Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:Ja chyba też coś od ciebie łapie bo dzisiaj mnie swędzi brałaś coś na to?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
MisiaZ88 wrote:Kozisina Ty już byłaś u gina? Coś mówił na temat plamień?
Byłam. W tym cyklu robię badania.
Już za mną pierwsze w 4 dc- FSH, PRL estradiol i androstendion- wszystko w normie.
W czw idę na LH i Progesteron i w 25 w środę na progesteron znów.
Zobaczymy... Podejrzewa problemy z progesteronem- zobaczymy. USG też w porządku wyszło jak najbardziej.
No w ostatnim cyklu 6 dni plamiłam... 2 dni mega skąpego krwawienia... więc niezbyt dobrze.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziewczęta moje drogie mam do was pytanie. Bo program na podstawie cyklów wyznacza prawdopodobne wystąpienie owulacji, czy wam się sprawdziło w tym terminie kiedy przewidywał?Rob iłam dziś test owu kreska nadal blada ale już wyraźniejsza niż kilka dni temu.
-
witam
A ja dziś nie wytrzymałam i siknęłam na testa o czułości 10 no ale niestety jedna krecha
A miałam już nadzieję, bo normalnie przed @ to czasem ale nie zawsze pobolewa podbrzusze, a piersi przed okresem bardzo rzadko mnie bolą a jak już to samym dołem. A teraz w tym cyklu jest jakoś inaczej, ból podbrzusza jak na @ towarzyszą mi już od kilku dni, tak samo ból piersi po bokach. No i skusiłam się i siknęłam pełna nadziei i klops -
szatynka wrote:witam
A ja dziś nie wytrzymałam i siknęłam na testa o czułości 10 no ale niestety jedna krecha
A miałam już nadzieję, bo normalnie przed @ to czasem ale nie zawsze pobolewa podbrzusze, a piersi przed okresem bardzo rzadko mnie bolą a jak już to samym dołem. A teraz w tym cyklu jest jakoś inaczej, ból podbrzusza jak na @ towarzyszą mi już od kilku dni, tak samo ból piersi po bokach. No i skusiłam się i siknęłam pełna nadziei i klopsMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyKozisina wrote:Byłam. W tym cyklu robię badania.
Już za mną pierwsze w 4 dc- FSH, PRL estradiol i androstendion- wszystko w normie.
W czw idę na LH i Progesteron i w 25 w środę na progesteron znów.
Zobaczymy... Podejrzewa problemy z progesteronem- zobaczymy. USG też w porządku wyszło jak najbardziej.
No w ostatnim cyklu 6 dni plamiłam... 2 dni mega skąpego krwawienia... więc niezbyt dobrze.
U mnie okres też tak wygląda. Gin powiedziała, że jest pewna, że to progesteron. A tu niespodzianka. Progesteron w 8 dpo ponad 30 przy normie 29 -
dzięki innamorata
Sama jestem na siebie zła za tą moją niecierpliwość.
Tak jak Wy wszystkie chciałabym aby się wreszcie udało.
Z mężem pragnęliśmy aby między dziećmi była jak najmniejsza różnica wiekowa. Tak 2 lub 3 lata. Niestety w 2012roku zdrowie mi się posypało. Kilka pobytów w szpitalu, mnóstwo badań. Od 2012r do 2015r miałam w sumie 8 rezonansów głowy.
Na 4 lata musieliśmy zawiesić starania Dopiero w tym roku lekarze dali mi zielone światełko dla starań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 11:01
-
To musze kupić włączył mi się dzisiaj detektor ciąży. Ale nie wiem czy z tego cyklu coś będzie. Dzisiaj mój sąsiad zmarł miał wypadek samochodowy. Młody chłop 3 dzieci. Chodzę i płacze aż mnie brzuch boli.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
U mnie dziś tempka spadła mocno w dół. Jestem 12 dpo. Jutro @ zapewne nadejdzie nawet nie mialam okazji zrobić testu. Nie mam już sił...
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
Czincja wrote:To musze kupić włączył mi się dzisiaj detektor ciąży. Ale nie wiem czy z tego cyklu coś będzie. Dzisiaj mój sąsiad zmarł miał wypadek samochodowy. Młody chłop 3 dzieci. Chodzę i płacze aż mnie brzuch boli.
Co do detektora ciąży to jak już pisałam to w zeszłym cs pokazywał mi 96% na to, że jestem w ciąży a jak wyszło to wiemy heheheehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 11:54
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny :*
Jednak się potwierdziło, robiłam rano 2 testy różne i wyszły pozytywne oba ) Poszłam na bete żeby mieć zrobione z krwi jeszcze. Kiedy się idzie na pierwszą wizytę do ginekologa, żeby wiedzieć czy jest wszystko ok?
W ogóle się nie orientuję w niczym jeszcze..pomylonaa lubi tę wiadomość