Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie 28 dc, @ jeszcze nie ma, owu była potwierdzona na monitoringu, pęcherzyk pękł, było ciałko żółte, ale potem progesteron był niski, i gin powiedział, że mam czekać na okres i czekam i się wkurzam, brzuch boli, cycki bolą, w krzyżu boli, a jak mam dostać to niech to już będzie to następna owulka w okolicach dnia matki jeśli tym razem w ogóle będzie
robiłam testy z rossa w 25, 26, 27 dc i wszystkie negatywne ;-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:58
Morella lubi tę wiadomość
bocian -
Gumisia wrote:Nie-dziękuję (żeby nie zapeszyć!). Objawy to ty masz ciążowe!
Nie nakręcam się za bardzo i na szczęście nie mam za dużo czasu, żeby o tym myśleć bo już w innych cyklach objawy miałam 100% ciążowe, a ciążę tylko psychiczną Chociaż nie powiem, dzisiejsza temp. mnie ucieszyła Jednak z testowaniem poczekam chyba do terminu @, który wypada za 6 dni, także.... Kto ze mną zatestuje??Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Bardzo bym chciała (jak my wszystkie tutaj z resztą!), ale jakiś mega spokój zachowuję Aż sama siebie nie poznaję!
Ja bylam spokojna. Tylko wczoraj szalalam przed beta. Teraz bede robic bete szybciej, zeby sie nie nakrecac, bo testy zrobily mnie w jajo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny