Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22 wrote:Zajrzałam na Twój wykres..nie masz teraz dni płodnych?
-
marie_marie22 wrote:Kendra, czy to zwiastun złych wieści? czy po prostu jeszcze dni płodne?
-
marie_marie22 wrote:Tak, tylko proszę, udostępnij wykres, bo jest niedostępny i nikt oprócz Ciebie nie może zajrzeć.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Magda, zmień krwawienie np na plamienie bądź na nic i wtedy powrócisz do starego (obecnego cyklu)
Kendra, jestem w 26 dniu cyklu. I wg ovu mam dni płodne..według siebie nie wiem co mam ;p (śluz wodnisty, tempka w górę poszła, dodatkowo plamienie), mam wrażenie że już jestem po owulacji kilka dni(jakieś 1-3) -
Zyzia wrote:Jutro jadę sie zapisać, chciałabym jak najszybciej zeby dostać papierek do pracy. Mam dużo stresów, jest to niby praca biurowa ale czasami musimy pomagać na produkcji z wysyłka paczek, trzeba wtedy nosić po 30kg.
Właśnie ja nie wiem czy iść jak najszybciej czy czekać żeby już było serduszko. Ale najwyżej pójdę drugi raz, a co.
Też dzwigam trochę w pracy, na towarowaniu i na kasie. Ale ja niestety nie mogę sobie pozwolić na zrezygnowanie z tego , L4 mnie nie obejmuje... obym nie zalowala, że pieniądze były ważniejsze.
Daj znać kiedy idziesz, i o wizycie oczywiście też24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc)