Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki! Bedzie dobrze! Maj to taki piekny miesiac
Ja odpuscilam, czuje sie podle i stwierdzilam,ze najpierw musze o siebie zadbac. Ogarnelam sie rano i polecialam dolekarza, dostalam silny antybiotyk i w tym cyklu pasuje. Jakis przyplyw rozsadku mialam, bo w ostatnim czasie delikatnie mówiąc sfiksowalam na punkcie ciazy. Wole zajsc jal bede zdrowa
Ciri a moze pogadaj ze.swoim facetem, bo to nie jest normalne zachowanie. Kurcze nawet jak nie jest szczególnie jurny, to w momencie, w ktorym zdecydowaliscie, ze chcecie dziecko nie powinno byc tematu. To jest po prostu nie w porzadku w stosunku do Ciebie. Trzymaj sie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyperła ziemi wrote:Ciri a moze pogadaj ze.swoim facetem, bo to nie jest normalne zachowanie. Kurcze nawet jak nie jest szczególnie jurny, to w momencie, w ktorym zdecydowaliscie, ze chcecie dziecko nie powinno byc tematu. To jest po prostu nie w porzadku w stosunku do Ciebie. Trzymaj sie!
Wlasnie z nim gadalam ze dziecko i malo seksu to sie tak nie da. on mysli ze jak jemu przyjacielowi sie udalo przy jednym seksie bez zabezpieczenia tez tak bedzie... a to tak nie dziala i na razie chyba sam musi sie o tym przekonac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymorella nie wiem czy w Twoim laboratorium tak jest, ale ja robiłam dziś w diagnostyce i powiedziałam jej, że osobiście nie mogę odenrać, to dała mi kartę stałego klienta, z która mam 5% zniżki, a wyniki moge sobie sprawdzać na ich stronie dużo wygodniejsze, tak na przyszłość jakby któraś nie wiedziała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:morella nie wiem czy w Twoim laboratorium tak jest, ale ja robiłam dziś w diagnostyce i powiedziałam jej, że osobiście nie mogę odenrać, to dała mi kartę stałego klienta, z która mam 5% zniżki, a wyniki moge sobie sprawdzać na ich stronie dużo wygodniejsze, tak na przyszłość jakby któraś nie wiedziała
A Ty z wawy? Ile placiłaś w diagnostyce? Bo ja mam jakis kilometr od pracy wiec wrazie co chce wiedziec:P