Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:To ja Ci powiem teraz tak... Ja w tym cyklu nie zaobserwowałam prawie wcale śluzu płodnego. Jedynie 2 dni miałam wilgotno. Ale nie było kurzego rozciągliwego jaja. I nie mialam też wyraźnego skoku temperatury. Ona sobie swoim tempem rosła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:W ogóle dzisiaj mam wizytę u endokrynologa i nie wiem czy iść. Miałam iść bo ta prolaktyna była wysoka ale nie wiem czy teraz jest sens.
Ja bym jednak poszla. Powiedz o II i niech on powie co robic i czy wogole cos robic
A maz jeszcze nie wie, tak?[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatala9102 wrote:Gratuluje! teraz juz wszystko bedzie będzie u mnie temperatura rośnie i nie bardzo wiem jak do tego odnieść, szyjka mnie znowu w ciula robi jakas dziwna jest... Wróciła mi nadzieja ze moze jeszcze w maju zatestuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia - serdeczne gratulacje!
Mi temperatura nie skoczyla, czyli jednak to nie byla owu, czyli pewnie znowu cykl gigant. Przyznam,ze sie zasmucilam, choc w sumie nie wiem dlaczego, przeciez wiem, ze mam takie,a nie inne cykle. Ten sluz plodny zrobil mi nadzieje.
No, ale, plus sytuacji jest taki,ze w przyszlym tygodniu mam dostac odpowiedz, co z mija praca. gdybym miala teraz owu, ktore zakonczyloby sie sukcesem, byloby to bardzo problrmatyczne z punktu widzenia pracy. Wiec, moze czeka mnie lepszy plan- ciaza w nowej pracy, bez stresow o przyszlosc finansowa. -
nick nieaktualny