Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOffca88 wrote:A może warto pomyśleć o inseminacji? Moja koleżanka ma podobnie tylko tyle że już 5 lat się stara, niby wsio ok, a nie wychodzi, kiedyś miała badania na wrogość śluzu i wyszło, że ma. Teraz podobno już od tego odchodzą, ale to nie taka rzadka przypadłość też. Nie mówię że jest u Ciebie i nie życzę, ale może da się to jakoś sprawdzić?
Myslimy o inseminacji, i chciałam zrobić badanie na wrogość śluzu, ale dwóch lekarzy pokiwało tylko głową. Leczę się na razie na nfz bo całą kasę wydam na wykończenie mieszkania. Po wakacjach ruszę prywatnie, bo na nfz niczego się nie doczekam -
lis87 wrote:ale aż do spodziewanej miesiączki to nie wiedziałam, dziękuje
Nie ma sprawy Też się zdziwiłam, że aż do spodziewanej miesiączki, ale lekarka wyjaśniła mi, że czasem owulacja potrafi się sporo przesunąć, albo są 2 podejścia organizmu do owulacji. I dlatego lepiej serduszkować dłużej niż za krótko xD
panan12 lubi tę wiadomość
9 cykl starań -
nick nieaktualnylis87 wrote:ja może nie ale moj M to na pewno on tylko czeka na znak, czasami nie można nadążyć dużo masz młodszego męża? ja jak poznałam mojego to nie chciał się przyznać ile ma lat bo powiedział, że bym nie chciała się z nim spotykać
Haha ja jak poznałam męża myślałam, że jest starszy. Jak dowiedziałam się, że jest 2 lata młodszy to próbowałam zerwać kontakt a dziś jesteśmy już 2 lata po ślubie. A z seksem to jest tak, że ja bym mogła cały czas a on rzadko ;/ -
włąsnie oglądałam wiele wykresów, nie ma niestety odpowiedzi dobrej na to pytanie, jednym sie udaje od razu inni musza sie troszkę postarać ale powiem wam, że naprawde znam wiele przypadków osób gdzie powiedziałabym, że u nich byłby dużo większy problem z racji jakis używek, badz po prostu jakis niedyspozycji, niepelnosprawnosci i od razu sie udaje daje mi to mnóstwo wiary bo wiem, że każdemu się nie uda mojej siostre sie udało z in vitro, ale wyszło najważniejsze jest nasze nastawienie, a widze że mamy tutaj bardzo pozytywne
Olinek lubi tę wiadomość
-
MisiaZ88 wrote:Haha ja jak poznałam męża myślałam, że jest starszy. Jak dowiedziałam się, że jest 2 lata młodszy to próbowałam zerwać kontakt a dziś jesteśmy już 2 lata po ślubie. A z seksem to jest tak, że ja bym mogła cały czas a on rzadko ;/
Olinek lubi tę wiadomość
-
Olinek wrote:Nie ma sprawy Też się zdziwiłam, że aż do spodziewanej miesiączki, ale lekarka wyjaśniła mi, że czasem owulacja potrafi się sporo przesunąć, albo są 2 podejścia organizmu do owulacji. I dlatego lepiej serduszkować dłużej niż za krótko xD
-
lis87 wrote:ja wiedziałam, że jest młodszy ale o dwa lata a okazało się, że o pięć ale nie czujemy w ogóle tej różnicy, jestesmy szczesliwi i w sumie to nie przeszkadza nam to jak ktoś na nas patrzy z reszta mój M wygląda bardzo dorośle my we wrzesniu ślub wzieliśmy u nas na odwrót, on mnie wręcz molestuje i ciągle o tym gada
No i pięknie! Najważniejsze, że się kochacie i jesteście ze sobą szczęśliwi. Ja znam parę, u której jest 15 lat różnicy. On jest młodszy, ona starsza. Na początku ludzie patrzyli na nich z ukosa, gadali że to jakoś nie przystoi. A oni? Nic sobie z tego nie robili, wzięli ślub i są tacy szczęśliwi, że wiele innych par może im tylko pozazdrościć!9 cykl starań