Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja prawdopodobnie IUI bede miala 26 we srode. W pn mam wizyte z wynikami wszystkimi i monitoring. Stresa mam strasznego, choc nie wiem czym tu sie stresowac.
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Hej dziewczyny. Proszę wpiszcie mnie na 2.05. Ostatnia szansa przed ICSI
Dootka_86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Barbarka1984 wrote:Ja prawdopodobnie IUI bede miala 26 we srode. W pn mam wizyte z wynikami wszystkimi i monitoring. Stresa mam strasznego, choc nie wiem czym tu sie stresowac.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja patrzeniem na wynik sie stresuje a co dopiero IUI. Jajka czujesz ? Życzę 2-3 jajeczek !!!
2 sa na bank Czuje i prawy i lewy jajnik. -
Cześć kochane moje. Ja sie pozbierałam i poszłam dziś do lekarza jutro ponawiam badania z krwi a maz w piatek jedzie badac żołnierzy. Widze ze strasznie sie stresuje ja tez troszkę. Lekarz podejrzewa że niedrozne oba jajowody po weekendzie laduje na oddziale zeby zrobic wszystkue badania i rozwiac wszelkie wątpliwości.
Uff wygadalam się. Dobrze że jest te forum -
nick nieaktualnyOjMaryś, wiem co czujesz. Dziś byłam u gina i dostałam skierowanie na hsg boję się tego... I jak to mój Gin stwierdził: nie dość, że endometrioza to jeszcze tyłozgięcie- Pani to jest biedna. No i dodał, że hsg boli... A mnie najbardziej boli, że laparo było w sierpniu i nie sprawdzili od razu drożności!
-
nick nieaktualny
-
Tez mam tylozgiecie z endometrioza tez sie dlugo juz zmagam. Lekarz powiedzial ze nastepny cykl bedzie udany wiec zrodzil duze ilości nadziei
-
nick nieaktualny
-
On chce to jakos przetykac tlumaczyl mi ze juz mial takie przypadki jak moj i za kazdym razem mu sie udawalo wiec mam nadzieje ze i w moim wypadku mu sie uda. Dlatego chce mnie polozyc do szpitala wszystko mozna zrobic bez czekania w kolejkach i pod stala obsereacja lekarzy
-
Wiem ze moze niepotrzebnie znow wierze ale tak jest mi łatwiej wierzyc ze sie uda to juz jakas choroba moze psychiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Wiem ze moze niepotrzebnie znow wierze ale tak jest mi łatwiej wierzyc ze sie uda to juz jakas choroba moze psychiczna
-
nick nieaktualny