Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Ciri. :)

Morella lubi tę wiadomość

• bocian Debiutantka

Wysłany: 8 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 28 dc, @ jeszcze nie ma, owu była potwierdzona na monitoringu, pęcherzyk pękł, było ciałko żółte, ale potem progesteron był niski, i gin powiedział, że mam czekać na okres i czekam i się wkurzam, brzuch boli, cycki bolą, w krzyżu boli, a jak mam dostać to niech to już będzie to następna owulka w okolicach dnia matki ;-) jeśli tym razem w ogóle będzie
    robiłam testy z rossa w 25, 26, 27 dc i wszystkie negatywne ;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:58

bocian
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nie-dziękuję (żeby nie zapeszyć!). ;) Objawy to ty masz ciążowe! :)

Nie nakręcam się za bardzo i na szczęście nie mam za dużo czasu, żeby o tym myśleć :P bo już w innych cyklach objawy miałam 100% ciążowe, a ciążę tylko psychiczną :P Chociaż nie powiem, dzisiejsza temp. mnie ucieszyła :) Jednak z testowaniem poczekam chyba do terminu @, który wypada za 6 dni, także.... Kto ze mną zatestuje??

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocian! No Ty to musisz nam przyniesc szczęście;) taki ladny nick. Witaj! A jak dlugie masz cykle zazwyczaj?

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ile dpo jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, uda sie:)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tylko spokój Cię może uratować (wiem, wiem łatwo się mówi). Takim nakręcaniem się nic nie przyspieszysz, a wręcz możesz opóźnić. Także głowa do góry!

Witaj Bocian! Morella dobrze prawi - musisz nam szczęście przynieść ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocian przykro mi. :( Ale póki nie ma @ jest nadzieja! :) Niektórym testy wychodzą po terminie @.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Alicja, uda sie:)

Bardzo bym chciała (jak my wszystkie tutaj z resztą!), ale jakiś mega spokój zachowuję :P Aż sama siebie nie poznaję!

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja trzymam mocno kciuki za Ciebie! :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Gumisi wychodza przed;) taka jest ta nasza Gumisia;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh.... jakos mi to nie idzie dzisiaj. W ogole ostatnio..nie wiem czy to przez samopoczucie czy co...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj bocian i tak jak gumisia pisze, póki nie ma @ jest nadzieja! :) mi przy synku test w dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny, dopiero 4 dni później wyszła druga kreska :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    Bardzo bym chciała (jak my wszystkie tutaj z resztą!), ale jakiś mega spokój zachowuję :P Aż sama siebie nie poznaję!

Ja bylam spokojna. Tylko wczoraj szalalam przed beta. Teraz bede robic bete szybciej, zeby sie nie nakrecac, bo testy zrobily mnie w jajo. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w każdej ciąży wychodziły przed. Taka natura. :P Ale wiem że różnie mają dziewczyny. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka i Gumisia rodza razem;)

alicjaaaa, anulka557 lubią tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ja byłam pewna że u Ciebie beta będzie pozytywna. Byłam w szoku wczoraj że jednak nie. :( Dziwna ta sprawa. Jak @ nie przyjdzie to powtórz może betę. Mam nadzieję że przynajmniej w następnym cyklu Ci się uda. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to @ musi przyjsc, bo ja wczoraj piwa wciagnelam. Brzuch zaczyna bolec na @, czekam

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Kochane, emocje opadły. :P Wybaczcie że byłam na świeczniku przez cały poranek. ;) Dziękuję za uwagę i ciepłe słowa. :) Muszę w końcu wyjść z łóżka, bo od 4 rano leżę. :P

anulka557 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnietez wierzylam w Morelle bo to wszystko na ciaze wskazywalo... ja mam jeden tescior z allegro 10 i zeby mnie on nie podkusil wczesniej...

‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ