Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda ja też dzisiaj robiłam test Owu bo śluz się pojawił. He białko jajka się pojawiło u mnie tylko test jeszcze negatywny wyszedł ale ja mam cykl 32 dni:) daj znać kiedy będziesz miała:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Mała Kasia wrote:No to pięknie porozmawiam z nim dzisiaj. Mam totalna zalamke nie wiem co robić...
Mała Kasia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
marta95 wrote:Dziewczyny!! Śluz rozciagliwy! 4raz w ciągu cyklu ?? No nic biorę się za czytanie wcześniejszych stronMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
No dobra przeczytałam, ale już zapomniałam co mam napisać, no cóż, taka głowa
Dopiero wróciliśmy ze wsi, niby wypoczeta a jednak zmęczona bieganiem za małym 3letnim szkrabem wprawiam się na kiedyś
Mała Kasia, będzie dobrze. Główka do gory :* :*Mała Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Offca88 wrote:Marta na owu to trochę późno chyba musiałabys mieć bardzo długi cykl. Ja też jestem za testem ale sama musisz zdecydować ;*
Zaczekam jeszcze, nie wiem czy przeżyje kolejną jedną tłustą kreche, dlatego jak długo nie będzie @ to dopiero, aczkolwiek czuję ze niedługo mnie nawiedzi -
Według mojej skromnej osoby (haha) sądzę ze owulacja u mnie była 21dc, na drugi dzień temp nie mierzylam, w następnych dniu byłam po alkoholu a to też moze ja zaburzyc i ja znizyc, potem znowu nie mierzylam i też wypilam parę drinków, dlatego tak to sobie tłumaczę wiem, głupie..