Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wlasnie z nim gadalam ze dziecko i malo seksu to sie tak nie da. on mysli ze jak jemu przyjacielowi sie udalo przy jednym seksie bez zabezpieczenia tez tak bedzie... a to tak nie dziala i na razie chyba sam musi sie o tym przekonac...
no dobra, właśnie sobie uświadomiłam, że staracie się bardzo krótko
generalnie nie kumam takiego podejścia, ale oby miał rację i żeby wam się udało w tym cyklu a wtedy powie Ci: "a nie mówiłem?" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyperła ziemi wrote:no dobra, właśnie sobie uświadomiłam, że staracie się bardzo krótko
generalnie nie kumam takiego podejścia, ale oby miał rację i żeby wam się udało w tym cyklu a wtedy powie Ci: "a nie mówiłem?"
Aaaa u niego i z jego fartem mozliweperła ziemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella my się wszystkie razem z Tobą stresujemy Jeszcze tylko 2 godzinki i będziesz wiedzieć.
Mnie niesety mocno coś mdli pod wieczór, jak sądzę to od metforminy, od wczoraj podjadam takie czekoladowe kulki, a słodycze metforminie nie służą. Ale mi służą -
nick nieaktualny
-
Niestety nie odczytałam wszystkich stron, bo takie macie tempo, że cięzko nadążyć. Dowiedziałam się tylko, że Morella zobaczyła upragnioną drugą kreseczkę! Super! Już Ci po cichu gratuluję, bo wiem, że czekasz na betę.
Anulka również gratuluję zielonego groszka
Gumisia, pamiętam, że jutro masz testować - dawaj znaka jaki wynik
Ja na razie cierpliwie czekam, co się będzie działo. Trochę inaczej niż w poprzednim cyklu, bo od owulacji do samej miesiączki mega bolały mnie cycki, a teraz nic...
No i trochę więcej kremowego śluzu zaobserwowałam niż wcześniej, to by było na tyle.anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny