Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Hej Dziewczyny!
U mnie niestety biel 16dpo. Czkeam więc na @, będę Was podglądać, ale przeniosę się niebawem na czerwcowy wątek.
Smutno mi -
summer86 wrote:Maja, mam podobnie jak Ty - wykresy książkowe, a ciąży nie ma. Dlatego chyba w tym cyklu znów będę mierzyć tylko do potwierdzonej owu.
Przykro mi, że Facelle oszukał trzeba te ich testy omijać zatem z daleka..
Ja przeżyłam wczoraj migrenę stulecia, aż w nocy budziłam się z dreszczami i mdłościami z bólu. Póki co lepiej trochę i wzięłam pierwszą dawkę leków do stymulacji.
Ja to nawet nie mam sensu mierzyć tempki do owu bo mimo skoku 2 cykl z rzędu dowiaduję się że owu nie było. Ale jakoś się chyba uzależniłam od tych temperatur
Mam nadzieję, że w nocy był kryzys i że już się będziesz czuła dużo lepiej :*
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja znowu narobiłam sobie odrobine nadziei bo rano temp 36,6, ale teraz znowu 37.0, cycki mi sie odrobine napompowaly i mam wrażenie ze szyjka znowu zaczyna twardnieje i sie zamykać.. No zobaczymy, nadzieja matka głupich ale umiera ostatnia
-
Schmetterling wrote:Hej Dziewczyny!
U mnie niestety biel 16dpo. Czkeam więc na @, będę Was podglądać, ale przeniosę się niebawem na czerwcowy wątek.
Smutno mi
Tulę mocno!!!!
W czerwcu damy radę!!!!Schmetterling lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Kochana Najlepszy na taki dzień jest wyjazd, żeby odreagowac np. spacerek po lesie : Nie smuć się, ja też ostatnio chwilę załamania przechodziłam, ale jest już lepiej
Dzięki
Dziś niestety muszę się poświęcić pisaniu pracy dyplomowej.
Ale za tydzień lecę z Przyjaciółką na Gran Canarię, a potem z mężem do Paryża, więc odreagujęnowa na dzielni, Flowwer, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Schmetterling wrote:Dzięki
Dziś niestety muszę się poświęcić pisaniu pracy dyplomowej.
Ale za tydzień lecę z Przyjaciółką na Gran Canarię, a potem z mężem do Paryża, więc odreaguję
Bosko! Zazdroszczę
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Ja to nawet nie mam sensu mierzyć tempki do owu bo mimo skoku 2 cykl z rzędu dowiaduję się że owu nie było. Ale jakoś się chyba uzależniłam od tych temperatur
Mam nadzieję, że w nocy był kryzys i że już się będziesz czuła dużo lepiej :*
A u Barbarki temp idzie w górę!!Bocianiątko, Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Kochana Najlepszy na taki dzień jest wyjazd, żeby odreagowac np. spacerek po lesie : Nie smuć się, ja też ostatnio chwilę załamania przechodziłam, ale jest już lepiej
zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Ja Ciebie bardziej!!!
No widzisz znaczy że Ty kupujesz dobre testy Tylko kup w końcu ten szczęśliwy!!!
U mnie nawet jakby coś było to kreska powinna być już dziś odrobinę ciemniejsza albo chociaż taka sama, a jest o ton jaśniejsza. A poza tym dwa inne testy, wczorajszy bobo i dzisiejszy pink pokazują wyraźną biel i mówią "kobieto daruj sobie, nic z tego"
Nie prawda ! Mi test nie ściemniał na drugi dzień a dopiero po 2 dniach i to szału nie było !Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:
Ja jutro powtórka bety, normalnie jak przed matura ...
Melevis, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Będzie lepiej !!!! Tylko badanie rozszerzone odrazu niech zrobi.
A u Barbarki temp idzie w górę!!
Wiem, wiem Napiszę mu wszystko co ma zrobić razem z namiarami klinik, żeby zrobił raz a porządnie co bym nie musiała z nim drugi raz przechodzić męk pańskich
A u Barbarki byłam, widziałam, pięknie tam U Beatki też się pnie w górę Mam nadzieję, że dziewczyny zobaczą teraz te upragnione kreseczki
Tylko nie z testów facelle!!! hihihiBarbarka1984 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
madzia8lenka wrote:
Flowwer a co do Ciebie to ja myślę,że w tym miesiącu przeczytać i zobaczę dwie kreseczki,bo innej opcji nie widzę !
Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:A ja cię będę męczyć idź na wizytę do gina ! Niech zobaczy czy wszystko ok bo szkoda czasu ale niezmiernie się cieszę że jesteś z nami !!
A ja się pod tym podpisuję po stokroć!!!
Monika idziesz do gina, bo zobaczysz i tak zostaniesz tu przegłosowana!!!Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny