X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dzisiaj mam wizytę u endokrynologa i nie wiem czy iść. Miałam iść bo ta prolaktyna była wysoka ale nie wiem czy teraz jest sens. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    To ja Ci powiem teraz tak... Ja w tym cyklu nie zaobserwowałam prawie wcale śluzu płodnego. Jedynie 2 dni miałam wilgotno. Ale nie było kurzego rozciągliwego jaja. ;) I nie mialam też wyraźnego skoku temperatury. Ona sobie swoim tempem rosła. ;)
    Noo ale ty mialas wyrazny o 2 kreseczki. Po tescie owu wiec spoko. A u mnie kila mogila. Jedyne co mnie rusza ze tylko wzoraj szyjka byla miekka i rozchylona a po nocy znw twarda i zamknieta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    W ogóle dzisiaj mam wizytę u endokrynologa i nie wiem czy iść. Miałam iść bo ta prolaktyna była wysoka ale nie wiem czy teraz jest sens. ;)
    Idz i powiedz mu jaka jest sytuacja noz cos cipowie. Nie warto rezygnowac z lekarza.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wczoraj lub dziś w nocy była owu. ;)

• Fiona88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Jejku nie wierzę że być może w styczniu urodzę dziecko... ;)

Tak musi byc i tak bedzie :) A my z Morella dolaczymy w czerwcu i nasze maluchy beda miesiac mlodsze od Twojego.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale prolaktyna rośnie w ciąży więc nie wiem czy jest sens. Zbijać jej nie będą.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno za was wszystkie kciuki!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo raczej rano bo wieczorem juz prawie nic nie czulam. Tylko pod wieczur jakby sobie o mnie przypomnial..

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i przy takiej wersji zostańmy. ;) A za 2 tygodnie 2 krechy. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem ciekawa co mąż powie. :P

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:

Ja bym jednak poszla. Powiedz o II i niech on powie co robic i czy wogole cos robic :)

A maz jeszcze nie wie, tak?

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje! teraz juz wszystko bedzie będzie :) u mnie temperatura rośnie i nie bardzo wiem jak do tego odnieść, szyjka mnie znowu w ciula robi jakas dziwna jest... Wróciła mi nadzieja ze moze jeszcze w maju zatestuje ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo aleja nie bede testowac... poczekam czy malpa przyjdzie bo ta jedna krecha jest dobijajaca. A implatacja mozee byc w okolicach wesela.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natala9102 wrote:
    Gratuluje! teraz juz wszystko bedzie będzie :) u mnie temperatura rośnie i nie bardzo wiem jak do tego odnieść, szyjka mnie znowu w ciula robi jakas dziwna jest... Wróciła mi nadzieja ze moze jeszcze w maju zatestuje ;)
    Chyba jednak owu ;p

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie-dziękuję Natala, żeby nie zapraszać. ;) Trzymam kciuki za twoją owu. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, jaram twoimi kreskami :D dzięki dziewczyny, wydaje mi się ta owu faktycznie spóźniona była, muszę teraz starego łapać co drugi dzień, niech wysyła siły zbrojne z misja pokojowa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mysle ze ona to i tak juz byla. Kurde jesli mi sie uda to tez bedzie zloty strzal.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio widać tą drugą? Bo na zdjęciu słabo widać. Bo jednak to jest 10 dpo i kreska blada jest. ;)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia - serdeczne gratulacje!

Mi temperatura nie skoczyla, czyli jednak to nie byla owu, czyli pewnie znowu cykl gigant. Przyznam,ze sie zasmucilam, choc w sumie nie wiem dlaczego, przeciez wiem, ze mam takie,a nie inne cykle. Ten sluz plodny zrobil mi nadzieje.
    No, ale, plus sytuacji jest taki,ze w przyszlym tygodniu mam dostac odpowiedz, co z mija praca. gdybym miala teraz owu, ktore zakonczyloby sie sukcesem, byloby to bardzo problrmatyczne z punktu widzenia pracy. Wiec, moze czeka mnie lepszy plan- ciaza w nowej pracy, bez stresow o przyszlosc finansowa.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widać, widać! ;) a skoro jest wcześnie i widać to znaczy ze beta ładnie rośnie w wszystko będzie ok ;)

‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ