Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygumisia moje szczere gratulacje! ale ja byłam pewna tego na 99% z tego co tu pisałaś, jakie masz objawy, tylko siedziałam cicho, żeby nie zapeszyć spokojnej ciąży życzę i czekamy na kolejne testowania
ciri bedziesz testowałą na dzień matki koniec kropka!!! nie ma wymigiwania, dołowania i wkręcania nam że nie! -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Guuuuumisiaaaaa!!!!!! Tak sie ciesze, gratulacje!!!!ojejujeju! Fanfary dla Gumisi i jej Fasolci! Kochana, uwazaj na siebie:*
A ja czekam na @. Malz dzis wraca:)
Wypilam wczoraj dwa piwa i po prostu sie opilam. Skandal;)
Morella ja po negatywnej becie wypilam pol butelki wina do spolki z mezem i lepiej nie mowic w jakim bylam stanie[/url] -
alicjaaaa wrote:Gumisia cudownie! Gratuluję! Krecha jest jak się patrzy!! Spokojnej ciąży i rośnijcie zdrowo
Ja dzisiaj od 5:30 nie śpię, w nocy jakieś koszmary mnie męczyły, od rana zgaga i ciągnięcie w pachwinach... Zobaczymy co z tego będzieanulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:gumisia moje szczere gratulacje! ale ja byłam pewna tego na 99% z tego co tu pisałaś, jakie masz objawy, tylko siedziałam cicho, żeby nie zapeszyć spokojnej ciąży życzę i czekamy na kolejne testowania
ciri bedziesz testowałą na dzień matki koniec kropka!!! nie ma wymigiwania, dołowania i wkręcania nam że nie! -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Guuuuumisiaaaaa!!!!!! Tak sie ciesze, gratulacje!!!!ojejujeju! Fanfary dla Gumisi i jej Fasolci! Kochana, uwazaj na siebie:*
A ja czekam na @. Malz dzis wraca:)
Wypilam wczoraj dwa piwa i po prostu sie opilam. Skandal;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny