Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Tak jestem szczęśliwa bo mam dziecko.
Natomiast czytanie o tym ze jestem szczesciara kiedy od ostatniej utraty dziecka nie minął miesiąc jest dla mnie jakimś potwornym nieporozumieniem.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki ale chyba jednak potrzebuje przerwy od forum.Asia1561, nadzieja73, Maja84, malinowaemi lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
ależ ja zakręcona dziś jestem...ze daej mnie boli jajnik i lekkie plamienie się pojawiło jak to czesto mam przy owulacji to stwierdziłam że powtórzę test owulacyjny tylko zamiast owulacyjnego otworzyłam ciążowy ;p niby zalepiłam taśmą ale tak się zastanawiam czy będzie się jescze do czegoś on nadawała ale jakoś nieufam tym paskowym ciążowym c=bo ostatnio mi nie wykrył ciąża a byłam... miłego popołudnia dla was wszystkich... M zadzwonił że za godzinę powinien już wrócic z pracy wkońcu szykuje się wieczór w dwójkę
Flowwer, Bocianiątko, madzia8lenka, Amy333, Poziomka92 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
To ja wam dziewczyny powiem, że po raz 4-ty wkręcam sobie objawy ciąży xD
W styczniu odstawiłam tabletki anty i po raz pierwszy przed @ mam takie jakby cięższe/pełniejsze piersi, tak sobie myślę albo wszystko wkońcu wraca do normy lub @ przyjdzie wcześniej, a powinna być 02 maja , także hmm no ciekaweSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Wizyta przed IUI jutro o 16:10. Zabieg prawdopodobnie we srode popoludniu. Powiedzcie mi czy moge przed inseminacja wziac no-spe?
-
Barbarka, a dlaczego chcesz brać no-spę? Obawiasz się bólu?
Inseminacja mnie jakoś mocno nie bolała. Nie brałam przed żadnych tabletek, ale lekarz po zabiegu powiedział, że jeśli będzie mnie bolał brzuch to mogę wziąć no-spę.
Za radą wyczytaną tu na forum poszłam na zabieg z półpełnym pęcherzem, podobno wtedy łatwiej lekarzowi wprowadzić tam "osprzęt".
Powodzenia!
-
summer86 wrote:Barbarka, a dlaczego chcesz brać no-spę? Obawiasz się bólu?
Inseminacja mnie jakoś mocno nie bolała. Nie brałam przed żadnych tabletek, ale lekarz po zabiegu powiedział, że jeśli będzie mnie bolał brzuch to mogę wziąć no-spę.
Za radą wyczytaną tu na forum poszłam na zabieg z półpełnym pęcherzem, podobno wtedy łatwiej lekarzowi wprowadzić tam "osprzęt".
Powodzenia!
Kochana, bo sie cewnika boje
Jak mi w szpitalu HSG robili, to zemdlalam. Taka ze mnie sierotka -
Barbarka, mnie HSG też bardzo bolało. Nie zemdlałam, ale ból był silny. A przy IUI to było naprawdę ledwie wyczuwalne. Wydaje mi się, że mniej "osprzętu" wymaga inseminacja niż HSG. Bardziej bolało mnie już po samej inseminacji, pojawiło się też plamienie.
Będzie dobrze, zobaczyszBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś dziwnie podolewa podbrzusze jak przed @ a to dopiero 9dc. Dziwne uczucie, jakbym miała zaraz dostać @ mimo, że dopiero co była.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Barbarka1984 wrote:Wizyta przed IUI jutro o 16:10. Zabieg prawdopodobnie we srode popoludniu. Powiedzcie mi czy moge przed inseminacja wziac no-spe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 20:54
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Mnie dziś dziwnie podolewa podbrzusze jak przed @ a to dopiero 9dc. Dziwne uczucie, jakbym miała zaraz dostać @ mimo, że dopiero co była.
Barbarka1984, nadzieja73 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja już zaczęłam działać na piękny maj . Wczoraj pojawił się śluz płodny (szybko - 8dc, może ovu będzie szybciej) więc wzięliśmy się do roboty. Co więcej robimy sobie w środku tygodnia 2 dniowy wyjazd którego wieczornym tematem przewodnim jest . Em się śmiał że pewnie wezmą nas za kochanków a nie małżeństwo, także u mnie pełna motywacja i determinacja . Powodzenia też u Was dziewczyny :*
madzia8lenka, nadzieja73, Karma88, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Witam się i ja Wstępnie proszę o zapisanie na 29.05 w prawdzie nie wiem czy będziemy mogli się w tym cyklu starać, ale już się stęskniłam za wami ♡ najwyżej mnie wykreślicie co by nie psuć statystyk7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Poziomka92 wrote:Ja miałam, ponownie możesz współżyć ok. 1 miesiąc od zabiegu
Chociaż moja gin cos rzuciła (choc nie dopytywałam bo i tak dla mnie czerwiec stracony), ze jeśli będziemy chcieli się starac to iść na zabieg jak najwcześniej po @ - więc jak teraz o tym myslę to dla mnie to sugiestia, ze moznaby było od razu w tym samym cyklu... -
Witam się z Wami w maju
Proszę mnie wpisać na test 18 maja, tym razem musi się udać !
Szukam namiarów na innego lekarza żeby skonsultować moje wyniki badań i może spojrzeć na to innym okiem.
Miłego dnia !19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
K01 wrote:dzięki za info - próbujumey teraz a potem i tak cykl stracony bo najprawdopodoniej po stronie bez jajowodu więc mam nadzieje, ze uda się zrobić wtedy z nim porządek...
Chociaż moja gin cos rzuciła (choc nie dopytywałam bo i tak dla mnie czerwiec stracony), ze jeśli będziemy chcieli się starac to iść na zabieg jak najwcześniej po @ - więc jak teraz o tym myslę to dla mnie to sugiestia, ze moznaby było od razu w tym samym cyklu...
Natomiast jeśli chodzi o twoją panią doktor to dobrze Ci powiedziała, że ten zabieg niestety wykonuje się tylko i wyłącznie tuż po okresie
Ja czekałam na zabieg 2,5 miesiącaSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
mataja wrote:Dziewczyny jak długo utrzymuje się bata hcg po poronieniu? Pewnie zalezy w którym tyg poronienie ale tak orientacyjnie?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r