Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MisiaZ88 wrote:Witajcie:) U mnie 10 dpo i dalej zero objawów. Czasami coś tam w brzuchu zaboli. Nie wiem czy zatestować jutro, bo mam tylko jeden test z allegro, który był święcony w wielkanoc razem z pokarmami :D I trzymałam go na szczególną okazję ale ten brak bólu piersi mnie zastanawia. Okres mam mieć dopiero w czwartek, więc nie wiem czy to nie za szybko..
-
nick nieaktualny
-
Ja pisze prosto ze szkoly;D moj m. Zapomnial kupic test,rozumiecie?bo ja nie:D ale to nawet dobrze. Zrobie jutro rano;) dzisiaj czuje,ze mam cos w srodku nawet;)czasami cos mnie poboli,ale zdecydowanie nie jak na okres. Dalej wrazenie promieniowania w strone plecow raz na jakis czas
-
Bettylou93 wrote:Ja pisze prosto ze szkoly;D moj m. Zapomnial kupic test,rozumiecie?bo ja nie:D ale to nawet dobrze. Zrobie jutro rano;) dzisiaj czuje,ze mam cos w srodku nawet;)czasami cos mnie poboli,ale zdecydowanie nie jak na okres. Dalej wrazenie promieniowania w strone plecow raz na jakis czasMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kochane to zarazam mocno wiruskami!! Powtorzylam dzis test i krecha mocniejsza od testowej zaraz ide na bhcg
Przepraszam ale nie nadazam was czytać:* trzymam za wszystkie mocno kciuki!!Nuteczka91, channah, AJA_S lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Czincja wrote:Ruda ja też dzisiaj robiłam test Owu bo śluz się pojawił. He białko jajka się pojawiło u mnie tylko test jeszcze negatywny wyszedł ale ja mam cykl 32 dni:) daj znać kiedy będziesz miała:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 09:31
-
Kochane, wczoraj wzięłam pierwszy raz bromergon. Czy to się odstawia jakoś czy bierze non stop aż do pozytywnego testu ciążowego? Zapomniałam zapytać lekarza. Was pytałam ale chyba nie dostałam odp :pBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)