Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, byłam w rossmanie, bo przecież dzisiaj ruszyło kolejne -49%. No i kupiłam testy (głupia, głupia). No i teraz jak mam to i testować by się chciało. Powstrzymajta mnie!Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
nick nieaktualnyMała Kasia wrote:Staram się być silna. Ale mam tyle znajomych w ciąży które nie chciały tylko wpadły że aż się płakać chce. W dodatku zero wsparcia od partnera.
Mała Kasia lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Nie przejmuj się. Może to głupio zabrzmi ale masz nas. Mój też nie chce mieć dzieci, bo jest za młody. Stary byk a pstro w głowie Wszyscy na około się pytają czy to już. Jak byłam w szpitalu przy poronieniu to zaraz po skrobance przychodziły smsy z gratulacjami że w końcu będzie potomek. Myślałam że pęknę. Nikt nie zrozumie mnie lepiej niż inna kobieta która też marzy o swojej fasolce, więc głowa do góry nie jesteś sama :*
-
Misiaimis wrote:Dziewczyny, byłam w rossmanie, bo przecież dzisiaj ruszyło kolejne -49%. No i kupiłam testy (głupia, głupia). No i teraz jak mam to i testować by się chciało. Powstrzymajta mnie!
-
Mała Kasia wrote:Staram się być silna. Ale mam tyle znajomych w ciąży które nie chciały tylko wpadły że aż się płakać chce. W dodatku zero wsparcia od partnera.
Także Kasiu głowa do góry Słońce:**Mała Kasia lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Masz 12 dpo to jutro spokojnie mogłabyś testować Ale ja nie namawiam
Hmmm, a jak zapeszę? Z drugiej strony mam taką wieeelką ochotę teraz, tu i teraz zatestować... Dzisiaj w końcu moje imieniny, może jakiś prezent by był (nikt nie pamiętał, to może sama bym sobie coś sprezentowała)Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Mała Kasia wrote:Postaram się dziękuję za miłe słowa. To dla mnie bardzo dużo ale chyba nie obejdzie się bez wyplakania w poduszkę. Mam tylko nadzieję że kolejny cykl będzie zafasolkowany
Ja też zawsze płacze jak dostaje @, najważniejsze że mąż jest wtedy obok mnie i jakoś się uspokajam i daje rade. -
Offca88 wrote:Masz 12 dpo to jutro spokojnie mogłabyś testować Ale ja nie namawiam
Offca88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:Hmmm, a jak zapeszę? Z drugiej strony mam taką wieeelką ochotę teraz, tu i teraz zatestować... Dzisiaj w końcu moje imieniny, może jakiś prezent by był (nikt nie pamiętał, to może sama bym sobie coś sprezentowała)
-
Offca88 wrote:A Martuś na razie w miarę dobrze:)
Cyce bardziej wrażliwe są, ale tak to w sumie nie poznać ciąży, no może jedynie mniejszy apetyt bo po owu miałam taki odkurzacz że szok A Ty jak tam Martuś? -
Mała Kasia wrote:Postaram się dziękuję za miłe słowa. To dla mnie bardzo dużo ale chyba nie obejdzie się bez wyplakania w poduszkę. Mam tylko nadzieję że kolejny cykl będzie zafasolkowany