Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy dotrwam do tego testowania.
Mój szanowny mąż zaczął stosować dziś lek Pre-Conceive (to drogie gówno) i nie wiem czy to od tego, ale taki bąki sadzi, że nie da się w mieszkaniu wytrzymać, a mamy prawie 70m2. Kazałam mu na balkon wychodzić, bo inaczej ja tu zejdęLunaris, Maja84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Dziewczyny zawsze jak Was podczytuję to mi oko leci Jest taka piękna pogoda że w domu się nie chce siedzieć a tyle roboty przede mną.
Podczytuj nas jak wszystkie świrujemy ? A jak się czujesz?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sarna84 wrote:Maja biegiem po testy i nie marudź!
Dziewczyny zerkijcie prosze na mojego owulaka:
https://zapodaj.net/aa2c5337298c7.jpg.html
Czy to pozytyw? Dzis 14dc, zazwyczaj mam owu w okolicach 19 dc, a taki test pokazywal sie dopiero 17-18 dc
Wydaje mi sie, ze pozytywny . Bordo niby głownie jeden bok ale ukradl większość barwnika drugiej kresce, pozytyw
Sarna84 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Majka, my wszystkie dobrze wiemy, ze fasolek jest i juz. Test tez juz to wie. Bez dyskusji Ja to bym pewnie od razu na bete leciala
Flowwer, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Oooo a to ciekawostka, ciałko wędruje do macicy? serio?
Nie wędruje. Po uwolnieniu komórki jajowej z pęcherzyka Graafa zmienia się on w ciałko żółte. Produkuje ono progesteron. Jeśli dojdzie do zapłodnienia, ciałko żółte się rozrasta i powstaje ciałko żółte ciążowe produkujące dalej w większej ilości progesteron. Jeśli nie dojdzie do zapłodnienia to zanika, tworzy się ciałko białawe i spada produkcja progesteronu co powoduje wystąpienie miesiączki.
A kreska jakaś tam jest. Powtórz jutro test. Już były przypadki na forum że dziewczyny bez owulacji (wg gina) zachodziły w ciążę
-
A ja dzisiaj po drodze z pracy weszłam do Rossmana i zakupiłam zapas bobotestów i testy owu na następny cykl. Także szykuje się dużo testowania a miałam się powstrzymywać... eh, cierpliwość nie jest moją mocną stroną
Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Też byłam w Rossmannie i widziałam testy ovu na promocji. Jednak tym razem się powstrzymałam bo chyba polecę w przyszłym tygodniu na monitoring. Widzę że zamieszanie się zrobiło na forum. Oby pozytywnie się skończyło03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Maja jesteś PRZEGŁOSOWANA !!!! Zbieraj blond pupe do sklepu !!!
Zabrałam blond dupę Kupiłam ten facelle bo jestem strasznie ciekawa czy on taki oszust, czy po prostu taki mi się trafił. Nie było bobotestu więc byłam zmuszona kupić jako inny dla potwierdzenia mojej nie-ciąży pink test. Gorzej jak ten pink też mi psikusa zrobi co prawda ten akurat pokazywał mi 2 kreskę ale dopiero długo po czasie.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Hehe ja też w Rosmanie trafiłam na promocję ciążowych -chyba kiedyś dostanie Rosman pozew zbiorowy od uzależnionych testowaczek
Melduję@ nawet nie poczekała do 8 małpa jedna! Ale w sumie bardzo się cieszę bo ja człowiek czynu jestem i mogę zacząć planować całą zabawę od nowa w tym HSG :]
Jeszcze o temperaturach- ja też mam nocne dyżury ale pomyślałam że będę mierzyła temp w tym cyklu poza tymi dniami gdzie schodzę z nocy. Zobaczę wtedy jak to wygląda -czy cos się klaruje z mojego wykresu czy nie. -
Kaczorka wrote:No gdzieś tam wędruje skoro u mnie po nim została tylko torbiel :p albo było w tej torbieli.. i może u Ciebie któryś z tych pęcherzyków to była taka torbiel?
Zresztą nie dyskutuj tylko potwierdzaj ciążę
Ale ja naprawdę serio pytam bo jak wędruje czy coś to mogę mieć jakąś nadzieję jedną na milion ale zawsze... Chociaż chyba łatwiej jej nie mieć
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Schmetterling wrote:A mnie coraz bardziej korci testowanie. Jak mąż pójdzie na mecz, to chyba pojadę po jakiś do apteki. Co myśliscie?
Testuj!!!!!!! Bez dwóch zdań! Nie słuchaj eMka, oni niech się zajmują swoimi sprawami a my swoimi Tak jak mówi Flowwer oni nie muszą a wręcz nie powinni wszystkiego wiedzieć
beatka_c wrote:Maja dla Swojego i Naszego spokoju powtórz test
Ja jestem spokojna, bo nie mam najmniejszego przeczucia ciążowego, wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że będzie @ ( no może poza tym testem ) a brzuch boli coraz bardziej na @
Sarna84 wrote:Maja biegiem po testy i nie marudź!
Dziewczyny zerkijcie prosze na mojego owulaka:
https://zapodaj.net/aa2c5337298c7.jpg.html
Czy to pozytyw? Dzis 14dc, zazwyczaj mam owu w okolicach 19 dc, a taki test pokazywal sie dopiero 17-18 dc
Na moje oko pozytyw!!! Działaj kochana, seksi bieliznę zarzucaj i eMka w obroty ale już!!! I ma być owocnie!!!!!Sarna84 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyJa walczę ze sobą żeby nie testować, chciałabym przedłużyć to oczekiwanie ile sie da. I tak narobiłam sobie nadziei bo jest 28dc a ja nie plamię jeszcze. Mocno mnie ciągnie lewy jajnik z którego była owu. Jak @ nie przyjdzie do wtorku to może się odważę by sprawdzić czy znowu będzie jedna kreska.
-
CzeresniowaMama wrote:A to ja się wyłamie, bo i mnie facelle oszukał i to do tego stopnia, że nawet M. kreskę widział, miałam lecieć na betę, ale tego samego dnia dostałam @... Od tego czasu facelle nie kupuje.
I właśnie o tym mówię!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Aksamitna wrote:Ja walczę ze sobą żeby nie testować, chciałabym przedłużyć to oczekiwanie ile sie da. I tak narobiłam sobie nadziei bo jest 28dc a ja nie plamię jeszcze. Mocno mnie ciągnie lewy jajnik z którego była owu. Jak @ nie przyjdzie do wtorku to może się odważę by sprawdzić czy znowu będzie jedna kreska.
Testuj!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:A z Twoim testowaniem co?
Jutro siknę ale tylko bo chcecie
Ale może tak być że @ będzie szybsza, bo czuję ją już na zakręcie.
Ja jestem zdania jak CzereśniowaMama, bo gdybym nie była u ginki, to uwierzcie mi też mój eMek już by widział test a ja bym świrowała na maxa i beta też by była już dawno zrobiona. Niestety jestem w tym wypadku realistką. Gdyby coś było na rzeczy to i bobotest by zamajaczył, nie wierzę, że nie.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ja właśnie ruszam na zakupy spożywcze aż mnie rwie, nie cierpie tego.
Podczytuj nas jak wszystkie świrujemy ? A jak się czujesz?
U mnie standardowo, piersi bolą typowo okresowo, nawet i lepiej. Ale jest ładna pogoda na dworze więc jakoś przełknę czarę goryczy.
Tak jak piszecie dziewczyny, kiedyś musi się udać. Ale do Ciebie Flower się zapiszę na czerwieć, piękny miesiąć -
U mnie właśnie przeszła burza, pioruny takie waliły, że ledwo bębenki w uszach to wytrzymały. Lubię taką pogodę jak jestem w domku, wtedy tak przytulnie się robi
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
-Monika- wrote:To taka moja lektutrka
U mnie standardowo, piersi bolą typowo okresowo, nawet i lepiej. Ale jest ładna pogoda na dworze więc jakoś przełknę czarę goryczy.
Tak jak piszecie dziewczyny, kiedyś musi się udać. Ale do Ciebie Flower się zapiszę na czerwieć, piękny miesiąć
Uda się uda Moniś A u Flowwer to już na pewno! Chociaż ja tam nie skreślam Twojego cyklu. Ostatnio oglądałam wykresy ciążowe i 3/4 z nich wyglądały dokładnie jak Twój
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml