Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22 wrote:hejka:) Ostatnio jak tu byłam, pisałyście na stronie 20 którejś... idziecie jak burza!
U mnie (wydaje mi się) po owulacji, od dwóch dni miałam już mniej wodnisty śluz, a tu dziś znowu wodnisty śluz plus nitka krwi..znowu jakieś plamienie. Ileż można.
Czuję, że to nie jest ten cykl, że wejdę na czerwcowe staraczki;) -
nick nieaktualnyZyzia wrote:
Zyzia moje gratulacje!!!! Dajesz tyle nadziei
U mnie 4 dzień po terminie @,szyjka twarda, zamknięta. Test zrobiony przed chwilą negatyw. Nie mam już nadziei. Pewnie okres mi się mega przesunie -
Zyzia wrote:Jutro jadę sie zapisać, chciałabym jak najszybciej zeby dostać papierek do pracy. Mam dużo stresów, jest to niby praca biurowa ale czasami musimy pomagać na produkcji z wysyłka paczek, trzeba wtedy nosić po 30kg.
-
Zyzia- gratuluję !! :*:*
Ja byłam w lutowych i marcowych staraczkach, potem tylko podczytywałam Was czasami, ale już się nie udzielałam bo straciłam nadzieję i jakoś tak myślałam- niech się dzieje co chce i odpuściłam trochę i starałam się jak najmniej myśleć o staraniach, pilnować płodnych dni i tyle. Jednak wczoraj i dzisiaj zrobiłam test, bardzo wcześnie bo 11 dni po owulacji i wyszło takie coś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75caf6724ced.jpg
myślicie, że mogę się cieszyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 14:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdaKrakow wrote:Zyzia- gratuluję !! :*:*
Ja byłam w lutowych i marcowych staraczkach, potem tylko podczytywałam Was czasami, ale już się nie udzielałam bo straciłam nadzieję i jakoś tak myślałam- niech się dzieje co chce i odpuściłam trochę i starałam się jak najmniej myśleć o staraniach, pilnować płodnych dni i tyle. Jednak wczoraj i dzisiaj zrobiłam test, bardzo wcześnie bo 11 dni po owulacji i wyszło takie coś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75caf6724ced.jpg
myślicie, że mogę się cieszyć?
Jak dla mnie to ciąża, gratulacje -
Panan, Ja jestem śmieszna ? W takim razie Ty jeszcze smieszniejsza
Nie jestem osobą która lubi się kłócić, ale dzisiaj wyprowadzilas mnie z równowagi. Przykro mi ze tak robisz, bo uwielbiam tu spędzać czas i uwielbiam wszystkie dziewczyny, ale nie zauważyłaś ze większość chcę Ci coś wytłumaczyć jak się zachowujesz? - nie widzisz bo oczywiście widzisz tylko siebie zamiast każda wspierać to dolujesz....ehhinnamorata88, Mała Kasia, Offca88, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Niby cos tam cos.. Ale nie bardzo. Zawsze mi temp skakała teraz calkiem nic sie nie dzieje. Zero jakichkolwiek odczuć.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny