Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:OjMaryś, ile masz lat jeśli mogę zapytać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OjMaryś wrote:Mam 24lata jestem mlodziutka wiem staram sie o kolejne dziecko i niepragne niczego bardziej i prosze nie oceniajcie mnie po wieku
Mam również 24 lata i też pragnę z mężem drugiego bobasa. w pierwszą ciąże zaszłam mając 19 lat. Wiem młoda,ale byliśmy gotowi i było to świadome. Staraliśmy się 8 miesięcy,a gdy postanowiłam zaocznie się uczyć i zrezygnowałam z dziecka to okazało się,że mam swoją córeczkę pod sercemBocianiątko, OjMaryś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A ja byłam pewna że jesteś grubo po 30 A Ty taka Młodziutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 22:49
-
nadzieja73 wrote:Wierzę że w maju wszystkie będziemy ze swoimi fasolkami.❤❤❤
Flowwer lubi tę wiadomość
-
No i przyszła wyczekiwana @ nareszcie bo w kulki leciała. Monitoring 2.05 oby coś tam było
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyOjMaryś wrote:Mam 24lata jestem mlodziutka wiem staram sie o kolejne dziecko i niepragne niczego bardziej i prosze nie oceniajcie mnie po wieku
Pytałam, bo mam 26 lat i usłyszałam, że jestem strasznie młoda na takie schorzenie... Byłam ciekawa czy jesteś w podobnym wieku i że raczej nie jestem wyjątkiem niestety jest nas więcej -
nick nieaktualny
-
Owulka przyszla wcześniej lekarz twierdzi ze jestem 6dpo a OF ze 3 dpo komu wierzyc ... Mimo diagnozy wciąż mam nadzieję
Malinowaemi nie mozna byc za mloda na torbiele pierwsza operacje na jajniku mialam w woeku 6 lat nic dziwnego ze szybko dojrzalam do tych tematów od malego non stop u lekarzy aktualni torbiele mam porozrzucane po calym ciele ta w policzku jestem w stanie przesuwać palcem po policzku -
Flowwer, przykro mi kochana ale maj musi być nasz! Trzymam kciuki za stymulację. I w maju też dołączam z letrozolem
OjMarys, w trakcie Twojego HSG w ogóle kontrast nie przeszedł? Ja też mam poskręcane, ale przez lewy kontrast przeszedł swobodnie, przez prawy przy drugim podaniu. Myślisz o laparoskopii?
Powodzenia! -
Flowwer wrote:No i przyszła wyczekiwana @ nareszcie bo w kulki leciała. Monitoring 2.05 oby coś tam było
Będzie, będzie.
Poproszę o trzymanie kciuków za mnie dziś. 12:40 HSG i wierzę, że do zabiegu po pierwsze dojdzie, a po drugie nie będzie tragicznego wyniku.Rucola, summer86, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Będzie, będzie.
Poproszę o trzymanie kciuków za mnie dziś. 12:40 HSG i wierzę, że do zabiegu po pierwsze dojdzie, a po drugie nie będzie tragicznego wyniku.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karma88 wrote:Będzie, będzie.
Poproszę o trzymanie kciuków za mnie dziś. 12:40 HSG i wierzę, że do zabiegu po pierwsze dojdzie, a po drugie nie będzie tragicznego wyniku.
Trzymam mocno! -
Rucola wrote:Biorąc pod uwage że do zapłodnienia już dochodziło, myślę że wynik będie dobry. Trzymaj sie !!!
Rucola też myślę w ten sposób. Może po prostu po tych łyżeczkowaniach jakieś niewielkie zrosty są... Aj nie wiem, mam mętlik w głowie.
Dzięki, że jesteście.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
summer86 wrote:Flowwer, przykro mi kochana ale maj musi być nasz! Trzymam kciuki za stymulację. I w maju też dołączam z letrozolem
OjMarys, w trakcie Twojego HSG w ogóle kontrast nie przeszedł? Ja też mam poskręcane, ale przez lewy kontrast przeszedł swobodnie, przez prawy przy drugim podaniu. Myślisz o laparoskopii?
Powodzenia!