris, aishee, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Mialam testowac dzis rano, ale testu w domu sie mialam. Po pracy zakupilam i przed piecioma minutami wykonalam
Maj okazal sie ponownie szczesliwy, poniewaz w Maju powstal rowniez Nasz pierworodny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ddab3278f17.jpg
aiwlys, Bajkaaa, emi2016, Flowwer, E_w_c_i_a, beatka_c, Karma88, malka, malinowaemi, aishee, i-feel-you, sunset06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje.Dag_Mara wrote:Czesc dziewczyny
Mialam testowac dzis rano, ale testu w domu sie mialam. Po pracy zakupilam i przed piecioma minutami wykonalam
Maj okazal sie ponownie szczesliwy, poniewaz w Maju powstal rowniez Nasz pierworodny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ddab3278f17.jpg
mój pierworodny również 'powstał' w maju
Dag_Mara lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH