Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:Powiem ci ze chyba taj sobie. Wydaje mi się że miałam temperaturę i słabe nerwy ale czy to po zastrzyku mogło być?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Cudowne wieści z rana ☺
channah lubi tę wiadomość
-
Wow. Super channah!
Ale zielony ten nasz maj:)
Ja chyba wirusa złapałam albo to od klimy. Gardło boli, głowa pęka. Katar. Ehh. Byle jako. Ale stabilnie...
Jak ja się cieszę że u Was albo zielono albo owulkowo:)channah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki! Znów miałam sporą przerwę, ale chwilowo mieszkamy z Mężem na wsi, u Teściów i tu różnie bywa z internetem :p
Na początku, bardzo gratuluję wszystkim Staraczkom, które w ostatnim tygodniu zobaczyły upragnione 2 kreseczki! :**** Brawo! :*
Ja do testowania mam teoretycznie jeszcze kilka dni, ale dziś przyjeżdżają do nas znajomi na weekend i rano postanowiłam sprawdzić, czy mogę kupić sobie jakieś piwo na grilla. Zrobiłam rano test, ale zaraz po tym jak na niego nasiusiałam to przyszedł Mąż z prośbą, żebym go odwiozła na dworzec. Zostawiłam test i poleciałam. Wróciłam po 25 minutach i zobaczyłam 2 kreseczki, z czego ta druga była bledsza. No i nie wiem, czy taki test w ogóle jest wiarygodny? Niby w ulotce napisali, że wynik najlepiej odczytać dopiero po 10 minutach, ale ja odczytałam po 25, to chyba spora różnica...9 cykl starań -
A, no i jeszcze jedno. Robiłam test z Rossmanna. Byłam pewna, że jest to test strumieniowy, a okazało się, że jest trochę krótki i powinnam go zanurzyć w naczyniu z moczem. Z racji braku czasu, zamiast go zanurzać to użyłam go tak jak strumieniowego. I to też mnie zastanawia, że mogłam przez przypadek przekroczyć linię, do której trzeba zanurzyć test w moczu...
Jak teraz to wszystko przelałam na forum, to widzę, że chyba za szybko się ucieszyłam na te dwie kreseczki...9 cykl starań -
Olinek wrote:A, no i jeszcze jedno. Robiłam test z Rossmanna. Byłam pewna, że jest to test strumieniowy, a okazało się, że jest trochę krótki i powinnam go zanurzyć w naczyniu z moczem. Z racji braku czasu, zamiast go zanurzać to użyłam go tak jak strumieniowego. I to też mnie zastanawia, że mogłam przez przypadek przekroczyć linię, do której trzeba zanurzyć test w moczu...
Jak teraz to wszystko przelałam na forum, to widzę, że chyba za szybko się ucieszyłam na te dwie kreseczki...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Właśnie problem jest taki, że tu ciężko z tymi testami 10 Ale faktycznie, może wybiorę się dziś do pobliskiego miasta i posprawdzam tamtejsze apteki. Przy sobie mam same 20 i 25. Może spróbuję zrobić test jeszcze raz w ciągu dnia albo lepiej, jutro rano i ewentualnie pojadę jutro rano na betę. Mąż padnie trupem z radości, jeśli okazałoby się, że te 2 kreseczki to prawda!9 cykl starań
-
Olinek wrote:A, no i jeszcze jedno. Robiłam test z Rossmanna. Byłam pewna, że jest to test strumieniowy, a okazało się, że jest trochę krótki i powinnam go zanurzyć w naczyniu z moczem. Z racji braku czasu, zamiast go zanurzać to użyłam go tak jak strumieniowego. I to też mnie zastanawia, że mogłam przez przypadek przekroczyć linię, do której trzeba zanurzyć test w moczu...
Jak teraz to wszystko przelałam na forum, to widzę, że chyba za szybko się ucieszyłam na te dwie kreseczki...
Wiele dziewczyn pisze, że druga kreska pojawiała się po czasie i w ciąży nie były.
Ale ja się z tym jeszcze nie spotkałam, jak był negatywny to i po 24h była jedna, także wierzę, ze Ci się udało, powtórz i wszystko będzie jasne, trzymam kciuki :*24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
No właśnie, ja za każdym razem po zrobieniu testu jeszcze kilka razy wyciągałam test ze śmieci i sprawdzałam czy nic tam na pewno nie ma. I nigdy nie pojawił się nawet cień cienia. A teraz jednak coś widać! Może uda mi się zrobić zdjęcie i Wam tu wstawić9 cykl starań