Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:Też mam taką nadzieję, chociaż już coraz mniejszą... No trudno! Jak będzie @ to przecież trochę sobie poplacze i idę dalej
:*
A mogłabym prosić bez tego płaczu jakby co ? Bardzo proszę :*Rudzielec91 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
cieszmy się dziewczyny:) Martuś będzie dobrze będzie zielony kropek maj jest taki piękny idź się odpręż i sobie mów twarda jestem dam radę i nawet się nie obejrzysz a będzie ciąża AJA idź po testy czemu wątpisz??trzeba walczyć :* nie powinnam tego mówić ale może wystarczy się odprężyć i częściej to robić. Niektórzy mówią żeby zacząć zaraz po okresie i aż do następnej @ najlepiej co 2 dni zdrowo się odżywiać ugotuj dietetyczny obiadek wypijcie koktajl idźcie na spacer
-
panan12 wrote:cieszmy się dziewczyny:) Martuś będzie dobrze będzie zielony kropek maj jest taki piękny idź się odpręż i sobie mów twarda jestem dam radę i nawet się nie obejrzysz a będzie ciąża AJA idź po testy czemu wątpisz??trzeba walczyć :* nie powinnam tego mówić ale może wystarczy się odprężyć i częściej to robić. Niektórzy mówią żeby zacząć zaraz po okresie i aż do następnej @ najlepiej co 2 dni zdrowo się odżywiać ugotuj dietetyczny obiadek wypijcie koktajl idźcie na spacer
Ja już podchodzę z dystansem... będzie to będę drzeć się z radości a jak nie no to innym razem... nie mam zamiaru zostać bezdzietną ciotką17.11.17-poronienie całkowite -
Zimne piwko nad jeziorem, świeżo skoszona trawa mmmm pojechaliśmy z moim M do nas nad jezioro, odprężyć sie, mieć czas dla siebie porozmawiać. Martwi sie ze kolejny cykl tez tak bede płakała, prosił abym wyluzowała, co najśmieszniejsze sam mnie dzisiaj obudził na mierzenie temperatury ah dziewczyny nareszcie piekna pogoda, to nastraja tylko pozytywnie pies biega, zaraz jakiś grill tylko serduszkowac, choc jestem dopiero po @ to zaczynamy od razu, nigdy nic nie wiadomo kiedy bedzie dobry czas a jak u was kochanie sobota? Widziałam ze dzisiaj nikt nie testował, a juz wchodzilam z myślą gratulacji
Powiem wam, ze ten wiesiołek czyni cuda, sam moj M był zdziwiony a biore go dopiero od 3dnia cyklu jest naprawde super polecamAJA_S lubi tę wiadomość
-
W byciu bezdzietną ciotką jest taki plus, że się można wyspać. Raczkująca chrześnica dzisiaj do mnie przyjeżdża, to mi podłogi wypoleruje.
marta95, AJA_S lubią tę wiadomość
-
teraz jest maj cieplutko wyjedziemy gdzieś to tym bardziej się wyluzujemy i wszystkie w ciąże pozachodzimy :D będziemy takie dumne z siebie trzeba wypić piwko jak lis pisze wyjść gdzieś dla organizmu to dobre i co chwile się kochać jak się chce uparcie mieć dziecko a jak nie to się nie zabezpieczać
-
Almanah wrote:W byciu bezdzietną ciotką jest taki plus, że się można wyspać. Raczkująca chrześnica dzisiaj do mnie przyjeżdża, to mi podłogi wypoleruje.
-
Ja to samo, siedziałam na leżaku w legginsach i normalnie az paliło, musiałam isc sie przebrać. Zaraz idziemy na pomost łowić ryby, choc w taki gorac to nie wiem czy cos sie złapie. Moj pies ma najwieksza radochę, on kocha wode, skacze z pomostu z rozpędu albo chce aby go wrzucać kurczę jeszcze teoche za zimna woda, mam nadzieje ze sie nie pochoruje to co dziewczyny to wy tez po piweczku? niedawno gdzieś czytałam ze nie powinno sie pic piwa przy staraniu o dziecko bo ma jakies tam substancje, które szkoda. Ale co myślicie, chyba nie dajmy sie zwariować? Niektóre pijaki tyle wała w siebie a zdrowe dzieci rodzą, a jak człowiek na weekend napije sie dziennie dwa piwka przy takie pogodzie to chuba nic złego sie nie stanie?
To prawda w bloku w taka pogode to wielka szkoda siedzieć i idzie jobla dostac. My tez mieliśmy dylemat czy zostac czy jechać, jednak w tygodniu nie ma tyle czasu a w domu jest co zrobic, ale wygrało jezioro i nie żałuje -
Haha zazdroszczę wam ja już do pracy idę
A co do piwa na pewno nie zaszkodzi a pomoże wyluzować
Mój gin powiedział że przy staraniach lampka wina i będzie git a po chwili popatrzył jeszcze raz w wykres i :"pani to chyba lepiej całą butelkę wina dać... no ewentualnie partnera poczęstować" na co pani położna "no ale tylko jedną lampkę bo po większej ilości mu nie stanie" Jezu jak ja się z wariatów śmiałam;) mają super podejścieAlmanah, lis87 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
panan12 wrote:cieszmy się dziewczyny:) Martuś będzie dobrze będzie zielony kropek maj jest taki piękny idź się odpręż i sobie mów twarda jestem dam radę i nawet się nie obejrzysz a będzie ciąża AJA idź po testy czemu wątpisz??trzeba walczyć :* nie powinnam tego mówić ale może wystarczy się odprężyć i częściej to robić. Niektórzy mówią żeby zacząć zaraz po okresie i aż do następnej @ najlepiej co 2 dni zdrowo się odżywiać ugotuj dietetyczny obiadek wypijcie koktajl idźcie na spacer
Panan kupiłam te testy... zobaczymy czy pomogą17.11.17-poronienie całkowite -
On to ja sie nie przejmuje i wyluzowuje jakby tak patrzeć co szkodzi to by człowiek siedział tylko o rzodkiewce i pomidorach i to tylko ze swoich upraw ja tez mam te testy owulacyjne, tak samo 50 i zastanawiam sie kiedy zacząć je stosować moze cały miesiąc, wtedy bede wiedziała co tam sie dzieje na dole czy moja jest chętna na jakas zielona kropkę Ups chyba to piwo pomogło jeszcze na słoneczku
Hihihi super położna, ale powiem wam ze moja znajoma 3 lata starała sie o bobo. Lekarz powiedział ze sie nie uda, była juz umówiona na wizytę w invimed, poszła tam a lekarz mowi ze nie ma co tutaj robic bo jest w 3 tygodniu ciazy po prostu jak sie dowiedziała, płakała długo długo, wyjechali razem na weekend nie myślała juz o ciazy bo wiedziała ze sie nie uda i wtedy na tym wyjezdzie sie udał i teraz mały ma 4 miesiące takze kochane wrzucamy na luz bo nawet fryzjer nie pomoże z siwizna badz nie zdążymy na niego zarobićAJA_S lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:To ja położnej współczuję partnera.
Almanah, Rudzielec91, AJA_S lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości