Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:Almanah takie długie masz cykle aż ? To dopiero gdzie się wykończyć
Poprzedni cykl o ile dobrze pamiętam trwał 38 dni, wcześniejszy 36, OF mi wyznacza @ 43 dc w tym cyklu z jakiegoś powodu, więc sobie tak ustawiłam na suwaku. Po owulacji przestawię na dzień owu + 12. -
Ja po odstawieniu antykoncepcji miałam cykle 33-37 dni. Mój lekarz mówił, że takie cykle są jeszcze ok. Po pierwszym miesiącu z clo, cykl trwał 28 dni
Almanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Hej dziewczyny, jestem na tel i nie mogę przeczytać wcześniejszych postów, jakiea nowinki?
Ja byłam u ginekologa:) tak jak myślałam, wczoraj była owulacja jest ciałko żółte także z owulacją wszystko ok, było dzień przed owu także zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 10:44
Almanah, marta95, Czincja lubią tę wiadomość
-
Seraya wrote:Jak mnie bolą jajniki...dobrze, że w piątek mam monitoring to zobaczę co tam się wyprawia...Almanah a robiłaś jakieś badania? Hormony itd? Bo takie długie cykle nie są do końca normalne, wiem po sobie...
To jest mój trzeci cykl po odstawieniu hormonów, więc się pewnie jeszcze reguluje. Zawsze miałam nieregularne, dłuższe cykle. Ale ginekolog też mi zawsze mówiła, że póki nie staram się o dziecko, to nie ma co sobie głowy zawracać, a w ogóle to po ciąży mi się ureguluje. Jak poszłam jej powiedzieć, że chcemy powiększyć rodzinę to kazała dać sobie 3-4 cykle na rozruch i potem się starać. Jak nie pyknie wtedy przyjść i będziemy badać. Więc trochę za szybko zaczęłam, ale co tam. -
nick nieaktualny
-
Nuteczka91 wrote:Jakby tego było mało to w lutym mój maz znalazł auto swoich marzeń - BMW 320 w idealnej cenie i w idealnym stanie.. Ale uciułaliśmy tylko 10 tys. Pozyczylismy po 3 tys od moich i jego rodziców ... A teraz oboje zastrzegając ze nie ma mowy o oddawaniu.
W sumie dobrze ze nie chcą możecie odkładać na maluszka jak się wykluje -
Malinowa90 wrote:Kochane Moje Beta z poniedziałku to 88 dziś idę na drugą
Dziękuję Wam za Wszystko, jesteście wspaniałe kobietki!
3mam kciuki za Was, będę się także modlić- mi to dało dużo szczęścia!
Do tej pory nie dowierzam<3 -
Aksamitna wrote:A ja chyba na razie muszę się wstrzymać z zaciążeniem, jak teraz wyjdzie negatyw to zawieszam sprawę no pół roku. Niestety muszę na szybko albo pójść na macierzyński albo zmienić pracę ;/
a mnie kłują jajniki, raz lewy, raz prawy - ale to chyba kwestia leków, nie łudzę się nawetMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Czincja wrote:Ja mam wizytę na 30 mają ale w sumie nie wiem czy iść tego 30 czy jakoś w czerwcu. Bo to na nfz. Wiec nie wiem kiedy on będzie w czerwcu znowu:/Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Channah jest krecha, gratuluję! Teraz beta i wszystko będzie pewne;)
Moja Beata z dziś to 225
A z poniedziałku 88 wiec przyrost był piękny.
Do teraz mam szklanki w oczach i oby teraz już było dobrze wszystko:)
Rozsiewam szczęśliwe wiruski Wam Kochane:)Czincja, Aksamitna, AJA_S, Misiaimis lubią tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url]