Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Kasha86 - w sumie to wszystko co opisujesz wypada właściwie identycznie jak mój poprzedni cykl, niestety bezciazowy, z lekka infekcja. Lekko żółtawy śluz przed okresem zapowiadał wlasnie okres i to była złagodzona wersja plamien przedokresowych które miałam wcześniej. Ale trzymam kciuki mocno!
Bardzo nie chcę się nakręcać, ale to jest silniejsze ode mnie
Też zaczęłam się zastanawiać nad infekcją właśnie:/
Choć zerknęłam teraz na test z rana i słowo daję, że widzę najcieńszą na świecie bladą drugą kreskę, ale to pewnie dlatego, że już długo po teście wyniki są przekłamane. Choć jakiś czas temu jak też podejrzewałam ciąże i zrobiłam test to nawet po kilku h drugiej kreski nie było
Umówiłam się do lekarza internisty w pon. Poproszę o skierowanie na betę.
New Baby
Julia -
Staramsie wrote:Kochane mam wynik HCG 212,9mU/ml za wszystkie dalej trzymam kciuki
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:A ile jesteś po owu ? Akurat o facelle strumieniowych słyszałam same dobre opinie, nawet mam jeden jeszcze w łazience. Moze powtórz ? Moze rzeczywiście coś jest na rzeczy
9dpo
No właśnie dlatego kupiłam facelle, bo z testów owu tej firmy jestem ogromnie zadowolona, a tu taki psikus. Może są po prostu "nazbyt" czułe. Ale nie miałam na pewno zwidów bo ta kreska jest nadal, a już 5 godz. minęło, tylko jest ciut bledsza. Spróbuję zrobić zdjęcie.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:9dpo
No właśnie dlatego kupiłam facelle, bo z testów owu tej firmy jestem ogromnie zadowolona, a tu taki psikus. Może są po prostu "nazbyt" czułe. Ale nie miałam na pewno zwidów bo ta kreska jest nadal, a już 5 godz. minęło, tylko jest ciut bledsza. Spróbuję zrobić zdjęcie.
Ja już bym biegła po kolejny -
Ej No wlasnie! Rób koniecznie Maja! A lekarze kurna większej i poważniejszej rzeczy niż owu potrafią przegapić, nie ma co tak stawiać krzyżyka! Moze faktycznie ciałko szybko sie gdzieś chowa i tyle
Maja84 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
https://zapodaj.net/b3273ce34457a.jpg.html
Kurde na żywo ją lepiej widać, ciężko telefonem uchwycić, musiałam go rozbroić, bo szybka odbijała światło ale coś tam może się uda dojrzeć
W każdym razie ciąży nie ma, więc facelle moim zdaniem może zdecydowanie wprowadzać w błąd.
Poza tym dziś mój śluz się zrobił taki przedmałpowy, kremowy lekko wodnisty i w dodatku z ogromem jakby hmm... złuszczającego się nabłonka.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:https://zapodaj.net/b3273ce34457a.jpg.html
Kurde na żywo ją lepiej widać, ciężko telefonem uchwycić, musiałam go rozbroić, bo szybka odbijała światło ale coś tam może się uda dojrzeć
W każdym razie ciąży nie ma, więc facelle moim zdaniem może zdecydowanie wprowadzać w błąd.
Poza tym dziś mój śluz się zrobił taki przedmałpowy, kremowy lekko wodnisty i w dodatku z ogromem jakby hmm... złuszczającego się nabłonka.Maja84, Barbarka1984, Poziomka92, Meśka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja widzę i to wcale nie taka blada! Maja, juz natentychmiast po kolejny test! A najlepiej na betę jeśli u Ciebie w mieście pootwierane laboratoria. Ja taki śluz wodnisty i kremowy mam od jakiegoś tygodnia
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Ej No wlasnie! Rób koniecznie Maja! A lekarze kurna większej i poważniejszej rzeczy niż owu potrafią przegapić, nie ma co tak stawiać krzyżyka! Moze faktycznie ciałko szybko sie gdzieś chowa i tyle
Maja84, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Naprawdę mam wielką ochotę tak zrobić, po prostu na miesiąc wyłączyć myślenie o fasolce. Ale obawiam się, że to niewykonalne Chciał nie chciał, jak będzie się zbliżał moment potencjalnej owulacji, będę się zastanawiać czy owu była czy znowu jej nie było i nie będę w stanie nad tym zapanować. Nie da się odpuścić, gdy tak bardzo się tego pragnie.
W pełni Cię rozumiem :*Maja84 lubi tę wiadomość
-
Melevis wrote:Ja widzę i to wcale nie taka blada! Maja, juz natentychmiast po kolejny test! A najlepiej na betę jeśli u Ciebie w mieście pootwierane laboratoria. Ja taki śluz wodnisty i kremowy mam od jakiegoś tygodnia
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:https://zapodaj.net/b3273ce34457a.jpg.html
Poza tym dziś mój śluz się zrobił taki przedmałpowy, kremowy lekko wodnisty i w dodatku z ogromem jakby hmm... złuszczającego się nabłonka.
No ja też widzę, jak byk jest druga kreska
Czekamy na dalsze wieści!Maja84 lubi tę wiadomość
-
Tylko że fotka jest po 5h od zrobienia, a "ten zwid" pokazał się zaraz po zrobieniu. Ciekawa jestem tylko czy taki egzemplarz mi się trafił, czy on tak ma. Może i się przejdę po jeszcze jeden taki sam, bo aż sama zaczęłam być ciekawa czy może jakiś uszkodzony trafiłam skoro on taki dobry
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Tylko że fotka jest po 5h od zrobienia, a "ten zwid" pokazał się zaraz po zrobieniu. Ciekawa jestem tylko czy taki egzemplarz mi się trafił, czy on tak ma. Może i się przejdę po jeszcze jeden taki sam, bo aż sama zaczęłam być ciekawa czy może jakiś uszkodzony trafiłam skoro on taki dobry
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja widzę drugą kreskę !!!!!
Hihihi kochane jesteście wszystkie za Waszą wiarę we mnie, która jest milion razy większa niż moja własna
Ale właśnie dlatego nie chciałam Wam o tym pisać rano bo nie chciałam siać zamętu bo ja po prostu wiem że ciąży nie ma A że zbiegło się z tematem wiarygodności testu... to oto i mój
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny