Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszłam się tu oficjalnie zameldować z @ na czele... Przybyła w terminie, więc nie zmieniam daty testowania.
Na razie mój umysł jest na etapie buntu w stylu: "po co testować, skoro ciągle jest tak samo" ale podniosę się lada moment...jak zwykle.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:a ile tam kosztuje hsg? Ja lezalam tam na nfz tylko.
Ja wymaz bede miala przed samym zabiegiem w czwartek. Nigdy w sumie nic nie wychodzilo, ale jak teraz cos bedzie to sie wkurze.
Koszt na zelaznej 550zl.
Jesli mi wyjdzie zle to zostaje mi tylko in vitro...do ktorego zdecydowalam sie nie podchodzic.
Wolalbym juz wiedziec a tak tylko sie ludze...
Wyniki wymazu musze juz miec na badanie wiec dziwne,ze gdzies robia inaczej???
W sensie na wymaz czeka sie kilka dni...Madzik
Mama 3 corek:) -
Szkoda tak naprawde, ze na nfz nie robia... Bez sensu to. To trzymam kciuki za Twoje. Mam nadzieje, ze w moim nie wyjdzie nic za tragicznie i bedziemy mogli od razu sie starac dalej.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Wesołych Świąt dziewczyny
Flowwer, Maja84, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Szkoda tak naprawde, ze na nfz nie robia... Bez sensu to. To trzymam kciuki za Twoje. Mam nadzieje, ze w moim nie wyjdzie nic za tragicznie i bedziemy mogli od razu sie starac dalej.
Jak jest niedrozny to nie ma juz nadzieji.
Ja twierdze,ze cos z nim musi byc nie tak...ostatnie kilka owulacji zawsze bylo z lewego jajnika(tam gdzie nie mam jajowodu:(
Wesolych Swiat dla wszystkich!!!!
Dla mnie troche smutne te swieta...rok temu na wielkanoc bylam w ciazy...i tak bardzo sie cieszylismy...
Ech...
Madzik
Mama 3 corek:) -
Madzik a nie ma opcji udrożnienia jajowodu? Pytam jako laik, bo naprawdę nie mam pojęcia.
Dziewczyny życzę Wam dziś aby każdej z nas spełniły się marzenia, abyśmy w zdrowiu, z dobrymi lekarzami doczekały się upragnionych Maleństw.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Cześć Majowe Dziewczyny! Moje "czuję że jestem w ciąży" przeobraziło się w "poproszę ibuprom", także proszę o zapisanie mnie na 16.05. na testowanie! Trzymam kciuki za nas wszystkie, żeby tym razem było bardzo zielono!
Karma88, nadzieja73 lubią tę wiadomość
14 tc -
Ja też poproszę o wpisanie. Testować będę 13.05 o ile @ znowu wcześniej nie przyjdzie. Olanie wszystkiego w poprzednim cyklu nie pomogło więc wracam do pomiarów tempki i pewnie będę tu częściej zaglądać niż w poprzednim cyklu.
3mam za nas wszystkie mocno kciuki! Maj będzie NaszWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 10:54
-
malka wrote:Ja też poproszę o wpisanie. Testować będę 13.05 o ile @ znowu wcześniej nie przyjdzie. Olanie wszystkiego w poprzednim cyklu nie pomogło więc wracam do pomiarów tempki i pewnie będę tu częściej zaglądać niż w poprzednim cyklu.
3mam za nas wszystkie mocno kciuki! Maj będzie Nasz
Czasem olewanie nic nie daje ja 4 lata przerwy miałam i nic nie dało.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
To może i ja się przywitam, w tym cyklu "bez starań" i bez obserwacji. 25 kwietnia mam wizytę u gina i zobaczymy z którego jajka owulacja. Przewidywany termin @ na 10, jeśli się nie pojawi pierwszy test zrobię 13 maja.
Pozdrawiam -
hej Dziewczyny:) jako ze tkwie w cyklu bezowulacyjnym, testowanie w kwietniu mnie ominie. Czekam już na @ jak na zbawienie i proszę o wpisanie na tescik na 21 maja:)