Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i ja się melduję w moim urodzinowym maju , trochę ciężko określić datę testu bo nie wiem jaki to będzie cykl po poronieniu i czy w ogóle wystąpi owulacja i czy nie będzie zakazu od gina ale co mi tam zapisuję się na 5 maja trzeba być pozytywnie nastawionym
malinowaemi lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:i ja się melduję w moim urodzinowym maju , trochę ciężko określić datę testu bo nie wiem jaki to będzie cykl po poronieniu i czy w ogóle wystąpi owulacja i czy nie będzie zakazu od gina ale co mi tam zapisuję się na 5 maja trzeba być pozytywnie nastawionym
I brawo !!! Jesteś silną kobietką ja po poronieniu nie miałam zakazu tylko po tygodniu ponowna beta i kontrola za trzy tyg chyba była. Ale my przestaliśmy,bo bardzo to przeżywałam i do tej pory przeżywam. W tym roku będą 2 lata w lipcu -
madzia8lenka wrote:I brawo !!! Jesteś silną kobietką ja po poronieniu nie miałam zakazu tylko po tygodniu ponowna beta i kontrola za trzy tyg chyba była. Ale my przestaliśmy,bo bardzo to przeżywałam i do tej pory przeżywam. W tym roku będą 2 lata w lipcu
w czwartek wynosiła 186 a w sobotę tylko 56 więc dość drastycznie spada, jeszcze muszę się umówic na USG tylko nie wiem kiedy najlepiej - może jakoś op świętach to od razu by sprawdził czy wszystko się oczyściło i czy są jakieś potencjalne jajeczka - wkońcu musi się udaćTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjachcedociebie wrote:A powiedzcie mi jak sobie radzicie z każdym rozczarowaniem,które przychodzi wraz z @? Mi coraz ciężej wychodzi godzenie się z tym...
-
Halo, witam sie na majowym testowaniu i prosze o wpisanie na 12
-
nick nieaktualnyMalinowaemi no właśnie też tak próbuje się pocieszać,ale słaby efekt to daje:-( Mam nadzieję, że w maju już żadna z nas nie będzie musiała się pocieszać tylko każda będzie po prostu szczęśliwa
Aleksandra94 od stycznia, ale przez 4lata miałam spiralę i pewnie dlatego tak ciężko idzie...chociaż z tego co czytałam niektóre kobiety zachodzą od razu po wyciągnięciu... Już taki mój fart...a jak sytuacja wygląda u Ciebie?malinowaemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Kochane starające się przyszłe mamusie
Nadszedł czas, aby otworzyć listę na majowe testowanko.
Każda z nas pragnie zostać mamą i dlatego nie którym z nas wychodzi to szybciej, a inne kobietki muszą wiele przejść, aby zobaczyć na teście dwie upragnione kreseczki :*
Dlatego po to tworzymy ten wątek, aby każda z nas mogła w końcu spełnić swoje najskrytsze marzenie czyli zostać mamą
Zaczynamy miesiąc MAJ - miesiąc piękny. i niechaj tak się stanie w naszych staraniach i przyniesie wysyp pięknych bąbelków.
Do wątku zapraszam wszystkie starające się kobietki. Każda z Was zostanie bardzo ciepło przez resztę przyjęta
W nas siła.....
1.
2.mania_
3.OjMaryś,Kamelkowo,admiralka
4.Rucola,Madzia8lenka,jessi001,Aga28
5.summer86,Izape91,gg88
6.
7.jachcedociebie
8.nowa na dzielni,hura2017,malinowaemi
9.Maja84
10.-Monika-
11.Aleksandra94
12.Flowwer,Barbarka1984
13.
14.
15.
16.
17.starawyga
18.Bocianiątko
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.Mada92
27.
28.mania_
29.
30.
31.summer86
Legenda:
@ - wredota
;* - upragniona ciąża
Także Kochane do dzieła i aby każda z nas po tym miesiącu pochwaliła się pięknym WIRUSKIEM :*
Ja proszę na 2.05 nie wiem kiedy lekarz pozwoli zrobić bete po transferze (12dpt wypada na 30.04 niedziela wiec labo zamknięte potem 1,05 wiadomo zamknięte) wiec narazie pada na wtorek 2.05
-
nick nieaktualnygg88 wrote:i ja się melduję w moim urodzinowym maju , trochę ciężko określić datę testu bo nie wiem jaki to będzie cykl po poronieniu i czy w ogóle wystąpi owulacja i czy nie będzie zakazu od gina ale co mi tam zapisuję się na 5 maja trzeba być pozytywnie nastawionym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjachcedociebie wrote:A powiedzcie mi jak sobie radzicie z każdym rozczarowaniem,które przychodzi wraz z @? Mi coraz ciężej wychodzi godzenie się z tym...
-
Izape91 wrote:małpiszon przyszedł ?
ma będzie nasz:)!
Jeszcze nie przyszedł, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że przyjdzie w terminie albo i wcześniej Test wczoraj w 11dpo negatywny, więc łudzić się już nie ma co.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml