Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiaimis wrote:Witajcie z godzinę czasu nadrabiałam Wasze dzisiejsze posty
Słuchajcie, mam kilka pytań:
1) jak się bierze tego wiesiołka? od którego do którego dnia cyklu?
2) idę do apteki i co mam powiedzieć? że co chcę?
3) czy mamy jakieś takie magiczne witaminki dla mężów?
I najważniejsze pytanie - do tych, które brały clo...od czasu odstawienia antykoncepcji (2 lata) cykle miałam 35-37 dni a @ trwała 5 dni. Poprzedni cykl miałam z dupkiem na wywołanie @, bo i tak owulki nie było i trwał on 33 dni, @ 4 dni, w tym jeden dzień plamienia.
Ten cykl - pierwszy z clo - cykl trwał 28 dni. Wczoraj się zaczęła @ a dzisiaj już praktycznie czysto.
Czy takie jazdy po clo to normalka?
Jest taki suplement diety - SELEN - on niby jest na tarczyce ale czytałam coś na nim że wpływa na męską płodność
Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Mała Kasia wrote:Oj Marta widzę że lubisz sobie podrinkowac
Trzymam mocno kciukasy.
Wszystkim nam się musi udac zaciazyc
Masz rację lepiej się trochę wstrzymać bo takto to tylko nie potrzebny stresMała Kasia lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Marta na owu to trochę późno chyba musiałabys mieć bardzo długi cykl. Ja też jestem za testem ale sama musisz zdecydować ;*
Sorry memory, ale ja miałam owu 26 dc, a wcześniej 28.
Marta, wszystko się może zdarzyć. -
Witam wszystkich.... Powinnam dziś dostać okres ale nie ma....cykle mam 26 dniowe kochałam się 18 24 26 28 oraz 30 kwietnia moja temperatura od 6 dni wynosi 36.8 37.0 zawsze mam 36.4 lub 36.3 w każdym bądź razie niższa... Boli mnie podbrzusze i prawy jajniki czuje... Trzy dni temu obudziłam się o 4 rano z jakimś jakby skretem kiszek he tzn bardzo zadko było w WC cały dzień chora blada słaba ciągle spalam nie wiem czy to może być znak.... Piersi czuje ciężkie trochę i bolą mnie po bokach... Kiedy powinnam testować? Żeby wynik był wiarygodnyMałgorzata
-
marta95 wrote:Hej kobietki! Widzę ze dzisiaj ja ranny ptaszek
Wczoraj niestety zasnelam i nici z serduszka, ale dzisiaj po mierzeniu i tak straciłam jakąkolwiek nadzieję..całkiem w dół,ehhhh.
A mój M dzisiaj dostał ataku śmiechu. Czasami chłop miewa prorocze sny, ale dzisiaj sam się uśmiał. Śniło mu się, że był ze mną u mojego gina, a ten do niego , gratulacje już płucka widać". Heh może i tym razem wykracze. W poprzedniej ciąży też przede mną wiedział, że się udało.Almanah lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Gosia262626 wrote:Witam wszystkich.... Powinnam dziś dostać okres ale nie ma....cykle mam 26 dniowe kochałam się 18 24 26 28 oraz 30 kwietnia moja temperatura od 6 dni wynosi 36.8 37.0 zawsze mam 36.4 lub 36.3 w każdym bądź razie niższa... Boli mnie podbrzusze i prawy jajniki czuje... Trzy dni temu obudziłam się o 4 rano z jakimś jakby skretem kiszek he tzn bardzo zadko było w WC cały dzień chora blada słaba ciągle spalam nie wiem czy to może być znak.... Piersi czuje ciężkie trochę i bolą mnie po bokach... Kiedy powinnam testować? Żeby wynik był wiarygodny
Nuteczka91 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dzień dobry miłe Panie.
Ja sobie radośnie okresuje więc całkiem nudy u mnie. Najciekawsze przede mną.
W pon badania pierwsze, czyli przetrwać @, przetrwać weekend.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Dzień dobry miłe Panie.
Ja sobie radośnie okresuje więc całkiem nudy u mnie. Najciekawsze przede mną.
W pon badania pierwsze, czyli przetrwać @, przetrwać weekend.Mikołaj 25.04.2011