Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę że już duża część wss tutaj się przeniosła. Ja dołączę w poniedziałek:D
I proszę nie wrzucać mnie jak na pierwszej stronie. Pierwszy cykl po laparo traktuje jak naleśnik-Monika-, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Madzik, ale jesteś już umówiona na hsg? Gdzie chcesz robić? Na nfz czy prywatnie?
Jestem umowiona na 12.05,ale wszystko zalezy znowu od wymazu.Walcze z jakimis bakteriami wrednymi(przed hsg trzeba zrobic wymaz z szyjki macicy).od 3 miesiecy mam zle wyniki(mimo braku objawow btw i leczenia antybiotykami itp).
Jak znowu wyjdzie wymaz zle to przeloze na kolejny termin.
Robie prywatnie w szpitalu na Zelaznej(Warszawa).
Madzik
Mama 3 corek:) -
a ile tam kosztuje hsg? Ja lezalam tam na nfz tylko.
Ja wymaz bede miala przed samym zabiegiem w czwartek. Nigdy w sumie nic nie wychodzilo, ale jak teraz cos bedzie to sie wkurze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2017, 14:33
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:a ile tam kosztuje hsg? Ja lezalam tam na nfz tylko.
Ja wymaz bede miala przed samym zabiegiem w czwartek. Nigdy w sumie nic nie wychodzilo, ale jak teraz cos bedzie to sie wkurze.Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny,
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Trochę jestem podłamana.. CLO z ubiegłego cyklu chyba odbiło się na endo, bo dziś w 8 dc mialo tylko 6-7 mm. Nigdy nie miałam tak cienkiego endo. Jest pęcherzyk na lewym jajniku 16x12 mm, więc są szanse na owu za jakieś 4-5 dni, ale nie brzmiało to jakoś mega optymistycznie.
W kolejnym cyklu zmiana stymulacji na Aromek i Medrol, a po owulacji Duphaston. No i kolejne podejście do inseminacji.
Nadal nie mam też konkretnego terminu laparo ale do następnej wizyty powinno się wyjaśnić. -
summer86 wrote:Hej dziewczyny,
Ja właśnie wróciłam z wizyty. Trochę jestem podłamana.. CLO z ubiegłego cyklu chyba odbiło się na endo, bo dziś w 8 dc mialo tylko 6-7 mm. Nigdy nie miałam tak cienkiego endo. Jest pęcherzyk na lewym jajniku 16x12 mm, więc są szanse na owu za jakieś 4-5 dni, ale nie brzmiało to jakoś mega optymistycznie.
W kolejnym cyklu zmiana stymulacji na Aromek i Medrol, a po owulacji Duphaston. No i kolejne podejście do inseminacji.
Nadal nie mam też konkretnego terminu laparo ale do następnej wizyty powinno się wyjaśnić.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, wszystkie bedziemy we wtorek jak na szpilkach czekać na wieści
Dziś na wizycie zadawałam tyle pytań o tym co wyczytalam i czy coś nie powinno być inaczej, że teraz mi troszkę głupio..
Migdałów się już na dziś objadłam, wieczorem będzie winko.. zwiększam dawkę z 1 kieliszka do 2 i czuję się usprawiedliowiona.. na ryby już patrzeć nie mogę, więc daję sobie spokój. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, wszystkie bedziemy we wtorek jak na szpilkach czekać na wieści
Dziś na wizycie zadawałam tyle pytań o tym co wyczytalam i czy coś nie powinno być inaczej, że teraz mi troszkę głupio..
Migdałów się już na dziś objadłam, wieczorem będzie winko.. zwiększam dawkę z 1 kieliszka do 2 i czuję się usprawiedliowiona.. na ryby już patrzeć nie mogę, więc daję sobie spokój.
Ja pije 2kieliszki a nie raz wyjdzie i cała butla hihihiFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Melduję, że dziś w pierwszym dniu @ popijam winko. Boję się, że dziś całą butla zejdzie, ale mąż był tak kochany, że kupił mi dwie. Cykl AA zaczynam.
Nie wiem czy dziewczyny tu na forum dają taką siłę i nadzieję czy to, że hsg przede mną. Nie "cierpię" aż tak w dniu miesiączki jak ostatnie miesiące. Przyszła ok, widocznie coś w organizmie szwankuje. Lekarz zrobi z tym porządek i całą parą ruszamy z bzykaniem.
Co prawda cholernie boję się czwartku, ale staram się odganiać strach, a widzieć pozytywy.
Oby zła passa się skończyła.
Odezwałam się dziś do dwóch moich kumpeli. Jedna w ogóle nie odpisała, bo chyba ma focha po ostatnim, a druga jakoś mocno nie wnikała w kwestię Kliniki. Ehhh z nikąd zrozumienia. Jedynie mam wrażenie, że nasi rodzice do nas podchodzą ze zrozumieniem i wspierają w tym wszystkim... Kuźwa no, przykre to to.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kama mało kto zrozumi naszą sytuację sama się o tym przekonałam i dlatego z nikim nie rozmawiam na ten temat.
Ale to frustracjące jak wszystkie meldują @@@@@@@@@
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja sie melduję że termin @ będzie jakoś na 5.05. Więc proszę mnie zapisać Przed nami 3 inseminacja. Dzisiaj 6dc jutro jade na monitoring. Ostatnia nasza szansa przed IVF.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
-Monika- wrote:Dziewczyny ja to po prostu wiem że majowe testowanie będzie z dużą ilością serduszek na liście. No kurcze po prostu to czuje !!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lady_E wrote:Ja sie melduję że termin @ będzie jakoś na 5.05. Więc proszę mnie zapisać Przed nami 3 inseminacja. Dzisiaj 6dc jutro jade na monitoring. Ostatnia nasza szansa przed IVF.
Czym jesteś stymulowana?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, po przeczytaniu Twojego posta zdałam sobie sprawę, że wg moich postanowień też zostało mi 4-5 cykli do IVF..
-
summer86 wrote:Flowwer, po przeczytaniu Twojego posta zdałam sobie sprawę, że wg moich postanowień też zostało mi 4-5 cykli do IVF..
summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Hej dziewczyny,
Nadal nie mam też konkretnego terminu laparo ale do następnej wizyty powinno się wyjaśnić.summer86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021