Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Moj twierdzi ze nie. Mam torbiel w jajniku i przyrośnięty jajnik do macicy...przeciez endometrioza jest poza macica...laparoskopia by pokazala ale nie chce. Plus ca125 lekko powyżej normy
Będzie dr wyciszać enimende przed IVF?
Pytam się z czystej ciekawości bo powoli sama będę podchodzić do IVF
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dorotka, Flowwer dobrze mówi i powiem Ci z własnego doświadczenia histeroskopia jest ważna przed ivf
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jutro powtarzam bete
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Z tą torbielą raczej nie dopuszczą do stymulacji do IVF. Ja tam znawczyni nie jestem ale teraz Inna walczy z torbielą.
Będzie dr wyciszać enimende przed IVF?
Pytam się z czystej ciekawości bo powoli sama będę podchodzić do IVF -
Dootka_86 wrote:Pytałam J.P o ta histero i się uparł ze nie ma potrzeby...na sile nie zrobię. Kolezanka teraz podchodzi w Macierzyństwie, jest na antykach właśnie i tez jej nie kazali. Tobie kazali?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dorotka, Flowwer dobrze mówi i powiem Ci z własnego doświadczenia histeroskopia jest ważna przed ivf
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, przybywam do Was, bo niestety nawiedziła mnie wredna @. Z chęcią dopiszę się do majowego testowanka. Prawdopodobnie zatestuję 30 maja
Mam również pytanie: jakie badania można wykonać 2 dnia cyklu? Jutro mam wolne i chciałabym je dobrze wykorzystać. Jestem po stracie (5 tydzień ciąży, początek marca). W szpitalu miałam robioną morfologię i grupę krwi. Na własną rękę zrobiłam też cytologię. Wyniki są ok. Słyszałam gdzieś, że tsh można zrobić bez względu na dzień cyklu, czy to prawda?
Dodam, że w kwietniu minął 3 miesiąc starań, więc w sumie dopiero zaczynamy.
Dziewczyny, trzymam kciuki za nas wszystkie! Maj będzie dobrym miesiącem12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyMoj jest bardzo dobrym lekarzem, wieloletni staż, tysiące pacjentek z polowy Polski wiec nie chce podważać jego decyzji. Wierze ze wie co robi. Ty Flowwer nie miałaś w usg nic co było podejrzane ze zrobili hiatero? Tak mi on tłumaczył ze jakby cokolwiek podejrzanego widział to by zlecil...nie chce już odkładać tego ivf...
-
nick nieaktualnyEmiilka wrote:Dziewczyny, przybywam do Was, bo niestety nawiedziła mnie wredna @. Z chęcią dopiszę się do majowego testowanka. Prawdopodobnie zatestuję 30 maja
Mam również pytanie: jakie badania można wykonać 2 dnia cyklu? Jutro mam wolne i chciałabym je dobrze wykorzystać. Jestem po stracie (5 tydzień ciąży, początek marca). W szpitalu miałam robioną morfologię i grupę krwi. Na własną rękę zrobiłam też cytologię. Wyniki są ok. Słyszałam gdzieś, że tsh można zrobić bez względu na dzień cyklu, czy to prawda?
Dodam, że w kwietniu minął 3 miesiąc starań, więc w sumie dopiero zaczynamy.
Dziewczyny, trzymam kciuki za nas wszystkie! Maj będzie dobrym miesiącemsummer86, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Bo mam endometrioze, lekarz podejrzewa ze jajowody mimo ze drozne nie lapia jajek bo mam niezle bagno w brzuchu (endo)...amh mam niezbyt szałowe...mialam pięknie wystymulowane dwa cykle i beta nawet nie drgnęła...Podobno szanse bez icsi mam malenkie
Też mam endometriozę - wg lekarza, który mnie operował - dość zaawansowaną. Ale w ciążę zaszłam szybko.
Tylko moja ginekolog od razu wysłała mnie na laparoskopię, żeby uwolnić jajniki z torbieli (miałam na jednym i drugim) i później przez ponad pół roku przyjmowałam hormony na wyciszenie ognisk endo.
Myślę, że endometrioza w tych czasach to nie wyrok -
Agnieszka jutro idzie na betę,a ja na pierwszą wizytę i mam nadzieję,że już będzie widoczny pęcherzyk. W 5 tygodniu już powinien być. Także jeśli będziecie chętne to zdam Wam relacje.
Flowwer, Emiilka, Agniechaaaa, summer86, Misi, Maja84, Bocianiątko, Barbarka1984, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Agniecha Twój lekarz z Macierzyństwa zalecal histero?
Nie neguje twojego dr ale całkiem inaczej prowadzi niż mój tylko ciekawa jestem prowadzenia leczenia przez różnych lekarzy.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:Agnieszka jutro idzie na betę,a ja na pierwszą wizytę i mam nadzieję,że już będzie widoczny pęcherzyk. W 5 tygodniu już powinien być. Także jeśli będziecie chętne to zdam Wam relacje.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄