Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:Też wydaje mi się że owulacja mogła nastąpić 2/3dni później niż wyznaczył OF.
Niestety mieszkam w DE i nie mogę tak od siebie zrobić sama bety.
Takie coś się robi u ginekologa,który najpierw robi Ci test sikany.
Mojej koleżance w 10 tyg nie wychidził a na usg maluszek spory
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Zielona1911 wrote:Hej.
14dpo zrobiłam test ciążowy i negatywny temp spadła do 36.8.
Lecz dziś znów skoczyla do 37.0 (dziś 16dpo) więc wykonałam test owulacyjny rano i pokazał mi to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/314ae4f06abb.jpg
Kilka dni temu gdy robiłam też test owu wyszedł totalnie negatywny.
Myślicie że kupić dziś ponownie test ciążowy?
oj ja bym powtórzyła:) -
Trzymam kciuki za ostatnie testujące!
Bardzo fajnie wyszedł nam maj dużo fasolek-prawie 1 na każdy dzień. Oby równie dobry albo nawet lepszy był czerwiec!Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Aga28 wrote:
Ja bym wyznaczyła ovu u Ciebie 4 dni później niż ovufriend, tak myślę. trzymam kciuki!
Ja nie wytrzymałam jednak i poszłam na betę (moją pierwszą w życiu!). Po południu wyniki. Pewnie @ zdąży przed nimi przyjść. -
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Ja bym wyznaczyła ovu u Ciebie 4 dni później niż ovufriend, tak myślę. trzymam kciuki!
Ja nie wytrzymałam jednak i poszłam na betę (moją pierwszą w życiu!). Po południu wyniki. Pewnie @ zdąży przed nimi przyjść.
Oby wynik był pozytywny. Czekamy na wieści!
Ślę na szybko wiruski ~~~~~~
admiralka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Ja bym wyznaczyła ovu u Ciebie 4 dni później niż ovufriend, tak myślę. trzymam kciuki!
Ja nie wytrzymałam jednak i poszłam na betę (moją pierwszą w życiu!). Po południu wyniki. Pewnie @ zdąży przed nimi przyjść.
właśnie tak mi początkowo wyznaczyło na 17 dc. Zobaczymy jeśli tak by było to szanse mamy marne bo mąż akurat w delegacji był.Aga28 -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Jakoś mi sie nie miesci tobw głowie z tym testami sikanymi u gina przecież są kobiety u których nigdy nie wychodzi!!
Mojej koleżance w 10 tyg nie wychidził a na usg maluszek spory
A w szpitalu jak byłam z plamianiami zrobili mi tylko sikanca,nie chcieli ż krwi. Nawet na wypisie było napisane że test sikany pozytywny.
Jasne żebym nie bawiła się w testy skoro za test place od 5-7euro a kupiłam już dwa więc na to samo pewnie by wyszło jakbym poszła na bete ale tu nie ma laboratoriów. Dla mnie to też masakra...PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kolka wrote:Beta po dwóch dniach 338,8. Myślicie, że rośnie za wolno? Mam się niepokoić?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
aiwlys wrote:Oby wynik był pozytywny. Czekamy na wieści!
Ślę na szybko wiruski ~~~~~~
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyBierze któraś luteinę po owu przy niskim progesteronie? Czy tylko dupka? Mój lekarz to najgorszy fajfus! Poszłam do niego z progesteronem na poziomie 7 w 7dpo a on do mnie nic mi nie da i przesadzam. To mi powiedziałam ze sama muszę wszystkie badania robić, ze co miesiąc wywoływał mi okres luteinę a wystarczyło zbadać Prolaktyne szczególnie ze skarżyłam się na mleko w piersiach to powiedział ze za bardzo się spinam. Nosz dziad jeden! Staramy się 9miesiecy 7cs przez rą prolaktyne nie uważam ze jakieś mocne parcie mam. Podchodzę na luzie, ale skoro mogę sobie pomoc to czemu on mnie blokuje
-
Agnesia zmień lekarza prolaktyna może nieźle mieszać. Czasem trzeba przejść przez kilku dr nim się trafi na " ludzkiego"
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny potwierdzam. Niestety u nas w De nie zrobi sie bety od tak od reki. Ja jak robie u gina to tak czy siak czekam na wynik tydzien
Chcialam poinformowac ze bylam tu zapisana na liscie na 9 maja, ale niestety nie udalo sie. A dzisiaj 10 czy 11dpo mam to.
Wszystkim zafasolkowanym gratuluje a za Czerwcowe dziewczyny trzymam kciuki bo w sumie ja tez jestem z czerwcowego testowania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ffa3a695af.jpgKateHawke, Anna Stesia, Flowwer, Bajkaaa, Karma88, sunset06, i-feel-you, E_w_c_i_a, malka lubią tę wiadomość
-
Podwójna Mama - gratulacje!!! Teraz możesz zmieniać swój nick na Potrójna Mama! Spokojnej ciąży i mnóstwo zdrowia dla Ciebie i maleństwa
Agnesia - lekarz jest skończonym fajfusem (genialne określenie, kradnę!)! Musisz mieć poważnie rozchwianą prolaktynę, skoro pojawił Ci się mlekotok. Ja mam w sumie niewielką hiperprolaktynemię, ale się leczę, bo i ginekolog, i endokrynolog zgodnie stwierdziły, że nawet lekko podwyższona prolaktyna może namieszać w staraniach. -
PodwojnaMama wrote:Dziewczyny potwierdzam. Niestety u nas w De nie zrobi sie bety od tak od reki. Ja jak robie u gina to tak czy siak czekam na wynik tydzien
Chcialam poinformowac ze bylam tu zapisana na liscie na 9 maja, ale niestety nie udalo sie. A dzisiaj 10 czy 11dpo mam to.
Wszystkim zafasolkowanym gratuluje a za Czerwcowe dziewczyny trzymam kciuki bo w sumie ja tez jestem z czerwcowego testowania
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33ffa3a695af.jpg
Provita-Paliga
⛄⛄⛄