Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, u mnie Clo na próbę chyba na 3 cykle a jak będzie słabo, to przechodzimy na femarę dzięki na odpowiedzi, ale muszę Wam przyznac, ze chciałabym owulację mieć nieco wcześniej.... to taka lipa gdy miesiączka sie kończy a na płodne trzeba czekać 2-3 tygodnie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ann89 bardzo bym chciała zeby u mnie tez tak podziałało na razie jestem pierwszy tydzień na clo i już widze róznicę, tzn moja dotychczasowa temperatura podstawowa to było 36,3 a moje ostatnie dni czyli wszystkie od miesiączki i brania clo to praktycznie 36.6. Wierzę, ze to dobry znak trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyTak Rucola, badam progesteron 7 dni po zastrzyku z pregnylu. Progesteron mam w okolicy 14 a 16 jednostek i lekarz twierdzi ze nie ma potrzeby brac duphastonu. W tym cyklu bylam pierwszy raz w klinice i dostalam duphaston ale ze wzgledu na torbiel ktora sie zrobila po owulacji. W kolejnym cyklu juz nie mam brac clo - lekarka twierdzi ze skoro przez 4 cykle nie zaszlam w ciaze to nalezy zmienic lek. Dostalam liste badan do zrobienia, wymazy na chlamydie i ureaplasme. Jesli wymazy beda ok to maz ma zrobic badanie nasienia z fragmentacja plemnikow DNA i testem MAR i dopiero wtedy mam przyjsc na kolejna wizyte. Natomiast jesli wyjda w wymazie bakterie to mam zglosic sie do kliniki po recepte na antybiotyki i dopiero po wyleczeniu mamy zrobic badania..
-
Nam sie teraz totalnie nie udało wcelować z w owulacje wiec też juz powoli zaglądam na maj proszę o zapisanie na 8 maja2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ann89 przykro mi ze tyle to wszystko trwa, ale warto szukac i caly czas probowac !! Mi ginekolog kazal przyjmowac duphaston niezaleznie od wszystkiego.. nie wiem czemu tak ale chyba musze sie dostosowac do zalecen....#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
hmm.. u mnie komentarzy na razie nie ma, ale jest za to wysyp dzieci... i dużo gorzej znosze ciążę dziewczyn z rodziny, które się "nie starały" niż jak czasem mama coś napomknie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
W ogóle denerwuje mnie gadanie, że udało się nam za pierwszym razem, wpadliśmy, w ogóle się nie staraliśmy.. uważam, ze to G**** prawda!! Niektórym się udaje, fakt, ale gadanie o tym, zeby inni poczuli się gorzej jest beznadziejne, niestety niektórzy to bardzo często praktykują... i to mnie też dobija ((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:10
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
madzia8lenka wrote:Kochane starające się przyszłe mamusie
Nadszedł czas, aby otworzyć listę na majowe testowanko.
Każda z nas pragnie zostać mamą i dlatego nie którym z nas wychodzi to szybciej, a inne kobietki muszą wiele przejść, aby zobaczyć na teście dwie upragnione kreseczki :*
Dlatego po to tworzymy ten wątek, aby każda z nas mogła w końcu spełnić swoje najskrytsze marzenie czyli zostać mamą
Zaczynamy miesiąc MAJ - miesiąc piękny. i niechaj tak się stanie w naszych staraniach i przyniesie wysyp pięknych bąbelków.
Do wątku zapraszam wszystkie starające się kobietki. Każda z Was zostanie bardzo ciepło przez resztę przyjęta
W nas siła.....
1.
2.
3.
4.Rucola,Madzia8lenka
5.summer86
6.
7.Ann89
8.nowa na dzielni
9.
10.-Monika-
11.
12.Flowwer
13.
14.
15.
16.
17.starawyga
18.Bocianiątko
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.Mada92
27.
28.
29.
30.
31.summer86
Legenda:
@ - wredota
;* - upragniona ciąża
Także Kochane do dzieła i aby każda z nas po tym miesiącu pochwaliła się pięknym WIRUSKIEM :* -
Oj Marys bardzo mi przykro w maju testujemy prawie rownoczesnie,chyba ze clo mi przyspieszy owulacje ( na co liczę). Trzymaj sie mocno. W koncu sie nam uda :*
OjMaryś lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola dzięki, jest ciężko ale... zasadziłam dużo kwiatów dzisiaj wyżyłam się kopiąc łopatą a tak mi się zamarzyła nowa miejscówka na kwiaty i odreagowałam. Najgorsze jest to jak patrzy mój mąż i tuli, chce dobrze ale ja się wtedy rozwalam od razu łzy w oczach ... taki mój los zobaczymy co przyniesie kwiecień.
Test z bladziochem poszedł dziś w ogieńRucola lubi tę wiadomość
-
Jeśli moja ciąża skończy się bez lyzeczkowania i znajdę siły na ostatnie próby to do Was zawitam. Tylko jeszcze nie wiem kiedy
Ale mówię dzień dobrynowa na dzielni, madzia8lenka, Ann89, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość